Mijn iPhone cases

Ik hou van mijn iPhone en daarom moet hij er goed uitzien en natuurlijk ook een beetje beschermd zijn. Volgens mij ben ik nog nergens zo zuinig mee geweest als met mijn iPhone. Want een wel bekend probleem van de iPhone is dat als je hem laat vallen hij het meestal niet overleefd zonder kleerscheuren. Het is dus erg belangrijk dat hij goed beschermd is! Daarom heb ik een aantal leuke hoesjes voor mijn telefoon.

Ik ben gek op roze, bloemetjes en andere schattige printjes en dat is natuurlijk helemaal mijn stijl en dat kan je ook terug zien in de hoesjes die ik heb. Er mist er trouwens nog eentje op de foto’s van Cath Kidston, maar dat komt omdat een vriendin die eventjes van mij leent ;)

Ik heb veel soorten hoesjes, echt een bescherm hoesje in de vorm van een klaphoesje. Deze heb ik wel gekocht op ebay voor een paar euro maar gebruik hem echt nooit, omdat het natuurlijk helemaal niet handig in gebruik is.

Dan heb ik nog een aantal siliconen hoesjes, deze zijn erg handig als je zo een stuntelaar als mij bent en nog wel eens je telefoon laat vallen. Met zo een hoesje is je telefoon echt goed beschermd! Maar de hoog opstaande randjes zijn niet echt heel erg mooi. Toch is die van Cath Kidston wel mijn favoriet.

En dan hebben we nog de gewone harde hoesjes die niet echt veel voor de bescherming doen maar meer voor de krasjes en versiering. Hier heb ik dan ook weer de meeste van, ze zijn makkelijk te vinden en lekker goedkoop op ebay.

Waar komen mijn hoesjes vandaan?

 1. Ebay
 2. Everbuying
 3. Iconemesis

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Lotte
  8 juli 2012 at 14:23

  Geweldige hoesjes!!

 • Reply
  Liset
  8 juli 2012 at 14:25

  Wat een mooie hoesjes! Waar heb je precies de effen, zachtoze met reliëf bloemetjes vandaan? Die wil ik ook heel graag hebben! Is die ook van siliconen trouwens, zodat hij goed beschermd is? Fijne zondag!

  • Reply
   Liset
   8 juli 2012 at 14:25

   zachtRoze bedoel ik natuurlijk ;)

   • Reply
    Aranka
    8 juli 2012 at 14:29

    Nee is hardcase, ik heb die van eBay! Voor 3 dollar dacht ik.

 • Reply
  Marlyssa
  8 juli 2012 at 14:27

  Veel leuke hoedjes! Ik gebruik altijd dezelfde

 • Reply
  Elise
  8 juli 2012 at 14:31

  Mooie hoesjes! Helaas zijn er voor m’n iPod altijd veel minder leuke te vinden…

 • Reply
  Sharon
  8 juli 2012 at 14:32

  Aaa wat een leuke hoesjes! Vooral die rose met die diamantjes/steentjes er op is pretty!

 • Reply
  Charile
  8 juli 2012 at 14:37

  Wat een leuke hoesjes :)

 • Reply
  Myrthe
  8 juli 2012 at 14:46

  Ah, jaloers! Ze zijn allemaal zo mooi!

 • Reply
  AnnaSophia
  8 juli 2012 at 14:48

  Die rubberen en met glitters vind ik het mooiste! Dat lijkt me het leukste aan de Iphone, dat je hem kan pimpen :-)

 • Reply
  gerrianne
  8 juli 2012 at 15:14

  De Cath Kidston viel me meteen op! Dat is echt een heel mooi hoesje & de andere met de steentjes ook! Ik wil binnenkort ook weer hoesjes voor m’n iPod, heb nog steeds zo’n saaie witte, haha!

 • Reply
  Tedje
  8 juli 2012 at 15:15

  Ik vind die rechts onderin zo cute!!

 • Reply
  Esmay
  8 juli 2012 at 15:45

  Oeh je hebt echt leuke! Alleen al voor de covers wil ik een iPhone!

 • Reply
  Sophie
  8 juli 2012 at 16:27

  Wat een leuke hoesjes! Het lijkt alsof ze voor de iPhone altijd veel (meer) leuke hoesjes hebben dan voor de Samsung Galaxy SII (die ik heb) maar dat zal wel mee vallen haha.

  Ik ga ook eens op zoek naar leuke telefoonhoesjes op eBay.

 • Reply
  Amy
  8 juli 2012 at 16:39

  Leuke hoesjes heb je!

 • Reply
  Emma
  8 juli 2012 at 17:19

  wat een super leuke hoesjes!

 • Reply
  jana
  8 juli 2012 at 17:52

  Mooie hoesjes :D x

 • Reply
  Nikita
  8 juli 2012 at 18:27

  leuke hoesjes ! je kan elke dag een ander leuk hoesje kiezen

 • Reply
  larissa
  8 juli 2012 at 19:29

  Wat een leuke hoesjes!

 • Reply
  Mariska
  8 juli 2012 at 19:44

  Er zitten zeker hele leuke hoesjes tussen hoor :) ik heb een felroze die echt bijna licht geeft, met glitters in een stervorm. Was voor 2euro bij H&M volgens mij.

 • Reply
  Lifesplash
  8 juli 2012 at 19:57

  Mooie hoesjes! Nu wil ik ook een iPhone haha.

 • Reply
  Mariel
  8 juli 2012 at 20:02

  Leuke goesjes! Ik had een hoesje met steentjes maar al die steentjes vond ik naderhand door m’n tas, niet echt handig haha!

 • Reply
  Sel
  8 juli 2012 at 21:11

  Ik wil een hoesje bestellen op everybuying alleen als je een hoesje bestelt moet je je naam, achternaam enz invullen (het staat in het engels btw) en daarna staat er City, en States .. Ik snap nou niet wat ik bij city en states moet zetten. Bij city de plaats waar je woont? Dus bijv. Utrecht of .. Nja ik snap het niet helemaal. Ik snap dus ook niet wat je bij States moet zetten. Kan iemand me alsjeblieft helpen?

 • Reply
  Lnnk
  8 juli 2012 at 21:52

  wow wat heb jij veel hoesjes zeg! en mooie!

 • Reply
  lisanneleeft
  9 juli 2012 at 00:20

  Wat heb je er veel zeg, en ze zijn ook echt leuk! Ik heb er zelf eentje van de H&M en eentje van de Hema… en inderdaad ook siliconen hoesjes want ik bent ook echt zo’n stuntelaar!

 • Reply
  Arnela
  9 juli 2012 at 10:11

  Iphone hpesjes kopen is voor mij echt een verslaving geworden, want ze zijn allemaal zo leuk.. :(

 • Reply
  Lovethatmakeup
  9 juli 2012 at 10:41

  Die van Cath Kidston is echt tof!

 • Reply
  Kimberly
  9 juli 2012 at 11:10

  Het hoesje van Cath Kidston vind ik erg mooi!!

 • Reply
  Dita
  9 juli 2012 at 12:13

  Leuke hoesjes! Vind het altijd zo leuk om te zien dat jij ook van bloementjes etc houd. Ik namelijk ook..

 • Reply
  Jennifer
  9 juli 2012 at 14:24

  Alleen om de hoesjes zou ik al een iPhone willen, haha!

 • Reply
  Nannick
  9 juli 2012 at 16:20

  Oh had ik ook maar een iPhone, dan kon ik net zo leuke cases kopen als jij :D Die van Cath Kidston zijn mijn favoriet, altijd al geweest ;)

 • Reply
  Safannah
  11 juli 2012 at 22:57

  Zo leuk en fleurig.

 • Reply
  Living Pink
  13 juli 2012 at 13:52

  Leuke hoesjes! Wij hebben er veels te veel in huis. Ik geloof een stuk of 30 in totaal. Mijn vriend en ik kopen regelmatig nieuwe op eBay. Echt geweldig zo goedkoop daar!

 • Laat een reactie achter