Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn nieuwe haarkleur!

Een nieuw jaar dus tijd voor een nieuwe coupe. Niet een nieuw model voor mij, want ik vind dit saaie laagjes kapsel prima. Maar het was wel tijd voor een nieuwe kleur. Ik had het een hele tijd geleden blond geverfd met heel wat highlights maar dat was behoorlijk uitgegroeid en ik binnenkort een fotoshoot heb kon ik niet zo op de foto. Dus het was tijd voor iets nieuws, en het resultaat laat ik jullie nu zien!

Dit waren mijn blonde haren vol met highlights waar het heel licht was uitgeslagen door de zon helaas. Mijn uitgroei viel niet meteen heel erg op maar toch vond ik het een beetje storend worden, dus tijd voor de kapper!

En dit is het dan geworden, een gewone bruine kleur (iets donkerder dan mijn eigen haarkleur, maar dat heb ik expres gedaan omdat het toch nog oplicht door het wassen en de zon) met een koperen glans eroverheen en koperen highlights. Ik moet wel eventjes wennen aan de kleur, maar ben er echt heel erg blij mee. En zie je mijn ogen, die lichten er helemaal van op!

Zie je hier alle kleurtjes door elkaar? Mooi toch?

Ik heb mijn haar laten verven en knippen bij de Ami kapper in Zwolle in het winkelcentrum van de Aa-landen. In totaal was ik € 95,- wat ik best vind meevallen. Ik ben erg blij met mijn donkere haartjes maar weet niet of ik het mooier vind dan mijn blonde haar. Wat vinden jullie er van?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

63 reacties

 1. Staat je echt leuk! Alleen ik vind 95 euro wel veel haha! Voor alleen knippen betaal is 12,50 en voor een doosje 5 euro haha en mn moeder doet het uit liefde ;) Maar ligt eraan wat je eigen mening is natuurlijk en wat je er voorover hebt! ;)

  1. Het is natuurlijk duurder als thuisverven, maar als je gemiddeld gaat rekenen kost een knipbeurt al snel 20 euro. Een goed pakje verf (ik zelf gebruik loreal) kost ook al snel 20 euro (als je lang en dik haar heb, worden het al gauw 2 pakjes verf). Daarnaast is dit niet één kleur, maar 2 of meer kleuren. Al zou je zelf nog een pakje verf moeten kopen kom je uit op 60 euro. Als je er dan vanuit gaat dat je thuis nooit zo’n resultaat zult krijgen (highlights zetten is haast niet te doen, spreek uit ervaring), vind ik 95 euro een heel schappelijk bedrag.

   Mooie kleur, leuk voor in de winter. Maar blond vond ik je ook goed staan!

  2. Knippen kost sowieso al 25 euro waar ik het doe. Maar wilde het echt niet zelf doen omdat mijn haar de vorige keer gebleekt is, dan zou ik dus een groene waas in mijn haar overhouden en dat wilde ik absoluut niet hebben, en zelf highlights zetten in verschillende koper tinten is helaas ook niet aan mij besteed. Het is wel duur inderdaad, maar niet duur vergeleken met andere goede kappers ;)

 2. Staat je heel mooi! Blond stond ook mooi hoor, dit is net wat winterser en warmer. Geeft een hele andere look, maar wel positief :D En de highlights, wauw. Echt mooi :)

 3. Staat je goed! Ik heb m’n haar ook anders.. ik dacht precies hetzelfde. Nieuw jaar, nieuwe coupe en nieuwe kleur. Ik vind dit bruine je goed staan, lekker winters!

 4. Ik vind het heel mooi staan! Vaak wordt haar dat eerst blond geverfd was en dan bruin zo’n dood bruin kleurtje, maar dit is heel levendig met die koperaccenten, mooi gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *