Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn iPhone Apps

Mijn iPhone heb ik echt altijd bij me en kan er zeker ook niet meer zonder mee. Alles heb ik er op staan, bankzaken, mail, whatsapp, mijn site, instagram en weet ik het wel niet wat nog meer. Op Twitter vroeg iemand of ik al mijn apps eens een keer wou laten zien, nou bij deze dus. Maak kennis met mijn iPhone en de inhoud daarvan!

Op het begin scherm heb ik een aantal dingen die ik erg handig vind om meteen aan te klikken, dus niet naar de mapjes toe hoef te gaan.

Spotify – Ik heb een premium account dus kan heerlijk op mijn mobiel muziek luisteren op Spotify, echt ontzettend handig! Je hoeft ook geen muziek meer te downloaden en je mobiel staat niet zo vol met muziek.

Flipboard – Deze app heb ik pas een paar dagen op aanraden van mijn vriend maar ben er nu al helemaal verslaafd aan. Je kan je Flipboard koppelen met Twitter en Facebook en zo de beste berichten uit jouw timeline zien en voor de rest kan je al je interesses opgeven en worden daar de laatste nieuwtjes weergeven, bijvoorbeeld foto’s van de 500px.

WhatsApp – Spreekt voor zich toch, ik kan er niet zonder, even snel iedereen een berichtje sturen of met iedereen bijkletsen in een groepsgesprek. Het is helaas wel echt killing voor je batterij.

Dan heb ik nog een mapje met hulpapps, hier zit ik eigenlijk nooit in. Ik heb een afstandsbediening voor onze tv er in zitten maar ik gebruik liever de echte. Natuurlijk de Emoji app voor de plaatjes en een brower van Chrome, alleen die vind ik niet zo fijn op de iPhone.

Dan heb ik nog een tal sociale apps zoals Twitter, Facebook, Foursqaure, Facebook messenger, eBuddy en KakaoTalk (voor met de mensen de ‘whatsappen’ die geen whatsapp op hun telefoon hebbn).

Omdat ik regelenmatig de wijde wereld in trek voor mijn blog is het wel handig om goed de weg te kunnen vinden met het openbaar vervoer en hoe ik dan moet reizen, 9292ov helpt me daar een handje aan mee zodat ik weet welke bus, trein of tram ik moet pakken en wanneer. Het zelfde eigenlijk voor de NS Reisplanner app, hiermee kan ik makkelijk zien wanneer de treinen vertrekken. En voor de grap had ik een keer de Nike Running app gedownload, alleen ik moet het nog steeds een keer testen.

’s Ochtends moet ik als ik wakker word even het nieuws checken en het weer, dat kan natuurlijk met deze apps! Of als ik een aflevering heb gemist of nog wil zien kan ik makkelijk tv kijken op mijn telefoon.

Om snel eventjes te checken hoeveel geld ik nog heb of om snel iets over te maken de bankieren app van de ABN AMRO en Paypal. Ook heb ik een saldo app van Hi er op staan om te kijken hoever ik zit met mijn abonnement.

En dan hebben we nog een hele berg spelletjes. Mijn favorieten: Fruit Ninja, Bejeweld, Triple Town, FC Rocket en Ruzzle (voorheen Rumble).

Deze 2 apps heb ik om even snel of lang een gratis belletje te plegen als ik wifi heb!

Allemaal foto’s programma’s voor de iPhone, ik vind het echt ontzettend leuk om van alles vast te leggen als ik onderweg ben of gewoon bezig ben.

En natuurlijk mijn all time favorite app: Instagram. Ik ben er echt een beetje verslaafd aan, dus volg me op: byAranka

Hier heb ik nog een paar onnozele apps die ik af en toe gebruik. Zoals de Albert Heijn app voor recepten of de Bonus, TvGids om te kijken wat er op de tv komt, Shazam om te kijken welk nummer er op de radio is als ik niet weet hoe hij heet maar ik hem wel heel erg leuk vind. Thuisbezorgd om een lekkere pizza langs te laten komen.

En nog een paar spelletjes en handige apps. De laatste tijd ben ik echt verslaafd aan SongPop!

En dan nog een paar apps die ik gebruik voor mijn website! Bloglovin om mijn blogs die ik volg te lezen, Blogger voor The Teenage Foodies en natuurlijk de WordPress app!

De WordPress app is echt ontzettend handig, je kan je comments beheren, de bezoekers zien en berichten maken. Ontzettend handig dus voor onderweg, echt een aanrader als je een eigen website hebt!

Wat zijn jullie favoriete apps?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Super leuk artikel! Heel handig want ik wil binnenkort een iPhone aanschaffen en dan ga ik zeker even kijken of ik wat van deze apps kan downloaden :-)

 2. Haha ik gebruik de AH app ook altijd voor recepten. Superhandig als ik me even verveel lol. Binnenkort wil ik ook een iphone aanschaffen, mijn iPod die heb ik nu 2 of 3 jaar en ik merk dat ie kapot gaat en verouderd. :(

 3. Ik was degene die het vroeg hahah ;)
  tof dat je het artikeltje zo snel heb gemaakt!

  ik heb mijn iphone sinds gisteren, door dit artikel weet ik nu goed wat ik kan downloaden,
  dankjewel :D

 4. Leuk om te lezen (op LisanneLeeft was vandaag ook zo’n post, haha), wel hartstikke handig dat je mapjes kan maken op een iPhone, als ze dat nou ook voor Android ontwikkelen… haha :p

 5. Wow leuke post. Ik heb geen Iphone (helaas) en ook lang niet zoveel apps maar instagram, whatsapp, facebook, twitter en bloglovin zijn toch wel mijn favorieten.

  xKelly

 6. Je moet als spelletje: ‘Tiny monsters’ downloaden!! Echt heel verslavend en ik denk dat jij het ook wel een leuk spelletje zal vinden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *