Mijn MAC Stash

MAC, wel een van de meest geliefde make-up merken in beauty land. Het is niet een erg goedkoop merk, maar wel weer een stuk goedkoper dan de luxe merken zoals Chanel en Dior. Zo 2 jaar geleden had ik er nog nooit van gehoord en wist ik ook niet wat het was. Maar sinds ik de beautyblogs heb ontdekt heb ik ook dit prachtige merk ontdekt. Ik heb nu een aantal producten waar ik erg blij mee ben en die wou ik jullie graag laten zien!

Als eerst het is niet veel, maar ik ben er erg blij mee. Gelukkig zit hier geen winkel in de buurt want anders zou ik er veelste vaak heen gaan en wat kopen. Wat natuurlijk totaal niet goed is voor mijn bankrekening.

We beginnen met mijn Iridescent Pressed Powder in Belightful. Een prachtige poeder met een bronzen achtige gloed met wat chunky glitters. Nu ze zomer er weer aan komt ga ik hem zeker weer vaker gebruiken als een bronzer.

Links zien jullie mijn MSF Natural in de kleur Natural. Ik gebruik dit product echt elke dag en ben er dan ook echt super blij mee. Hij maakt mijn gezicht mooi mat en een stukje egaler. Dit product van MAC gebruik ik ook echt het meeste.

Rechts mijn nieuwste aanwinst namelijk de Studio Fix Fluid foundation van MAC. Ik gebruik hem nog niet erg vaak omdat ik nog erg aan foundation moet wennen en niet zo goed altijd weet hoe ik het makkelijk en snel kan aanbrengen en ’s ochtends heb ik altijd haast dus ik laat hem vaak staan. Maar ik ben er nog steeds erg blij mee!

En dan hebben we nog een stompje lipstick in de kleur Mate denk ik, ik zou het echt niet meer weten en het stickertje is een beetje beschadigd dus ik kan het niet meer lezen. Maar het is echt een prachtige kleur!

En dan het wondermiddeltje voor mijn kwasten! De MAC Brush Cleanser, altijd als ik mijn kwasten heb gebruikt maak ik ze meteen schoon met deze cleanser, zodat ik altijd lekker schone en frisse kwasten heb waar niet nog andere kleuren in zitten. En een keer in de week was ik mijn kwasten ook nog gewoon met shampoo.

En dan mijn geliefde oogschaduw palette de MAC Intriguiging Scarlet 6 Warm Eyes. Een prachtig palette met mooie warme kleuren en een geweldig pigment. Ik ben echt verliefd op dit palette en ben er echt ontzettend blij mee :D

En kijk mijn eerste Pan Porn, hij is dan wel mini maar toch.

En dan mijn geliefde blushes van MAC. Rechts zie je Peaches een prachtige peach kleurige blush hij is mooi matte en heeft een geweldige pigmentatie!

En dan hebben natuurlijk nog Dainty, dit is misschien wel een van de populairste blushes van MAC. Hij staat iedereen en is erg mooi natuurlijk. Het is wel een mineralize blush dus de pigmentatie is wel iets minder.

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  brecht
  26 maart 2011 at 10:41

  Superleuke stash
  Vooral je oogschauw ben ik helemaal verliefd op!
  Maar, ik dacht dat mineralize blushes juist meer pigment gaven.

 • Reply
  Suzanne
  26 maart 2011 at 12:12

  de blushes lijken me mooi!

 • Reply
  Silva
  26 maart 2011 at 13:18

  Wow, wat een leuke stash! Ik wil zo graag die blush Dainty!

 • Reply
  Peggy Timmermans Visagie
  26 maart 2011 at 17:07

  Leuke Mac spulletjes heb je al, en daar gaat vast nog wel wat bijkomen! ^^

 • Reply
  Sharon
  26 maart 2011 at 17:39

  Mooie stash heb je! Ik zou die Brush Cleanser wel eens willen proberen :)

 • Reply
  Lies
  26 maart 2011 at 22:19

  Hele mooie stash heb je!

 • Reply
  DalaLuz
  27 maart 2011 at 01:15

  Wat een leuke stash, en met zichtbare liefde, dat is altijd goed om te zien!

 • Reply
  Joyce
  28 maart 2011 at 22:23

  Bescheiden maar prachtig!

 • Laat een reactie achter