Search
Close this search box.

Mijn make-up stash uitzoeken | DEEL 1

Iets wat heel hoog op mijn to-do list stond was mijn stash uitzoeken. Elke keer kwam er maar meer bij terwijl ik het juist prettig vind wat minder te hebben. Ik moest me er even toe zetten maar nu het een stuk leger is voelt dat veel fijner. Ik dacht dat jullie het misschien wel leuk vonden om te zien plus een mini sneak peak van mijn stash, dus hierbij deel 1 van mijn stash uitzoeken! Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal, dan zie je als eerst de video’s!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

22 reacties

 1. Wat leuk om te zien. Ik vind dit soort filmpjes echt heerlijk om te kijken. Ik ben benieuwd naar deel 2 (en 3?)!
  Liefs, Iris

 2. Heerlijk om te zien…doe dit ook regelmatig. Dacht dat ik een hoop had, maar val dus hardstikke mee…ahahah. Ben natuurlijk ook geen beautyblogger. :)

 3. Dat heb je mooi opgeruimd! Je had dan ook een aardige verzameling ;-)
  Vraagje: wat doe je met de spullen die je wegdoet? Gooi je ze in de ton of geef je de spullen door aan vriendinnen? Als ik bepaalde producten niet meer gebruik, geef ik ze aan m’n zus of vriendinnen. Vaak vinden zij het leuk om te gebruiken.

 4. Ik vind het altijd heel leuk om naar te kijken! Heerlijke stash heb je! Wat doe je trouwens met de producten die je ‘weg’ doet? Ik hoop niet dat je het allemaal weggooit haha!

  1. Haha, nee ik geef het weg aan vrienden en wat dan overblijft gaat naar het goede doel. En producten die niet meer goed zijn gaan wel echt weg in de prullenbak.

 5. Oh wauw, ik heb zelf al zo vaak geprobeerd dit te doen, maar telkens denk ik: ‘naaah, die kan ik vast wel weer een keer gebruiken’.

  Tof dat je gewoon eerlijk naar jezelf toe bent in wat je wel en niet gebruikt en ook duurdere merken weg doet! Ik heb daar zelf de grootste moeite mee, haha.

 6. Geeft een fijn gevoel he, zo lekker opruimen? Moet ik zelf ook weer eens doen! Mooie producten heb je! Vooral dat Mac Marge Simpson Palette vind ik zó snoezig. X

 7. Leuk hoor die filmpjes en het ziet er weer goed verzorgd en overzichtelijk uit. Zelf heb ik dat probleem niet want ik heb gelukkig niet zo veel. Wellicht is het een keer een idee voor je om een doosje te vullen met ongebruikte make up die je wegdoet en dat je die verloot.

 8. Altijd leuk om te zien hoe andere beautyliefhebbers de producten hebben opgeborgen. Wat heb je trouwens mooie oogschaduwdoosjes in je collectie!

 9. Leuk filmpje! Laatst had ik ook mijn stash opgeruimd en weggegeven aan familie. Ik heb gemerkt dat ik liever een wat kleinere stash heb, waardoor ik alle spullen daadwerkelijk gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *