Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn nieuwe Brrr sjaal

Ik denk dat jullie het al wel wisten, maar ik ben echt een koukleum, snel is alles te koud en loop ik met 3 lagen kleren aan, een sjaal en mijn warme Uggs. Ik heb eigenlijk altijd een sjaal om maar niet echt een super warme. En als ik die had vond ik hem eigenlijk te klein en pluisde die enorm op mijn kleren wat ik niet echt charmant vind. Na stad en land afgezocht te hebben naar een mega sjaal en niks had gevonden schoot me ineens een webwinkel binnen: brrr.nl!

Brrr.nl is echt een super leuke webshop waar je alles kan vinden om jezelf lekker warm te houden komende seizoenen, heerlijke sjaals en mutsen. De focus ligt het meeste op de sjaals die echt in super leuke kleuren te koop zijn en enorme formaten. Daar was ik dus naar op zoek want ik moest er ongeveer in gaan wonen.

En dat is ‘ie dan, mijn antraciet grijze sjaal van 2 meter bij 35 centimeter. Op de website heet hij de maximaal sjaal. En hij is gemaakt van 30% alpacawol, 30% merinowol en 40% acryl. Als ik hem om heb kan ik mezelf er heelijk in wikkelen en houd hij mij heerlijk warm. Ook kriebelt de sjaal nauwelijks (je voelt wel een klein beetje dat er wol in zit maar absoluut niet storend) en wat ik ook prettig vind is dat de sjaal dus niet pluist op je kleren.

Ook kan je nog een speld bij je sjaal kopen om hem vast te kunnen maken als omslagdoek, daar is de sjaal namelijk groot genoeg voor!

Ik ben echt helemaal in love met mijn sjaal en het was mijn € 49,00 echt dubbel en dwars waard. Het is misschien veel geld maar als je het in de winkel vergelijkt betaal je misschien iets minder (€ 30,00) maar heb je echt wel een stuk minder goede kwaliteit. De speld kan je erbij kopen voor € 19,00

Het verzenden kost € 4,00 en als je het voor de avond hebt besteld heb je het de volgende dag in huis in een prachtig pakketje. Ook betalen ging heel erg makkelijk bij Brrr, je kan makkelijk betalen via iDeal of Paypal.

Ik zou zeggen, als je nog op zoek bent naar een heerlijke sjaal voor het komend seizoen kan je vast wat vinden bij Brrr.nl!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

 1. Wat een mooie sjaal! :) Hij ziet er super lekker warm uit.
  Ik heb zelf pas een zwarte col sjaal (heet ie de gebreide omhelzing?) gekocht bij brrr.nl en ik kan niet wachten tot het koud genoeg is om hem om te doen!

 2. oooooh, jaloers. Prachtige sjaal, staat ook zeker nog op mijn wishlist!

  19 euro voor een speldje? Kun je dan niet net zo goed eentje bij een naaiwinkeltje halen voor 50 cent? :P

 3. Prach-ti-ge- sjaal! Ga snel even in de webshop kijken! 49 euro vind ik een goede prijs voor een kwalitatie grote wollen sjaal! Normaal worden van die gebreide sjaals van alleen acryl vaak wat dunner nadat je ze koopt, dan is dat hele fluffy gevoel weg:(

 4. Hahaha die speld voor 19 euro! Dat ding kost drie euro in een hobbywinkel. ik heb ze zelfs van echt been, en die waren acht euro. En een sjaal met acryl voor dat geld. Gelukkig heb je niet door dat je compleet belazerd bent.

 5. Leuuuuuuukkk :) .. Mijne was voor mij neus verdwenen… heel jammer! :(

  Ik wacht nu maar weer eventjes met kopen, want ik wilde er 2 bestellen! Ook ivm verzendkosten! :)
  Geniet van je brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sjaal :)

 6. Mmh heerlijk warm, daar houd ik van! Maar ik vind 50 euro toch wel een beetje duur.. Ach wat zeg ik nou, ik heb gisteren een hardloopbroek voor 60 euro gekocht, waar iemand anders het geld ook niet aan uit zou geven haha! :-)

 7. Ah die sjaals zien er altijd zaaalig uit :D
  Maar ik had hem graag ‘helemaal’ gezien, haha snap je? :p
  Nu zie ik enkel de textuur enzo maar ik zou heel graag zien hoe hij ‘hangt’
  Ok, misschien is dit een hele vage uitleg? :(

  Keep up the good work :D xoxo

 8. Mooie sjaal! Ik vraag me trouwens wel af waarom de speld zo achterlijk duur kost? Voor de sjaal vind ik 40 euro nog wel te doen, maar 20 euro voor een speld!?! @_@”

 9. Wauw, super gaaf. Jammer dat er acryl in zit. Ik kan daar niet tegen, nou ja mijn haar kan daar niet tegen. Heb van nature lang (pluizig) haar met slag en door de acryl wordt het echt statisch. Dus helaas zal ik die nooit kopen, hoe leuk het me lijkt!

 10. Ik was nooit zo fan van sjaals, maar heb er toch één gekocht. Ik ben iemand die het heel snel warm heeft (en dus niet snel koud) dus op het moment gebruik ik nog geen sjaal. Mede omdat ik mezelf niet wil ”verwennen”. Als ik nu al een sjaal ga gebruiken, dan helpt het straks in de winter niet meer, haha!

 11. Wat een duuuuure sjaal en een duur speldje. Ik vraag me bijna af of dit geen advertorial is? Natuurlijk is die sjaal mooi, maar er zijn echt wel andere webwinkels op internet waar je goedkope sjaals kunt vinden!

  1. Nee, dit is geen advertorial ;). Ik heb de sjaal gewoon zelf gekocht en wou dit even met jullie delen omdat ik het zelf heel erg lastig vond een hele grote sjaal te vinden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *