Mijn iPhone cases

Ik hou van mijn iPhone en daarom moet hij er goed uitzien en natuurlijk ook een beetje beschermd zijn. Volgens mij ben ik nog nergens zo zuinig mee geweest als met mijn iPhone. Want een wel bekend probleem van de iPhone is dat als je hem laat vallen hij het meestal niet overleefd zonder kleerscheuren. Het is dus erg belangrijk dat hij goed beschermd is! Daarom heb ik een aantal leuke hoesjes voor mijn telefoon.

Ik ben gek op roze, bloemetjes en andere schattige printjes en dat is natuurlijk helemaal mijn stijl en dat kan je ook terug zien in de hoesjes die ik heb. Er mist er trouwens nog eentje op de foto’s van Cath Kidston, maar dat komt omdat een vriendin die eventjes van mij leent ;)

Ik heb veel soorten hoesjes, echt een bescherm hoesje in de vorm van een klaphoesje. Deze heb ik wel gekocht op ebay voor een paar euro maar gebruik hem echt nooit, omdat het natuurlijk helemaal niet handig in gebruik is.

Dan heb ik nog een aantal siliconen hoesjes, deze zijn erg handig als je zo een stuntelaar als mij bent en nog wel eens je telefoon laat vallen. Met zo een hoesje is je telefoon echt goed beschermd! Maar de hoog opstaande randjes zijn niet echt heel erg mooi. Toch is die van Cath Kidston wel mijn favoriet.

En dan hebben we nog de gewone harde hoesjes die niet echt veel voor de bescherming doen maar meer voor de krasjes en versiering. Hier heb ik dan ook weer de meeste van, ze zijn makkelijk te vinden en lekker goedkoop op ebay.

Waar komen mijn hoesjes vandaan?

 1. Ebay
 2. Everbuying
 3. Iconemesis

33 reacties

 • Reageren
  Lotte
  8 juli 2012

  Geweldige hoesjes!!

 • Reageren
  Liset
  8 juli 2012

  Wat een mooie hoesjes! Waar heb je precies de effen, zachtoze met reliëf bloemetjes vandaan? Die wil ik ook heel graag hebben! Is die ook van siliconen trouwens, zodat hij goed beschermd is? Fijne zondag!

  • Reageren
   Liset
   8 juli 2012

   zachtRoze bedoel ik natuurlijk ;)

   • Reageren
    Aranka
    8 juli 2012

    Nee is hardcase, ik heb die van eBay! Voor 3 dollar dacht ik.

 • Reageren
  Marlyssa
  8 juli 2012

  Veel leuke hoedjes! Ik gebruik altijd dezelfde

 • Reageren
  Elise
  8 juli 2012

  Mooie hoesjes! Helaas zijn er voor m’n iPod altijd veel minder leuke te vinden…

 • Reageren
  Sharon
  8 juli 2012

  Aaa wat een leuke hoesjes! Vooral die rose met die diamantjes/steentjes er op is pretty!

 • Reageren
  Charile
  8 juli 2012

  Wat een leuke hoesjes :)

 • Reageren
  Myrthe
  8 juli 2012

  Ah, jaloers! Ze zijn allemaal zo mooi!

 • Reageren
  AnnaSophia
  8 juli 2012

  Die rubberen en met glitters vind ik het mooiste! Dat lijkt me het leukste aan de Iphone, dat je hem kan pimpen :-)

 • Reageren
  gerrianne
  8 juli 2012

  De Cath Kidston viel me meteen op! Dat is echt een heel mooi hoesje & de andere met de steentjes ook! Ik wil binnenkort ook weer hoesjes voor m’n iPod, heb nog steeds zo’n saaie witte, haha!

 • Reageren
  Tedje
  8 juli 2012

  Ik vind die rechts onderin zo cute!!

 • Reageren
  Esmay
  8 juli 2012

  Oeh je hebt echt leuke! Alleen al voor de covers wil ik een iPhone!

 • Reageren
  Sophie
  8 juli 2012

  Wat een leuke hoesjes! Het lijkt alsof ze voor de iPhone altijd veel (meer) leuke hoesjes hebben dan voor de Samsung Galaxy SII (die ik heb) maar dat zal wel mee vallen haha.

  Ik ga ook eens op zoek naar leuke telefoonhoesjes op eBay.

 • Reageren
  Amy
  8 juli 2012

  Leuke hoesjes heb je!

 • Reageren
  Emma
  8 juli 2012

  wat een super leuke hoesjes!

 • Reageren
  jana
  8 juli 2012

  Mooie hoesjes :D x

 • Reageren
  Nikita
  8 juli 2012

  leuke hoesjes ! je kan elke dag een ander leuk hoesje kiezen

 • Reageren
  larissa
  8 juli 2012

  Wat een leuke hoesjes!

 • Reageren
  Mariska
  8 juli 2012

  Er zitten zeker hele leuke hoesjes tussen hoor :) ik heb een felroze die echt bijna licht geeft, met glitters in een stervorm. Was voor 2euro bij H&M volgens mij.

 • Reageren
  Lifesplash
  8 juli 2012

  Mooie hoesjes! Nu wil ik ook een iPhone haha.

 • Reageren
  Mariel
  8 juli 2012

  Leuke goesjes! Ik had een hoesje met steentjes maar al die steentjes vond ik naderhand door m’n tas, niet echt handig haha!

 • Reageren
  Sel
  8 juli 2012

  Ik wil een hoesje bestellen op everybuying alleen als je een hoesje bestelt moet je je naam, achternaam enz invullen (het staat in het engels btw) en daarna staat er City, en States .. Ik snap nou niet wat ik bij city en states moet zetten. Bij city de plaats waar je woont? Dus bijv. Utrecht of .. Nja ik snap het niet helemaal. Ik snap dus ook niet wat je bij States moet zetten. Kan iemand me alsjeblieft helpen?

 • Reageren
  Lnnk
  8 juli 2012

  wow wat heb jij veel hoesjes zeg! en mooie!

 • Reageren
  lisanneleeft
  9 juli 2012

  Wat heb je er veel zeg, en ze zijn ook echt leuk! Ik heb er zelf eentje van de H&M en eentje van de Hema… en inderdaad ook siliconen hoesjes want ik bent ook echt zo’n stuntelaar!

 • Reageren
  Arnela
  9 juli 2012

  Iphone hpesjes kopen is voor mij echt een verslaving geworden, want ze zijn allemaal zo leuk.. :(

 • Reageren
  Lovethatmakeup
  9 juli 2012

  Die van Cath Kidston is echt tof!

 • Reageren
  Kimberly
  9 juli 2012

  Het hoesje van Cath Kidston vind ik erg mooi!!

 • Reageren
  Dita
  9 juli 2012

  Leuke hoesjes! Vind het altijd zo leuk om te zien dat jij ook van bloementjes etc houd. Ik namelijk ook..

 • Reageren
  Jennifer
  9 juli 2012

  Alleen om de hoesjes zou ik al een iPhone willen, haha!

 • Reageren
  Nannick
  9 juli 2012

  Oh had ik ook maar een iPhone, dan kon ik net zo leuke cases kopen als jij :D Die van Cath Kidston zijn mijn favoriet, altijd al geweest ;)

 • Reageren
  Safannah
  11 juli 2012

  Zo leuk en fleurig.

 • Reageren
  Living Pink
  13 juli 2012

  Leuke hoesjes! Wij hebben er veels te veel in huis. Ik geloof een stuk of 30 in totaal. Mijn vriend en ik kopen regelmatig nieuwe op eBay. Echt geweldig zo goedkoop daar!

 • Geef een reactie