Search
Close this search box.

Mijn Make-Up Stash 2016 | Deel 2: Lipstick, Lipgloss, Mascara, Foundation

Een paar weken geleden liet ik jullie mijn eerste deel van mijn stash zien met onder andere oogschaduw, blush en bronzers. Dit keer is het de beurt aan mijn lipsticks, lipgloss, mascara’s en foundations. Benieuwd wat er allemaal in mijn stash zit, bekijk dan de video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Superleuk om het tweede deel van je make-up stash te zien! Je hebt een mooie collectie. Zo’n rekje lijkt me trouwens erg handig voor lipsticks.

  2. Leuk om te zien! Ik heb precies dezelfde favorieten van Mac:) en herkenbaar van t dragen van felle kleuren! Als we het nou allebei gewoon wat vaker doen wie weet wordt t dan normaler in ons stadje;)
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *