Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn MAC Stash #2

Ik hou ervan om tussen iemands make-up te neuzen, of het nou in het echt is of gewoon op het internet, ik vind het geweldig. Om te zien wat de mensen in hun stash hebben liggen en dan wegdromen bij die stash en dan hopen dat het ooit een keer van jou zelf is. Ja, geweldig. Vandaar dit artikel vandaag, jullie mogen een kijkje nemen in mijn MAC stash, het is niet groot maar wel zeker een fijne stash!

MAC Natural Skin Finish – MAC Iridescent Pressed Belightful – MAC Peaches – MAC Dainty

Oogschaduw’s in Brown Down, Paradisco – Shroom en dan nog een LE MAC palette

Sandy B en die andere weet ik niet hoe die heet.

MAC Studio Fix Fluid – MAC Mineralize Foundation – MAC Natural Skinfinish

MAC Haute & Naughty Lash – MAC Brush Cleanser

Zo te zien heb ik niet een hele grote stash maar wel een hele mooie vind ik zelf. De mascara, skinfinish, blush in Dainty en mijn oogschaduw palette zijn mijn favoriete producten! Echt i love MAC!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Je hebt mooie spulletjes, ik ben jaloers want ik heb helemaal niks van MAC. Best zonde als ik al die mooie producten zo bij elkaar zie ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *