Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn favoriete tv-programma’s op dit moment

Mijn favoriete tv-programma’s op dit moment

We kijken allemaal massaal naar Netflix en dergelijke, maar op TV is er ook nog ontzettend veel te zien. Ik geef eerlijk toe dat ik niet alle programma’s even leuk vind, maar er zijn een aantal die ik op dit moment met veel plezier kijk en dat zijn deze programma’s.

Ik vind het heerlijk om TV te kijken, ’s avonds tijdens het avondeten staat hij al aan maar dan een beetje voor het achtergrond geluid. Om half 9 beginnen eigenlijk de meeste leuke programma’s pas en kijken we graag naar onze favoriete programma’s. Als je TV wilt kijken is een goed abonnement natuurlijk wel zo handig. TV en internetten via Telfort is een goede keuze! Ze bieden onder andere interactieve TV aan zodat jij even je programma op pauze kan zetten, of de reclame gewoon doorspoelt, ideaal! Daarnaast biedt Telfort ook snel internet aan zodat je altijd snel kan internetten en TV kunt kijken (voor digitale tv). Een Telfort abonnement is ook nog eens goed geprijsd, wat wil je nog meer!

Beau Five Days Inside

Ik vind dit een van de meest mooie programma’s op dit moment op de televisie. Ik ben sowieso een groot fan van Beau. Beau gaat op bezoek bij instellingen en geeft ons een kijkje hoe het daar in zijn werk staat. Hij komt op spraakmakende plekken en laat je vaak wel anders denken over bepaalde zaken en situaties.

The Blacklist

Eigenlijk is dit een serie, maar RTL 4 zendt het nieuwe seizoen uit wat nog niet op Netflix te zien is en The Blacklist is echt een van mijn favoriete series ooit! Elke woensdag is er weer een nieuwe aflevering en ik zit steeds weer op het puntje van mijn stoel. Zijn er meer fans hier die ook kijken? Spannend hè!

Married At First Sight

Ik kijk dit al vanaf seizoen 1 en vind het zo leuk. Je hoopt gewoon dat er stellen uit ontstaan die een gelukkig einde hebben. Door tijdsgebrek heb ik de eerste aflevering nog niet kunnen zien, maar ik ga het binnenkort allemaal inhalen, heerlijk!

Temptation Island

Ik denk dat ik hier niet veel meer over hoef te zeggen. Dit seizoen is vrij saai, maar ik vind het heerlijk om naar te kijken. Het is gewoon een guilty pleasure en je hoopt gewoon dat er mensen de fout in gaan.

Steenrijk, Straatarm

Dit programma is al een tijdje op de tv maar ik vind het iedere keer weer leuk om te zien. Ik vind het vooral leuk dat gezinnen die amper tot niets te besteden hebben ergens terecht komen waar niets te gek is en ze lekker kunnen genieten. Daarnaast vind ik het ook weer mooi om te zien dat rijkere mensen weer even met de neus op de feiten worden gedrukt als je niet al die rijkdom hebt.

First Dates (hotel)

Volgens mij zijn datingprogramma’s gewoon heel verslavend om naar te kijken. Ik vind het altijd heel erg leuk om naar te kijken. In dit soort programma’s hoop je gewoon dat het goed gaat, of lig je helemaal dubbel omdat het te akward voor woorden is. Heerlijke tv om bij te ontspannen.

Chantal komt werken

Chantal is gewoon een girl crush en ik vind het heerlijk om naar haar te kijken. Ze komt werken bij allerlei soorten bedrijven en moet er altijd wel heel erg om lachen. Het is vooral een leuk en vermakelijk programma.

Kijken jullie nog veel TV en wat is jullie favoriete TV programma?

Dit is een betaalde samenwerking met Telfort

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Fijne tips om interessante of leuke progamma’s te bekijken…
    De laatste 3 kijk ik zeker.
    Ik heb geen netflix.

    Fijne Paasdagen Xoxo

  2. Ik heb een paar maanden geleden mijn tv abonnement opgezegd omdat ik het vaak alleen maar aan had staan om maar wat aan te hebben. Ervoor gekozen dat op te zeggen en bang dat ik het zou missen, maar dat is niet zo. Alles wat ik leuk vind kan ik kijken op Videoland :)

  3. Wat een leuk idee! Ik zie eigenlijk alleen met Netflix-lijstjes voorbij komen, maar ook op tv zijn genoeg leuke programma’s te vinden. Ik kijk niet heel veel tv, maar heb bijna altijd wel een programma dat ik volg. Op dit moment ook weer Married At First Sigh! Je hoopt inderdaad zo dat het succesvolle matches zijn. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *