Search
Close this search box.

Mijn geurkaarsen stash

Het is koud buiten, het is vroeg donker en ik vind het dan heel erg gezellig om de kaarsjes aan te steken. Maar ik vind het ook prettig om een lekkere geur in huis te hebben. Dan zijn geurkaarsen natuurlijk de perfecte oplossing, vandaar dat ik er ook heel wat heb. In deze video laat ik jullie al mijn geurkaarsen zien! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

13 reacties

 1. Superleuk om je geurkaarsen stash te zien, dat is eens iets anders! De Yankee Candle kaarsen lijken me heerlijk maar ik vind ze best duur en ik twijfel of ze het geld wel waard zijn? Ik hou trouwens ook van geurkaarsen, elke dag brand er wel eentje in mijn woonkamer. Persoonlijk vind ik de geurkaarsen van Bomb Cosmetics heel fijn. Primark heeft ook heerlijke geurkaarsen, maar het hangt er een beetje van af welke. De ene ruikt superlekker en de andere ruik je bijna niet.

 2. Oh wauw wat een super fijne collectie geurkaarsen heb je zeg :-)
  Ik vind het net iets te duur om zeld aan te schaffen, zeker omdat de mannen er echt niet (!) van houden hier in huis hahaha
  Dus dan staan ze ook maar een beetje niks te doen, maar ze lijken me allemaal ontzettend lekker ruiken hoor.
  Leuke video ook.

 3. Leuk om je geurkaarsen collectie te zien! Ik vind het zelf ook altijd gezellig om (geur)kaarsen aan te hebben en heb ook veel waxmelts.

 4. Heerlijk om de geurkaarsen stash van anderen eens te zien. Waar is jou tarts brander van? Lijkt me erg handig met zo’n los bakje voor je tarts. Ik hoor het graag.

 5. Leuke en fijne collectie. Ik ben echt dol op Yankee Candle! Ik kwam er vorige week achter dat een klein winkeltje in de buurt ze ook verkopen dus daar ben ik helemaal happy mee, binnenkort weer een mooie jar kopen. Christmas cookie, clean cotton, shea butter en vanilla cupcake zijn mijn favorieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *