Mijn nieuwe aanwinst: de iPad!

Eindelijk heb ik hem, een iPad! Eerst dacht ik altijd, wat moet je toch met zo een ding. Je hebt een telefoon, computer en een laptop, waarom zou je dan nog een iPad moeten hebben. Daarom dacht ik ook dat ik hem niet zo veel zou gaan gebruiken. Maar voor mijn site en onderweg is het wel heel erg handig. Als ik in de trein zit kan ik nu heerlijk internetten op de iPad, als ik bij mijn vriend ben hoef ik geen laptop mee te slepen om de site een beetje in de gaten te houden en de mail en op de bank en in bed is het ook geweldig, wat een uitvinding!

Maar helaas, Apple speeltjes kosten erg veel geld. En ik wou eigenlijk geen iPad 2 hebben maar de derde generatie iPad. Omdat het beeld kwalitatief zoveel mooier is en ik het idee had dat ik me eraan ging ergeren (denk aan het feit dat mijn iPhone ook zo mooi beeld heeft). En ja de camera van deze is iets beter en de snelheid, maar dan komt er wel een behoorlijk bedrag van bijna 150 euro bovenop, even slikken als studentje zijnde.

Ineens had ik een finaciele meevaller en ik wist het meteen, daarvan ga ik mijn iPad kopen! Ik zocht alle foldertjes af op zoek naar een iPad die in de aanbieding was. Eigenlijk was overal de iPad 2 goedkoop, waar die wou ik niet hebben. Tot het foldertje van de Dixons op de mat viel en zag dat hij daar 20 euro goedkoper was. Oké, 20 euro is niet heel veel maar wel aardig wat voor Apple begrippen, dus ik besloot naar de Dixons te gaan. Met een bigsmile op mijn gezicht vertelde ik de meneer die daar werkte dat ik een witte iPad wou. Ik rekende af en ging snel naar huis om mijn hebbedingetje (ja, dat is het eigenlijk toch?) te testen!

En wauw, wat is dit ding ideaal! Ik moet wel wennen dat hij best wel aan de grote kant is. Niet vervelend groot, nee ik zou geen kleinere willen, maar het is zo een verandering met je iPhone als je die in je hand hebt. Als ik bezig ben geweest met mijn iPad en daarna mijn iPhone erbij pak moet ik wel eventjes omschakelen hoor, wat een klein schermpje is dat zeg.

Ik heb al een aantal spelletjes en apps op mijn iPad gezet, eigenlijk bijna allemaal dezelfde die op mijn iPhone staan voor de rest moet ik er nog eventjes een keer goed naar kijken wat nog leuke apps zijn. Dus heb je aanraders, deel ze dan met me in de comments! Internetten op de iPad gaat echt van een lijen dakje. Het is handig en hij laad de pagina’s gewoon zoals het zou moeten. Bloglovin’ is echt super handig op de iPad in tegenstelling tot op de iPhone. Ook het bekijken van andere website’s is erg prettig.

En dan mijn favoriete app op de iPad, Flipboard! Ik had het al een keer laten zien op mijn iPhone maar deze is echt geweldig voor het onderhouden van je social media en het ziet er nog eens geweldig uit. Ik raak geen Facebook, Twitter of Instagram app meer aan op mijn iPad maar bekijk de updates allemaal via Flipboard.

Wat ik nog wel een beetje jammer aan de iPad is dat veel apps een iPad grootte nog niet ondersteunen dat ze dus uitvergroot kunnen worden, maar dan is het beeld niet mooi meer. Dat vind ik wel een beetje jammer maar ik hoop dat dat in de toekomst verholpen is :).

Ik ben in ieder geval helemaal in de watten met mijn nieuwe speeltje, helaas de mensen om mij heen ook zodat ik hem vaak kwijt ben of moet afstaan, haha!

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Jessica
  7 september 2012 at 09:35

  Heerlijk hè! Ik ben ook zo blij met de mijne. Wij hebben er inmiddels 3 in huis haha.

 • Reply
  Mariska
  7 september 2012 at 09:39

  Oeh leuk, heel veel plezier ermee!

 • Reply
  AnnaSophia
  7 september 2012 at 09:43

  Ik wil er ook zo graag eentje! Maar eerst sparen

 • Reply
  Joyce
  7 september 2012 at 09:54

  Leuk hè! Wij hebben er thuis samen een maar eentje voor mijzelf zou echt te gek zijn! Is Hey trouwens nog de nieuwe iPad of iPad 2. Ik vind tussen die twee iPads geen levensgrote veranderingen zitten..

  • Reply
   Aranka
   7 september 2012 at 10:06

   Het is de nieuwste ;)

 • Reply
  Yara
  7 september 2012 at 10:24

  Hoeveel GB heb je? Gebruik je het ook allemaal? Ik vind hem echt tof! Leuk artikel:)

 • Reply
  lin
  7 september 2012 at 10:24

  Heerlijke dingen zo’n het! Ik had idd ook al een computer, een netbook en een galaxy note… Maar ik moest en zou een tab hebben! Ik heb een galaxy tab, geen iPad, maar ik ben er ook zo blij mee! Heerlijk voor op de bank, handig onderweg… Ja, ik ben ook fan!
  Geniet van je iPad!

 • Reply
  Marielle
  7 september 2012 at 10:40

  Ohh die zijn zo fijn! Ik heb er sinds kort ook een, en ben er helemaal weg van! Doe er vooral veel spelletjes op haha. En boeken lezen vind ik ook ideaal erop, zeker onderweg! :)

 • Reply
  Charile
  7 september 2012 at 10:41

  Super leuk!

 • Reply
  Miranda
  7 september 2012 at 11:31

  Een ipad lijkt mij wel erg handig :D

 • Reply
  Marjolein
  7 september 2012 at 12:35

  Heel nice! Wil ik stiekem ook nog wel, maar ik heb ’t echt niet nodig haha.

 • Reply
  Lifesplash
  7 september 2012 at 12:42

  Jaloers, haha. Ik heb hetzelfde als Marjolein. Zo een ding hebben lijkt me leuk maar echt nodig heb ik hem niet. Ik besteed mijn geld liever aan iets anders. Alhoewel ik het wel bij Aranka vind passen (a), veel plezier met je iPad en geniet ervan. Je klinkt er in ieder geval heeeel tevreden mee.

 • Reply
  Ardine
  7 september 2012 at 13:07

  Leuk Aranka! ;) vet hoesje ook!

 • Reply
  Margaux
  7 september 2012 at 13:59

  Heerlijk he, een ipad! Ik kan niet zonder mijne :) een leuk spel voor op de ipad is Hay Day! Andere aanraders zijn PipeRoll HD en Temple Run! Veel plezier ermee!

 • Reply
  Tim
  7 september 2012 at 14:10

  Blij voor je dat je hem eindelijk hebt! Je denkt inderdaad eerst “Wat moet ik ermee?”, maar als je hem eenmaal hebt wil en kun je niet meer zonder :)

 • Reply
  Chantal
  7 september 2012 at 14:31

  Oh wat gaaf, zeg! Heel veel plezier ermee!

 • Reply
  Sabine
  7 september 2012 at 14:41

  Super tof, veel plezier ermee! :D Ik heb binnenkort hopelijk eindelijk een iPhone.

 • Reply
  daydreamers
  7 september 2012 at 14:53

  Super leuk, mij lijkt een ipad echt leuk om te hebben. Maar heb het geld er helaas niet voor.
  liefs, Christel

 • Reply
  Kimberly
  7 september 2012 at 15:27

  Aaa super vet! Heel veel plezier ermee! Het lijkt me echt ideaal.

 • Reply
  Kelly
  7 september 2012 at 16:03

  Wow mooi ding, hier in huis werkt iedereen met galaxy tab, onding vind ik het! Ik zit zelf al lange tijd te twijfelen tussen een iphone 4s of een ipad. Beiden hebben natuurlijk zo hun voordelen! Heb jij nog een aanrader?

  Mijn telefoon ondersteunt sowiso geen grote apps dus iets bijzonders heb ik niet denk ik of wel,
  magic piano is op de ipad erg leuk!

  xKelly

 • Reply
  Esmay
  7 september 2012 at 18:53

  Ah wat gaaf! Echt zo’n hebbeding gadget, al is het super handig eigenlijk!

 • Reply
  Denise
  7 september 2012 at 18:56

  Een iPad is zoo fijn (typ ik nu, je raad het al, op mijn iPad :P) ik dacht eerst ook wat moet ik er mee maar het is zo ideaal voor onderweg. Heel veel plezier ermee maar dat gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen ;)

 • Reply
  Hester
  7 september 2012 at 19:11

  Veel plezier ermee, fijn dat je hem aan hebt kunnen schaffen! Een nieuw ‘speeltje’ is altijd zo leuk om uit te vogelen, haha.

 • Reply
  Joany
  7 september 2012 at 19:20

  Wow, wat een gaaf ding! Gefeliciteerd met die nieuwe aanwinst :)

 • Reply
  Charlotte
  7 september 2012 at 19:21

  I love my iPad, echt zo handig (zeker als je een blog hebt)!

 • Reply
  Moniek
  7 september 2012 at 19:37

  Leuk he? :D Mijn vriend werkt bij de Dixons en daardoor konden we goedkoop aan een demomodel komen, ook sinds een paar weken :D

 • Reply
  Jana
  7 september 2012 at 20:17

  Veel plezier ermee :D x

 • Reply
  Dita
  7 september 2012 at 20:20

  Leuk hoor, wij hebben sinds kort de samsung tab, ben er echt verslaafd aan..hihi :P

 • Reply
  Mayara Esther
  7 september 2012 at 21:59

  Waar kan ik die hoesje kopen? Ik vind hem zo leuk. :)

 • Reply
  Eline
  8 september 2012 at 12:45

  veel plezier ermee, super ding!

 • Reply
  Emily
  8 september 2012 at 23:44

  ii wil ook een ipad haha

 • Reply
  larissa
  10 september 2012 at 19:31

  Ik wil er ook een! :( Nu helemaal mijn laptop stuk is maarja veel geld…

 • Laat een reactie achter