Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn jaar 2013 overzicht

Het jaar 2013 is voorbij gevlogen, ik heb veel in dit jaar bereikt en mogen doen. Ik werd 20, eindelijk geen tiener meer, ik haalde mijn rijbewijs, slaagde voor mijn opleiding, werd teamleider bij de Albert Heijn en werk nu full time voor mijn blog. Je kan wel zeggen dat ik niet heb stilgezeten. Ik neem jullie mee door mijn afgelopen jaar!

Januari

In januari had ik mijn eerste fotoshoot bij Sanoma, voor mooie foto’s van mezelf die ik voor allemaal doeleinden kon gebruiken. Ontzettend tof en spannend want ik had nog nooit een fotoshoot gehad. Maar ik vond het ontzettend leuk en ben tot op de dag van vandaag nog erg blij met de foto’s.

Ook stond ik voor het eerst met een eigen stuk in de krant! Een heel stuk in de Stentor, echt super gaaf en veel leuke reacties op gehad!

Februari

In februari bestond mijn blog alweer twee jaar, wat gaat de tijd snel zeg! Ik ben dus alweer bijna 3 jaar aan het bloggen en ik ben voorlopig zeker nog niet van plan te stoppen met het bloggen.

Ook vierden we voor het eerst carnaval. Nouja ik en Vera dan, de rest had het al een keer gedaan. Ik vond het geweldig en volgend jaar gaan we zeker weer!

Maart

Begin maart werd ik 20, eindelijk geen tiener meer! Eerst was ik thuis gezellig met vrienden, daarna gingen we gezellig de stad in. Oja, en ik begon ook met autorijlessen!

Dit was zo ontzettend gaaf, de Beauty Awards met een dinner show. Echt een avond dat ik nooit meer zou vergeten.

April

 photo Xperience6_zps98f44381.png

Ik onderging een heerlijke hannah xperience, heerlijk ontspannen en aan mijn huid werken! Ik ben nu nog steeds erg groot fan van de hannah producten!

Op de Media Parade van Sanoma werd het bloggersnetwerk aangekondigd waar ik nog steeds bij zit. Hier geef ik les aan Anouk en Gijsje van VIVA!

Ook was ik aanwezig bij de Holland Beauty awards met een groepje ontzettend lieve en leuke bloggers!

Ik slaagde in één keer voor mijn autotheorie!

Natuurlijk gingen we helemaal los met Koninginnedag, alleen koud was het wel!

Ik stond in de Fashionista met mijn persoonlijke verhaal van het verlaten van de middelbare school zonder diploma omdat ik helaas niet geslaagd was. Als ik terug kijk is dit misschien wel het beste wat me ooit is overkomen. Hierdoor heb ik kansen gekregen die ik nooit anders had gekregen.

April

Natuurlijk was ik dit jaar ook aanwezig bij Fusion Of Dance outdoor! Het was echt super koud, maar wel super leuk!

 photo Foto3_zpsc1f89b1b.png

En bij Danny kregen ze een nieuw gezinslid, Shiba!

Juni

Ik slaagde voor mijn rijbewijs! Alleen veel doe ik er niet mee, ik ben doodsbang om auto te rijden nog steeds. Hopelijk kom ik ooit van die angst af.

 photo Blogazine2_zpse492b5b4.png

Ik stond in het Blogazine met mijn persoonlijke stuk!

Het was echt heerlijk weer, dus we waren ontzettend veel aan de Wythemerplas te vinden!

Juli

Ik slaagde voor mijn MBO opleiding! Hier was ik echt heel blij mee. Ik was er eigenlijk nooit (vaak stiekem op pad voor mijn blog), had veel problemen met verzuim en alles maar toch heb ik het gehaald!

 photo Fresh_zpsb99dd87a.png

Ook had ik veel persevents op prachtige locaties, zoals het strand van Zandvoort!

Zomervakantie, daar horen veel feestjes bij!

Ook gingen Danny en ik een weekendje naar Antwerpen, super leuke stad!

Augustus

Ik had mijn eerste campagne opnames voor Demak’Up, dat vond ik best heel erg spannend!

Ik werd teamleider bij de Albert Heijn!

In augustus is hier altijd kermis in Zwolle, we konden het niet laten daar te gaan kijken!

September

 photo Gran29_zps897916e7.png

Danny en ik gingen heerlijk twee weken op vakantie naar Gran Canaria!

Ik genoot van de laatste warme dagen in Nederland!

 photo Dinner12_zps654eaa1e.png

Oktober

Ik deed iets wat ik al zo lang een keer wou doen, een rondvaart over de Amsterdamse grachten!

 photo 2013-10-27142451-1_zps4854752c.jpg

Ook ging ik voor het eerst mee met de mannen naar PEC Zwolle.

 photo 2013-11-05191608_zps8fab02e1.jpg

November

Candy Dulfer trad op het event van Pandora, jeetje wat is ze goed!

Samen met VIVA en Demak’Up organiseerde we een ontzettend leuke masterclass!

 photo 2013-11-20151019_zps0032e59c.jpg

Ik ging gezellig naar Lara om bij te kletsen en natuurlijk om filmpjes op te nemen!

 photo 2013-11-21214419_zps1958b82f.jpg

Ook was ik voor het eerst in mijn leven gestrand met de trein. Door een brand in de Schiphol tunnel reden de treinene niet meer en het was ook best laat. Gelukkig kon mijn vader me ophalen!

Ik verfde (nouja de kapper) mijn haar weer donkerder!

 photo 2013-12-04114210_zps8c5cf559.jpg

December

Mijn bedrijfje bestond 1 jaar! Dit leuke kaartje kreeg ik van Danny

Ik had een hele toffe shoot met Andrélon!

Dit waren wel de hoogtepunten van het jaar van mij! Ik ben wel benieuwd naar jullie hoogtepunten van het jaar. Ik wens jullie alvast een heel gelukkig 2014 toe en dat jullie het vanavond maar met dierbaren mogen vieren!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

 1. Je had leuke dingen gedaan!
  Het was een goed jaar voor je geweest en lekker druk.
  Ik hoop voor je dat je van de angst voor het autorijden af zal komen.

  Happy New Year and may all your dreams come true

  Xoxo

 2. Vervelend dat je nog steeds bang bent om auto te rijden, ik heb hier ook een beetje last van als ik het een tijd niet heb gedaan (lees: laatste jaar niet meer in de auto gestapt), ik denk dat het het beste werkt om het gewoon te doen! Op een rustige zondagmiddag op een rustig stukje oid :)

 3. Je hebt een prachtig jaar achter de rug! Wees trots op jezelf met hetgeen je al bereikt hebt. Hopelijk gaat 2014 je weer veel mooie momenten opleveren. Hele fijne jaarwisseling!

 4. Leuk jaaroverzicht! Ik begrijp iets niet helemaal. Je schrijft dat je fulltime aan je blog werkt nu, maar je werkt toch ook nog bij albert hein? Of doe je dat inmiddels niet meer en richt je je nu fulltime op je blog?

 5. Wat een jaar en wat een leuke dingen heb je allemaal gedaan. Super dat je nu fulltime aan je blog werkt, ik lees het elke dag met veel plezier xx. Een mooi en fijn 2014 alvast!

 6. Wat een leuk jaar overzicht. Ik wens je een fijne avond en hoop dat 2014 een heel mooi, goed, liefdevol en gezond 2014 zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *