Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn krankzinnige en veel te dure kerstwishlist

Mijn krankzinnige kerstwishlist

Als ik geld tot in de hemel zou hebben zou ik dit lijstje meteen kopen, maar ‘helaas’ heb ik dat niet dus dan blijft het maar bij dromen. Ik denk dat iedereen wel een aantal dingen heel graag wil hebben maar die eigenlijk veel te duur zijn. Ik ook. En aangezien wij met kerst niet aan cadeautjes doen, deel ik lekker mijn krankzinnige kerstwishlist met veel te dure items die ik nooit (denk ik) ga kopen.

Dyson Air Wrap

Dyson Air Wrap

Ik zie dit ding echt overal op YouTube en Instagram voorbij komen en één ding weet ik zeker, ik moet deze Dyson Air Wrap hebben. Het krult je haar op een fantastische manier, maar het heeft nog veel meer handige opzetstukken. Het enige wat mij nog tegenhoudt is het prijskaartje van € 499,- en de gedachte dat ik het waarschijnlijk twee keer ga gebruiken.

Mijn krankzinnige kerstwishlist

Bron afbeelding: Shutterstock

Tiffany & Co Ring

Ik kan nu amper mijn eigen ringen om vanwege mijn eczeem, maar ooit hoop ik nog een Tiffany & Co ring te bezitten. Ik vind vooral de T-collectie heel erg mooi of de ringen van Elsa Peretti. Maar een ring gaat al snel dik over de € 1000,- dus ik wacht of skip maar eventjes. Voor dat geld kun je ook een halve zolder verbouwen.

Mijn krankzinnige kerstwishlist

Bron afbeelding: Shutterstock

Burberry Trenchcoat

Ik vind deze jas gewoon mooi en tijdloos, ik zou hem wel aan mijn kapstok hebben willen hangen. Maar ik was vorige week nog in de Burberry winkel in Roermond, zelfs als ze flink afgeprijsd zijn, zijn ze niet te betalen. Ik laat ze daar wel mooi hangen en doe het maar met minder.

Mijn krankzinnige kerstwishlist

Bron afbeelding: Shutterstock

Mulberry Bayswater tas

De tas die ik echt al jaren wil hebben is de Mulberry Bayswater tas in het zwart. Ik heb nu geen grote tas en het lijkt me heerlijk weer een grotere tas te hebben waar ik normaal een flesje water, mijn koptelefoon en misschien ook nog wel mijn laptop in mee kan nemen. Ik zag hem laatst weer staan in Roermond (dan wel in het donkergrijs) en was meteen weer verliefd, alleen jammer van het prijskaartje dus ik liet hem toch maar staan.

Mijn krankzinnige en veel te dure kerstwishlist

Bron afbeelding: Shutterstock

Jo Malone geurkaarsen en geurstokjes

Hoe vaak ik wel niet kwijlend en snuivend bij de Jo Malone counter heb gestaan is ontelbaar, maar ik heb er nog nooit iets gekocht. Dat je veel geld voor een lekkere geur over hebt snap ik, maar een geurkaars of geurstokjes vind ik een ander verhaal. Daar is de geur snel vanaf, het is snel op of je ruikt het niet meer. Ik kan het dus nog steeds niet snappen waarom je zoveel geld aan een kaars wilt uitgeven. Of eigenlijk snappen doe ik het wel, maar doen is een ander verhaal. Toch wil ik het, als ik de loterij gewonnen heb.

Mijn krankzinnige kerstwishlist

Bron afbeelding: Shutterstock

Klassieke Chanel tas

Ik weet niet eens hoe duur deze tas is, waarschijnlijk een paar ruggen. Maar als iets een droomtas is, dan is het deze Chanel tas wel en dan graag precies zoals op de foto. Ik hou niet zo van goud dus het moet met zilveren accenten zijn en ik wil dan graag een tijdloze zwarte variant. Het blijft bij plaatjes kijken voor mij, maar hij is echt fantastisch mooi.

Natuurlijk heb ik nog wel veel meer krankzinnige dingen te wensen zoals een nieuwe auto (wel een Audi dan natuurlijk, of Volvo), een mooier en vooral af huis en ga zo maar door. Maar dit zijn een aantal dingen waar ik mij steeds aan verlekker en soms wel eens in de verleiding kom er iets te serieus naar te kijken. Wat zouden jullie (als je niet naar de prijs mocht kijken en qua spullen) het liefst onder de kerstboom vinden?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Heerlijk lijstje! Ik deelde mijn lijstje laatste ook en bij mij staat ook de Dyson hoog. Ik heb de föhn al vandaar dat ik hem niet koop (en OFCOURSE het prijskaartje….) Jo malone lijkt me dus ook echt heerlijk maar ontzettend duur.

  2. onze motto is hier altijd als je wat wil hebben dan koop je het gewoon ;) en ja je moet er dan wel het geld voor hebben ;) deze kerst hebben wij ook gewoon weer gekocht wat wij allemaal wilde hebben :D en een chanel tas wil ik nog heel graag maar ik weet nu al dat hij meer in de kast ligt dan dat ik hem ga gebruiken omdat ik dan bang ben dat hij beschadigd hahah

  3. Over de Jo Malone geurkaars, ik zou het gewoon een keer doen. Je hebt ook een kleine kaars. De wat luxere kaars geurt een stuk beter waardoor je er 1. daadwerkelijk plezier van hebt en 2. je hem minder lang hoeft te branden waardoor je er uiteindelijk best een tijd mee kan doen. Zo had ik een tijdje geleden een geurkaars van Rituals, €19,50. Ja qua formaat groter dan een kleine Jo Malone van €29, maar als ik de kaars van Rituals een hele avond moet branden om er af en toe een vleug van kan ruiken als ik langs de kaars loop en die van Jo Malone een uurtje brandt en er de hele avond plezier van heb dan is het mij de €29 wel waard. De prijs is inderdaad hoog, maar dat maakt het dan ook weer extra speciaal als je hem wel een keer brandt :)

  4. Altijd mooi om te zien die luxe items. Mijn droomtas is toevallig ook de Mulberry Bayswater maar dan in de cognac kleur. Ik wil hem zo graag ooit hebben maar hij is zoooo duur!

  5. Leuk onderwerp om eens over na te denken! Ik ben (helaas) materialistisch en houd erg van luxe. De Jo Malone geurkaars heb ik al, eveneens als de handzeep en handcreme, voor als ons nieuwbouwhuis eindelijk klaar is! Op mijn lijstje staat ook nog zo’n mooie grofgebreide plaid, om op de bank te leggen. Zo’n spiegel met lampen, zodat ik altijd goed licht heb tijdens het opmaken. En een Stackers juwelendoos! Oh, en eigenlijk droom ik al jaren van een eigen paard. Jammergenoeg past die niet onder de boom ;)

  6. Ik had dit jaar eigenlijk al moeite met mijn gewonen wenslijstje. Ik heb geen echte dure wenslijst van zaken die ik me niet kan veroorloven. Dan zou ik ook al snel moeten denken aan de verbouwingen in huis die nog voor de deur staan. Duur genoeg ;)
    … Ships. Misschien heb ik gewoon alles al wat ik nodig heb en wil hebben?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *