Mijn goede (beauty) voornemens voor 2012

Met sommige dingen ga ik een beetje slordig om of ga er met een manier mee om waar ik zelf niet echt blij mee ben. Maar toch doe ik het lekker door. Tijd om hier verandering in te brengen, gelukkig is het nieuwe jaar daar een goed begin voor! Dus laat die goede voornemens maar komen! Ik moet er van mezelf echt aan gaan en mezelf er ook echt aan gaan houden, want het moet gewoon veranderd worden vind ik zelf!

Beauty voornemens:

Ik ben een enorme rommelkont, als ik mijn bureau heb opgeruimd (daar maak ik me elke dag op) is het na een dag weer een ontzettende troep. Ik zet er alles neer en ruim het eigenlijk pas weer op als ik me haast niet meer kan bewegen of als er helemaal niks bij past… Mijn goede voornemen is dus zeker vaker mijn bureau opruimen!

Elke dag mijn make-up eraf halen. Dit is helaas wel echt een grote fail. ’s Avonds heb ik nergens meer zin in dus doe lekker helemaal niks en duik achter de computer. Vaak ben ik dan zo ontzettend moe dat ik totaal geen zin meer heb om mijn make-up er nog eens af te halen. Ben al lang blij dat mijn tanden dan gepoetst zijn en mijn lenzen heb uitgedaan. Maar hier moet echt verandering in komen!

Minder vaak mijn haren gaan wassen. Ik was echt elke dag mijn haren en het liefst ook nog 2 keer als ik ’s avonds nog even onder de douche stap. Dit is echt ontzettend slecht voor mijn haar, want het is al zo snel vet. Ik moet het dus echt leren uitstellen!

Niet meer zo vaak impulsieve aankopen doen. Dit geld voor make-up en andere producten, ik krijg soms ineens iets in mijn hoofd en dan moet ik het echt meteen hebben. Niet echt goed voor mijn portemonnee en soms zijn het achteraf echt aankopen waar ik echt helemaal niks mee doe. Dus ik kan er beter goed over nadenken en dan iets kopen dan iets een ochtend bedenken en het ’s middags al meteen in huis hebben.

Elke week mijn kwasten schoon maken. Dit is echt iets wat ook moet veranderen. Ik was ze eigenlijk echt nooit en als ze echt ontzettend vies zijn dan maak ik ze even snel met een brush cleanser van MAC schoon maar dat heeft altijd niet echt zin. Dus hups Aranka, op naar de douche met je baby shampoo en die hap wassen!

Geen dingen meer kopen waar ik al 8343948 andere gelijkwaardige producten van heb. Leuk hoor een nieuw merk of iets goedkoops, maar dat kleurtje heb ik al of ik heb thuis nog 3 andere potten handcrème staan, gewoon niet doen!

Goede voornemens:

Elke dag echt aan mijn site werken, de laatste paar weken schiet het er soms echt bij in of heb ik eventjes geen zin omdat ik dan al de hele dag heb gewerkt, naar school ben geweest of andere dingen heb gedaan en dan gewoon zin heb om lekker op de bank te hangen. Mijn site is nog steeds iets waar ik mijn passie en liefde in wil stoppen en dan moet ik dat natuurlijk ook doen!

Vaker de fiets pakken! Handig hoor een scooter en een OV kaart maar ik moet toch echt eens wat vaker de fiets pakken, veel beter voor mezelf en voor de bankrekening want benzine kost vandaag de dag ook echt ontzettend veel!

Actief doen, ik ben nu echt een lui varken. Het liefst lig ik de hele dag in bed en loop ik de hele dag met mijn pyjama aan. Gelukkig komt hier snel verandering in omdat ik zometeen stage moet lopen en daar elke dag om half 9 moet zijn en dan ook nog eens een hele zaterdag bij de Albert Heijn moet gaan werken, dus hallo gestructeerd leven, ik zal je wel missen oud en lui leventje.

Wat zo geld voor mijn bureau met make-up en andere troep erop geldt natuurlijk ook voor mijn hele kamer. De was stapelt zich van een hele week op in een hoekje, schoolboeken liggen overal en het moet natuurlijk ook schoongemaakt worden. Ik wil niet zeggen dat ik echt een smeerkees ben, maar het kan zeker wel beter!

Positiever praten, want ik ben echt een klaag tante. Ik vind het heerlijk om te klagen en dat is natuurlijk voor mijn omgeving niet echt prettig. Dus, ik moet eens op mijn woorden gaan letten.

Sparen! Ik zal me even voorstellen, ik ben Aranka en heb een gat in mijn hand (mijn nieuwste aankoop was eergisteren een iPhone en ja het was een impulsieve aankoop). Ik moet hier echt wat aan veranderen want dit gaat anders nooit meer goed komen. Kom op, sparen met die hap en dan kan je later mooie dingen kopen van dat geld!

En hoe zit het met jullie? Wat zijn jullie goede voornemens of doen jullie daar niet aan?

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Paulien
  2 januari 2012 at 14:39

  Goede voornemens werken bij mij nooit, ik kom ze toch niet na haha. Maar ik heb wel een leuke challenge dit jaar, elke week een foto maken. Dit zet ik dan op een blog. (: Oja, en ik ga sparen voor wat mooiere beautyproducten ipv. goedkope. Omdat bijv. Opi nagellak echt een week blijft zitten, en essence tsja.. 2 dagen. ;)

 • Reply
  Rowan
  2 januari 2012 at 14:57

  Geen dingen meer kopen waar ik al 8343948 andere gelijkwaardige producten van heb. Leuk hoor een nieuw merk of iets goedkoops, maar dat kleurtje heb ik al of ik heb thuis nog 3 andere potten handcrème staan, gewoon niet doen
  ^ Dat is ook een perfect voornemen voor mij, haha!

 • Reply
  Yara
  2 januari 2012 at 15:06

  Goede voornemens!!

 • Reply
  charile
  2 januari 2012 at 15:08

  Goede voornemens :)
  x

 • Reply
  Samantha
  2 januari 2012 at 16:00

  Ohh, wat herken ik me hierin! haha grappig (:

 • Reply
  Tessa
  2 januari 2012 at 16:03

  Leuke voornemens allemaal!

 • Reply
  Yak Man
  2 januari 2012 at 16:37

  Wow impulsief een iphone gekocht o.o. Wel erg goeie voornemens ^^

  • Reply
   Aranka
   2 januari 2012 at 16:43

   Ja, best slecht. Maar ben er wel heel erg blij mee!

 • Reply
  Miranda
  2 januari 2012 at 16:40

  Leuk om te lezen;D Succes met je voornemens;D

 • Reply
  Paola
  2 januari 2012 at 19:30

  Leuke voornemens! Ik wil mijn stash beter op orde houden en mijn kleding en sieraden en alles er om heen!

 • Reply
  Catharina
  2 januari 2012 at 22:29

  haha, wat leuk om te lezen.
  Ik hoop dat het je lukt!

 • Reply
  Jana
  2 januari 2012 at 23:58

  Goede voornemens :) Succes! :D x

 • Reply
  Brigitta
  3 januari 2012 at 06:58

  Mooie voornemens, ik heb er geen want meestal hou ik mezelf er ook niet aan helaas :(

 • Reply
  LottedeJ
  3 januari 2012 at 12:56

  Leuk om te lezen! Wat betreft de beautyvoornemens heb ik dezelfde, op het haren wassen na. En ook ik ben een lui varken, dat wil ik ook wel veranderen dit jaar!

 • Reply
  Sharon
  3 januari 2012 at 19:13

  Leuk om te lezen! Ik hoop dat je je eraan kan houden haha!

 • Reply
  Nannick
  3 januari 2012 at 19:24

  Goede voornemens ;D Ik hoop dat het lukt :)

 • Laat een reactie achter