Mijn geurkaarsen stash

Het is koud buiten, het is vroeg donker en ik vind het dan heel erg gezellig om de kaarsjes aan te steken. Maar ik vind het ook prettig om een lekkere geur in huis te hebben. Dan zijn geurkaarsen natuurlijk de perfecte oplossing, vandaar dat ik er ook heel wat heb. In deze video laat ik jullie al mijn geurkaarsen zien! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 januari 2016 at 15:35

  Leuke collectie kaarsen.

 • Reply
  femketje
  15 januari 2016 at 16:14

  gave stash! zelf ben ik heel erg van de bloemige geuren :)

 • Reply
  Vanessa
  15 januari 2016 at 16:14

  Superleuk om je geurkaarsen stash te zien, dat is eens iets anders! De Yankee Candle kaarsen lijken me heerlijk maar ik vind ze best duur en ik twijfel of ze het geld wel waard zijn? Ik hou trouwens ook van geurkaarsen, elke dag brand er wel eentje in mijn woonkamer. Persoonlijk vind ik de geurkaarsen van Bomb Cosmetics heel fijn. Primark heeft ook heerlijke geurkaarsen, maar het hangt er een beetje van af welke. De ene ruikt superlekker en de andere ruik je bijna niet.

 • Reply
  Manon
  15 januari 2016 at 16:14

  Je hebt ontzettend veel lekkere kaarsen!

 • Reply
  Corinne
  15 januari 2016 at 16:37

  Leuk! Ik ben zelf ook dol op geurkaarsen.

 • Reply
  Varenka W
  15 januari 2016 at 17:52

  Oh wauw wat een super fijne collectie geurkaarsen heb je zeg :-)
  Ik vind het net iets te duur om zeld aan te schaffen, zeker omdat de mannen er echt niet (!) van houden hier in huis hahaha
  Dus dan staan ze ook maar een beetje niks te doen, maar ze lijken me allemaal ontzettend lekker ruiken hoor.
  Leuke video ook.

 • Reply
  Kirsty
  15 januari 2016 at 20:54

  Leuk om je geurkaarsen collectie te zien! Ik vind het zelf ook altijd gezellig om (geur)kaarsen aan te hebben en heb ook veel waxmelts.

 • Reply
  Natalie
  16 januari 2016 at 10:51

  Wat een leuke collectie heb je! :)

 • Reply
  Anita
  16 januari 2016 at 19:34

  Wat een mooie collectie heb je! Helaas kan ik zelf niet goed tegen geurkaarsen dus in mijn stash zit er maar eentje.

 • Reply
  Denise
  16 januari 2016 at 20:37

  Oeeh mooie collectie! Ik vind de argan oil en shea butter ook heerlijk! <3

 • Reply
  Lauri
  16 januari 2016 at 23:27

  Heerlijk om de geurkaarsen stash van anderen eens te zien. Waar is jou tarts brander van? Lijkt me erg handig met zo’n los bakje voor je tarts. Ik hoor het graag.

  • Reply
   Aranka
   17 januari 2016 at 17:09

   Die heb ik bij de US candles gekocht, maar volgens mij is hij merkloos

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  18 januari 2016 at 19:03

  Leuke en fijne collectie. Ik ben echt dol op Yankee Candle! Ik kwam er vorige week achter dat een klein winkeltje in de buurt ze ook verkopen dus daar ben ik helemaal happy mee, binnenkort weer een mooie jar kopen. Christmas cookie, clean cotton, shea butter en vanilla cupcake zijn mijn favorieten!

 • Laat een reactie achter