Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn nieuwe aanwinst: de iPad!

Eindelijk heb ik hem, een iPad! Eerst dacht ik altijd, wat moet je toch met zo een ding. Je hebt een telefoon, computer en een laptop, waarom zou je dan nog een iPad moeten hebben. Daarom dacht ik ook dat ik hem niet zo veel zou gaan gebruiken. Maar voor mijn site en onderweg is het wel heel erg handig. Als ik in de trein zit kan ik nu heerlijk internetten op de iPad, als ik bij mijn vriend ben hoef ik geen laptop mee te slepen om de site een beetje in de gaten te houden en de mail en op de bank en in bed is het ook geweldig, wat een uitvinding!

Maar helaas, Apple speeltjes kosten erg veel geld. En ik wou eigenlijk geen iPad 2 hebben maar de derde generatie iPad. Omdat het beeld kwalitatief zoveel mooier is en ik het idee had dat ik me eraan ging ergeren (denk aan het feit dat mijn iPhone ook zo mooi beeld heeft). En ja de camera van deze is iets beter en de snelheid, maar dan komt er wel een behoorlijk bedrag van bijna 150 euro bovenop, even slikken als studentje zijnde.

Ineens had ik een finaciele meevaller en ik wist het meteen, daarvan ga ik mijn iPad kopen! Ik zocht alle foldertjes af op zoek naar een iPad die in de aanbieding was. Eigenlijk was overal de iPad 2 goedkoop, waar die wou ik niet hebben. Tot het foldertje van de Dixons op de mat viel en zag dat hij daar 20 euro goedkoper was. Oké, 20 euro is niet heel veel maar wel aardig wat voor Apple begrippen, dus ik besloot naar de Dixons te gaan. Met een bigsmile op mijn gezicht vertelde ik de meneer die daar werkte dat ik een witte iPad wou. Ik rekende af en ging snel naar huis om mijn hebbedingetje (ja, dat is het eigenlijk toch?) te testen!

En wauw, wat is dit ding ideaal! Ik moet wel wennen dat hij best wel aan de grote kant is. Niet vervelend groot, nee ik zou geen kleinere willen, maar het is zo een verandering met je iPhone als je die in je hand hebt. Als ik bezig ben geweest met mijn iPad en daarna mijn iPhone erbij pak moet ik wel eventjes omschakelen hoor, wat een klein schermpje is dat zeg.

Ik heb al een aantal spelletjes en apps op mijn iPad gezet, eigenlijk bijna allemaal dezelfde die op mijn iPhone staan voor de rest moet ik er nog eventjes een keer goed naar kijken wat nog leuke apps zijn. Dus heb je aanraders, deel ze dan met me in de comments! Internetten op de iPad gaat echt van een lijen dakje. Het is handig en hij laad de pagina’s gewoon zoals het zou moeten. Bloglovin’ is echt super handig op de iPad in tegenstelling tot op de iPhone. Ook het bekijken van andere website’s is erg prettig.

En dan mijn favoriete app op de iPad, Flipboard! Ik had het al een keer laten zien op mijn iPhone maar deze is echt geweldig voor het onderhouden van je social media en het ziet er nog eens geweldig uit. Ik raak geen Facebook, Twitter of Instagram app meer aan op mijn iPad maar bekijk de updates allemaal via Flipboard.

Wat ik nog wel een beetje jammer aan de iPad is dat veel apps een iPad grootte nog niet ondersteunen dat ze dus uitvergroot kunnen worden, maar dan is het beeld niet mooi meer. Dat vind ik wel een beetje jammer maar ik hoop dat dat in de toekomst verholpen is :).

Ik ben in ieder geval helemaal in de watten met mijn nieuwe speeltje, helaas de mensen om mij heen ook zodat ik hem vaak kwijt ben of moet afstaan, haha!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Leuk hè! Wij hebben er thuis samen een maar eentje voor mijzelf zou echt te gek zijn! Is Hey trouwens nog de nieuwe iPad of iPad 2. Ik vind tussen die twee iPads geen levensgrote veranderingen zitten..

 2. Heerlijke dingen zo’n het! Ik had idd ook al een computer, een netbook en een galaxy note… Maar ik moest en zou een tab hebben! Ik heb een galaxy tab, geen iPad, maar ik ben er ook zo blij mee! Heerlijk voor op de bank, handig onderweg… Ja, ik ben ook fan!
  Geniet van je iPad!

 3. Ohh die zijn zo fijn! Ik heb er sinds kort ook een, en ben er helemaal weg van! Doe er vooral veel spelletjes op haha. En boeken lezen vind ik ook ideaal erop, zeker onderweg! :)

 4. Jaloers, haha. Ik heb hetzelfde als Marjolein. Zo een ding hebben lijkt me leuk maar echt nodig heb ik hem niet. Ik besteed mijn geld liever aan iets anders. Alhoewel ik het wel bij Aranka vind passen (a), veel plezier met je iPad en geniet ervan. Je klinkt er in ieder geval heeeel tevreden mee.

 5. Heerlijk he, een ipad! Ik kan niet zonder mijne :) een leuk spel voor op de ipad is Hay Day! Andere aanraders zijn PipeRoll HD en Temple Run! Veel plezier ermee!

 6. Blij voor je dat je hem eindelijk hebt! Je denkt inderdaad eerst “Wat moet ik ermee?”, maar als je hem eenmaal hebt wil en kun je niet meer zonder :)

 7. Wow mooi ding, hier in huis werkt iedereen met galaxy tab, onding vind ik het! Ik zit zelf al lange tijd te twijfelen tussen een iphone 4s of een ipad. Beiden hebben natuurlijk zo hun voordelen! Heb jij nog een aanrader?

  Mijn telefoon ondersteunt sowiso geen grote apps dus iets bijzonders heb ik niet denk ik of wel,
  magic piano is op de ipad erg leuk!

  xKelly

 8. Een iPad is zoo fijn (typ ik nu, je raad het al, op mijn iPad :P) ik dacht eerst ook wat moet ik er mee maar het is zo ideaal voor onderweg. Heel veel plezier ermee maar dat gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *