Search
Close this search box.

Mijn make-up stash uitzoeken | DEEL 2

Laatst konden jullie al deel 1 van mijn stash uitzoeken zien, vandaag is deel 2 aan de beurt, wat trouwens ook het laatste deel is. Ik zocht mijn lipstick, lipgloss, foundation, mascara en overige make-upjes uit. Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal, ik wil zo graag die 4.000 abonnees!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Ik vind dit soort video’s altijd leuk om te kijken, maar inderdaad erg jammer dat de camera verkeerd stond waardoor je niet alles kon zien.

  2. links achter in je la stond nog een foudation die je niet gezien hebt volgens mij om m te bewaren of weg te doen

  3. Als je mac spullen weggooit kan je ze beter bewaren tot je een keer naar Duitsland gaat. Daar kan je ze inleveren bij een mac store bij elke 6 verpakkingen (hoeven niet leeg te zijn) krijg je een gratis lipstick.

  4. Wauw, wat kun jij grondig opruimen! Heel knap! Ik kan dat namelijk echt niet. Enkele weken geleden heb ik mijn lipstick / lipgloss stash uitgezocht. Met pijn en moeite heb ik een stuk of 7 producten weggegooid. Eigenlijk zou er meer weg moeten, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen…

  5. Leuk om het tweede deel van je stash te zien! Wel jammer dat alles wat je liet zien onscherp was maar toch was het leuk om te zien

  6. Wow, als ik mijn stash ‘uitzoek’ dan gaan er maximaal 2 of 3 producten weg. Kon ik maar zo grondig opruimen haha. Jammer dat de camera soms wat onscherp was, zo kon ik niet alle kleuren zien. Verder een leuk filmpje :)

  7. Het is wel leuk om eens iemand te zien die niet alleen met veel gezucht en gesteun 1 lippenstift weg doet. Miste wel het merk en kleurnummer. Dat deed je bij de eerste paar lippenstiften wel en daarna niet meer. Nou dacht ik bij de helft dat het een mooie kleur was en vond ik het jammer dat ik niet wist welke kleur het was. Vroeg me ook af of je dingen weg doet omdat de kleur je niet staat of omdat de formule bagger is. Dat zei je bij sommige dingen wel en bij andere niet. Het maakt niet uit als een opruim filmpje daardoor langer duurt want dat is wat het kijken van een opruim filmpje juist zo fijn maakt.

  8. Mooi netjes en overzichtelijk. Het is goed om geregeld een opruiming te houden. Vaak gebruiken we veel verschillende make up producten, en ook deze producten hebben een houdbaarheid! (vaak maar 1 jaar na openen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *