Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn iPhone cases

Ik hou van mijn iPhone en daarom moet hij er goed uitzien en natuurlijk ook een beetje beschermd zijn. Volgens mij ben ik nog nergens zo zuinig mee geweest als met mijn iPhone. Want een wel bekend probleem van de iPhone is dat als je hem laat vallen hij het meestal niet overleefd zonder kleerscheuren. Het is dus erg belangrijk dat hij goed beschermd is! Daarom heb ik een aantal leuke hoesjes voor mijn telefoon.

Ik ben gek op roze, bloemetjes en andere schattige printjes en dat is natuurlijk helemaal mijn stijl en dat kan je ook terug zien in de hoesjes die ik heb. Er mist er trouwens nog eentje op de foto’s van Cath Kidston, maar dat komt omdat een vriendin die eventjes van mij leent ;)

Ik heb veel soorten hoesjes, echt een bescherm hoesje in de vorm van een klaphoesje. Deze heb ik wel gekocht op ebay voor een paar euro maar gebruik hem echt nooit, omdat het natuurlijk helemaal niet handig in gebruik is.

Dan heb ik nog een aantal siliconen hoesjes, deze zijn erg handig als je zo een stuntelaar als mij bent en nog wel eens je telefoon laat vallen. Met zo een hoesje is je telefoon echt goed beschermd! Maar de hoog opstaande randjes zijn niet echt heel erg mooi. Toch is die van Cath Kidston wel mijn favoriet.

En dan hebben we nog de gewone harde hoesjes die niet echt veel voor de bescherming doen maar meer voor de krasjes en versiering. Hier heb ik dan ook weer de meeste van, ze zijn makkelijk te vinden en lekker goedkoop op ebay.

Waar komen mijn hoesjes vandaan?

 1. Ebay
 2. Everbuying
 3. Iconemesis

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Wat een mooie hoesjes! Waar heb je precies de effen, zachtoze met reliëf bloemetjes vandaan? Die wil ik ook heel graag hebben! Is die ook van siliconen trouwens, zodat hij goed beschermd is? Fijne zondag!

 2. Die rubberen en met glitters vind ik het mooiste! Dat lijkt me het leukste aan de Iphone, dat je hem kan pimpen :-)

 3. De Cath Kidston viel me meteen op! Dat is echt een heel mooi hoesje & de andere met de steentjes ook! Ik wil binnenkort ook weer hoesjes voor m’n iPod, heb nog steeds zo’n saaie witte, haha!

 4. Wat een leuke hoesjes! Het lijkt alsof ze voor de iPhone altijd veel (meer) leuke hoesjes hebben dan voor de Samsung Galaxy SII (die ik heb) maar dat zal wel mee vallen haha.

  Ik ga ook eens op zoek naar leuke telefoonhoesjes op eBay.

 5. Er zitten zeker hele leuke hoesjes tussen hoor :) ik heb een felroze die echt bijna licht geeft, met glitters in een stervorm. Was voor 2euro bij H&M volgens mij.

 6. Ik wil een hoesje bestellen op everybuying alleen als je een hoesje bestelt moet je je naam, achternaam enz invullen (het staat in het engels btw) en daarna staat er City, en States .. Ik snap nou niet wat ik bij city en states moet zetten. Bij city de plaats waar je woont? Dus bijv. Utrecht of .. Nja ik snap het niet helemaal. Ik snap dus ook niet wat je bij States moet zetten. Kan iemand me alsjeblieft helpen?

 7. Wat heb je er veel zeg, en ze zijn ook echt leuk! Ik heb er zelf eentje van de H&M en eentje van de Hema… en inderdaad ook siliconen hoesjes want ik bent ook echt zo’n stuntelaar!

 8. Oh had ik ook maar een iPhone, dan kon ik net zo leuke cases kopen als jij :D Die van Cath Kidston zijn mijn favoriet, altijd al geweest ;)

 9. Leuke hoesjes! Wij hebben er veels te veel in huis. Ik geloof een stuk of 30 in totaal. Mijn vriend en ik kopen regelmatig nieuwe op eBay. Echt geweldig zo goedkoop daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *