Search
Close this search box.

Mijn MissLipgloss Shop stage is voorbij…

5aea1fc0 Sneak Peek april #2

Aan alle dingen komen helaas een einde, en zo ook aan mijn stage bij de MissLipgloss Shop. 4 maanden lang ben ik hier 40 uur in de week mee bezig geweest. Ik heb ontzettend veel geleerd, mezelf keihard tegen gekomen, heel veel gelachen, mijn passie kunnen uiten in een shop en nog veel meer! Benieuwd naar mijn stage in een notendop, kijk dan snel eventjes verder! Het was een ontzettend mooie ervaring en moet zeggen dat ik op veel vlakken erg gegroeid ben en dat is fijn!

Daar was ik dan, 9 januari veelte vroeg bij het kantoor van De Nieuwe Zaak, met zenuwen stapte ik naar binnen. Daar ging ik dan, brookie van 18 die 4 maanden opleiding achter zich heeft en zo een groot en mooi bedrijf binnen stapt. Ik moet eerlijk toegeven, ik ben iemand die eerst behoorlijk de kat uit de boom kijkt en alles maar eng vind in het begin. En daar was dan meteen mijn eerste struikelblok, ik MOEST. Beetje bij beetje leerde ik mijn angsten overwinnen en nu gaat alles super goed. Waarom ik ooit bang ben geweest, I don’t know. Maar ik ben trots op mezelf dat ik het heb overwonnen en mee kan nemen in de toekomst dat ik dingen durf zoals de telefoon opnemen en dat soort dingen.

428931c8 Sneak Peek Februari #2

Natuurlijk was het ook hard werken, voorraden checken, alle klantenservice mailtjes en telefoontjes behandelen, producten inboeken en eigenlijk alles wat erbij komt kijken. Voordat ik aan dit avontuur begon had ik daar echt geen enkel idee van! Gelukkig had ik deze dingen snel onder de knie en dat waren zeker de leukste dingen om te doen, lieve mails beantwoorden, fantastische leveranciers om contact mee te hebben en allemaal zo hartelijk.

3832d23b Sneak Peek Maart #2

Ook mijn collega’s waren geweldig, gezellig en zeer geïnteresseerd in jou als persoon. Hele lieve en hartelijke mensen die je graag willen helpen waar jij dat nodig hebt. Natuurlijk zijn ze wel streng voor me geweest, maar dat is alleen maar goed zodat ik zelf over muren heen klom waar ik anders nooit overheen was gekomen.

2801d7d8 Sneak Peek April #1

Ik heb ook geweldig leuke dingen mogen doen, zoals bijvoorbeeld met Cynthia nail-art maken voor Pasen met de Ciaté producten. En mijn nagels waren ook nog eens in de Metro te bewonderen, hoe gaaf is dat!

03086603 Sneak Peek Maart #4

Ook elke vrijdag was er een vrijdagmiddagborrel! Altijd gezellig met de hele zaak naar de kroeg om een drankje te doen en even na te kletsen.

b843cc1c Sneak Peek april #2

En dan hadden we natuurlijk mijn eindopdracht, dat was het maken van de Koninginnedag nieuwsbrief! Dus mochten jullie deze hebben ontvangen, deze heb ik gemaakt! Ik mocht al oefenen met de Pasen nieuwsbrief, alleen dit ging achter de schermen niet zonder slag of stoot en daar heb ik veel van geleerd om een achter de schermen een goede Koninginnedag nieuwsbrief te maken. Je denkt nu vast, zo moeilijk is het niet om een nieuwsbrief te maken, maar daar verkijk je je behoorlijk op. Het is echt veel werk, analyseren, onderzoeken en dingen organiseren dat had ik eigenlijk nooit gedacht. Maar deze dingen hebben mij wel heel veel dingen geleerd.

Mijn eindpresentatie gisteren voor De Nieuwe Zaak!

Ik wil even zeggen dat mijn stage een ontzettend leerzame periode is geweest met vallen maar ook zeker weer opstaan. Het heeft mij heel veel dingen voor mijn persoonlijke groei gebracht en daar ben ik heel erg blij mee. Ik wil Cynthia en de mensen van De Nieuwe Zaak hartstikke bedanken voor deze ervaring en leerzame momenten. In de toekomst ga ik hier zeker wat aan hebben, thanks!

Bron foto’s: Misslipgloss.nl 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. Wat fijn om te lezen dat je een fijne stag hebt gehad en veel hebt geleerd. Dat is vaak ook je doel van je stage, erg leuk om te lezen hoe je het hebt gehad. Ik weet nog dat er een blogpost online kwam dat je stage ging lopen bij de nieuwe zaak, erg leuk zo’n update;D

 2. Awww… Wat superlief. Je hebt het goed gedaan meid, veel geleerd vooral, en daar is een stage ook voor! Elke letter in de kaart meende ik, lees hem af en toe nog maar eens over. Een goede zeeman is dat geworden door woeste zee, niet door een rimpelloze oceaan ;-)

  Fijn om je er bij te hebben en kom zeker vaker langs hoor, bij de borrel, of gewoon wat drinken op kantoor!! Tot vanavond :) XXX

 3. Super leuk dat je er je stagetijd door mocht brengen, jammer dat het altijd zo snel gaat he? ;) Die eerste foto met Cynthia is echt heel leuk! <3

 4. Hallo!
  Dit heeft niet echt met beauty te maken of met het artikel. Maar ik heb een blog. Een blog over godsdiensten. Het klinkt misschien saai, maar ik begin over een aantal onderwerpen in godsdiensten. zoals hoofddoeken, leven na de dood, …. en daar kunnen we dan discussiëren. Mijn bedoeling is eigenlijk om zoveel mogelijk veschillende godsdiensten bij elkaar te krijgen en te weten hoe jullie over dingen denken. Ook niet gelovigen kunnen hun mening zeggen. Ik zou het zeer leuk vinden als je eens ging kijken en een reactie achter laat.
  xx Elena

  http://we-will-believe.blogspot.com/

 5. Ha Aranka, ik heb je blog gevonden via MissLipgloss en ik geniet erg van je stukjes. Je doet het echt super. Leuk dat je zoveel geleerd hebt. Persoonlijke groei is iets dat je je zelf gunt, een cadeautje aan jezelf. Geniet ervan en ga op zoek naar meer. Ik blijf je volgen. Gefeliciteerd met zo’n goede stage. En nu? Succes met je verdere carriere.

 6. De tijd vliegt altijd zo voorbij hé.. Helaas, maar echt heel fijn dat je het zo naar je zin heb gehad! Dat is juist belangrijk in een stage & natuurlijk ook vooral de leerervaring & die heb je gekregen. Super, meid!

 7. Heel leuk om te lezen! Kan me voorstellen dat het eng was om zo’n groot bedrijf binnen te stappen op je eerste stagedag. Gelukkig heb je het heel erg naar je zin gehad en heb je veel geleerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *