Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn ochtend routine

Een filmpje waarbij ik laat zien hoe ik mijn ’s ochtends meestal opmaak en verzorg. Ik kreeg er aardig wat vraag naar, dus vandaar dit filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Leuk om te zien! Je komt lekker spontaan over. Je hebt helemaal geen make-up nodig om mooi te zijn, maar je make-up is erg mooi.

  2. Wow, jij ziet er zonder make-up nog echt goed uit! Bij veel beautybloggers ‘schrik’ ik altijd een beetje als ik ze voor het eerst zonder make-up zie, maar jij hebt echt een egale huid en donkere wimpers en wenkbrauwen!

  3. Wow je ziet er zonder make up al super mooi uit! Je hebt helemaal gelijk en hebt echt geen foundation nodig! *jaloers* hihi
    Die oogschaduw is prachtig en je hebt geweldige wimpers.

    Ik ga toch maar eens naar zo’n toner kijken, zag er nooit echt t nut van in…..

    Xxx

  4. Jouw huid is inderdaad prachtig zonder make-up! Ben er echt jaloers op :D Heel leuk filmpje! Vind jouw filmpjes altijd leuk om te bekijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *