Search
Close this search box.

Mijn guilty pleasure: Everyday IceCake + win

Mijn guilty pleasure: Everyday Icecake + win

Als er iets is waar je me ’s nachts wel voor wakker kunt maken is het ijs, ik ben namelijk gek op ijs. Een tijdje geleden kwam ik Everyday IceCake bij de Albert Heijn tegen in het vriesvak en was meteen nieuwsgierig want het zag er super lekker uit! Vandaag vertel ik jullie meer over het merk!

Mijn guilty pleasure: Everyday Icecake + win

Volgen jullie mij al op Instagram?

Zoals de naam het al zegt is Everyday IceCake een ijsje en cake in één. Het bevat twee lagen ijs met daartussen heerlijk verse cake met een toplaag van heerlijke saus die er na het openen en omdraaien van de IceCake heerlijk overheen druipt. Het zijn flinke bekers van 500 ml en vullen enorm, je kunt hem dus perfect delen! In totaal zijn er 5 verschillende smaken:

  • Chocolade – stracciatella ijs en chocoladesaus
  • Aardbei – aardbeien ijs met aardbeiensaus
  • Kers – yoghurtijs met kersensaus
  • Karamel – roomijs met noten en karamelsaus
  • Tompouce – vanille ijs met tompoucesaus

Wil je deze lekkere traktatie eten is het handig het ijs 10 minuten van te voren even uit de vriezer te halen. Daarna pak je een schoteltje, maak je de verpakking open en laat je hem op zijn kop langzaam uit de verpakking glijden.

Mijn guilty pleasure: Everyday Icecake + win

En hoe het smaakt? Echt heerlijk! De Everyday IceCake heeft een hele volle en romige smaak, super lekker! Samen met mijn moeder heb ik ook geproefd en het viel ons meteen op hoe zacht en luchtig de cake ook was. Helemaal niet hard of droog geworden door het bevriezen, echt heel erg lekker. En natuurlijk maakt de saus die overheen druipt het helemaal af!

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Tompouce en Aardbei variant, maar dat komt natuurlijk omdat ik een ontzettende zoetekauw ben en deze smaken daar perfect bij passen. Mijn moeder vond die met karamel en nootjes ook super lekker (maar deze enige vrouw op de aarde is niet zo gek van karamel).

Win Everyday IceCake

Ik mag drie mensen blij maken met een Everyday IceCake pakket met daarin alle smaken! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mij en Everyday IceCake volgen op Instagram, een reactie onder de foto achter te laten en 2 vrienden te taggen met wie jij je Everyday IceCake wilt delen!

Ben je nou net zoals mij enthousiast geworden over de heerlijke Everyday IceCake smaken? Dat snap ik! Je kunt ze onder andere kopen bij de: Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar, Dirk, Hoogvliet en Dekamarkt voor € 3,99. Check de website van Everyday IceCake voor meer informatie.

Dit is een betaalde samenwerking met Everyday IceCake

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *