Mijn kamer

Vandaag wil ik jullie een paar foto’s van mijn kamer laten zien. Ik ben zelf best wel blij met mijn kamer en vind het er behoorlijk gezellig. Ik ben zelf heel erg fan van het Blond Amsterdam en Pip Studio idee. Dus met vrolijke kleuren en tekeningen maak je mij helemaal blij. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! :)

Dit is mijn bed met een pip dekbedovertrek. Ik ben er zelf heel erg blij mee! Hij is erg vrolijk en fleurig. Ook heb ik een Pip nekrol kussen op mijn bed liggen als ik lekker een boek aan het lezen ben leg ik die in mijn nek. Er liggen ook 2 look-a-like pip kussentjes op mijn bed van de action. Ze waren maar 2 euro dacht ik. Een stuk goedkoper dan een echt pip kussen en zeker ook leuk!

Op mijn badkamer meubel op mijn kamer heb ik een pot en drinkbeker van Blond Amsterdam staan. Ik wil hier ook nog de kleine versie van maar die is de hele tijd uitverkocht..

Met mijn pip schaaltje ben ik ook heel erg blij! Ik heb hem van een goede vriendin van mij gekregen! Ik doe er altijd mijn armbandjes in en het bakje staat op mijn  nachtkastje.

Bovenop mijn ladekast staan foto lijstjes met een opbergdoos van de Albert Heijn. Hier zit een deel van mijn nagellak in. Ook mijn tv staat op mijn ladekast.

Omdat ik op de zolder slaap, heb ik een hele grote ruimte boven mijn deur over. Ik wist echt niet wat ik daarmee moest doen. Na lang denken heb ik bedacht daar een klok neer te hangen. Maar een ‘huge’ klok kostten me nogal wat. Je komt snel rond de € 100. En dat vond ik toch echt iets te veel. Daarom heb ik een klok uitgezocht met alleen wijzers.

Dit was ongeveer mijn kamer. Wat vonden jullie ervan? Wat vinden jullie mooi aan je eigen kamer?

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  anne
  23 oktober 2010 at 17:16

  leuk!, mijn kamer is echt een big chaos!
  overal posters en lp platen
  dan is die van jou mooier ;)

 • Reply
  Josephine
  23 oktober 2010 at 19:01

  Wauw, jij hebt een leuke kamer!

 • Reply
  Aquilance
  23 oktober 2010 at 19:16

  Wat een super leuke kamer =3

 • Reply
  larisha
  1 april 2013 at 16:07

  ik zie niet veel in je kamer het zijn leuke kleuren maar heel veel zie je niet

 • Laat een reactie achter