Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn Make-up Stash

Vorige week zagen jullie mijn nagellak stash en deze week is mijn make-up en verzorgings stash aan de beurt. Ik heb niet echt heel erg veel, maar ik ben er erg blij mee en hij kan natuurlijk altijd nog groeien he! Als je iets voorbij ziet komen waar je van denkt, daar wil ik een review over zien moet je het maar eventjes aangeven in de comments. Andere vragen kan je ook stellen bij de comments!

Ik zit er aan te denken om elke zondag een filmpje op te nemen, maar waar willen jullie dan een filmpje over zien?

Als je me een beetje raar vind praten komt dat omdat ik ontzettend verkouden ben. Mijn hele neus zat dicht en kon dus alleen adem halen door mijn mond en daarom klink ik nogal raar. Sorry hiervoor!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

 1. Ik vind nog wel dat je een mooie stash hebt hoor.
  Misschien bescheiden maar je hebt mooie spulletjes hoor! =D

  Ik ben best wel benieuwd naar je kamer hoor *hint* :hearts:

 2. Mooie badkamer ^^ En die la is super handig :D

  Zo zonde van je Too Faced palette! Maar ik vind je stash best leuk hoor. Beter heb je een kleine, leuke stash waarvan je alles gebruikt dan een HUUUUUGE stash waarbij je iets 1 of 2 keer hebt gebruikt en je het kunt weggooien.

 3. Ik vind wel echt dat je een super mooie make-up collectie hebt.
  En echt supermooie kasjes, echt helemaal mijn stijl.
  Liefs.

 4. Beterschap!

  Je stash is hartstikke mooi, ik zou zo kamerruil met jou kunnen doen!
  Haha, je houdt precies van dezelfde producten, grappig om te zien.
  Ik ben wel benieuwd naar een What’s in my bag en een roomtour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *