Search
Close this search box.

Mijn Favoriete Sieraden

Vandaag iets met helemaal geen make-up ofzoiets maar het leek me wel leuk om mijn favoriete sieraden aan jullie te laten zien! Ik laat niet al mijn favorieten zien maar wel een klein deel, anders zou het zo een langdradig artikel worden!

We beginnen met de 3 armbandjes van de Primark, deze heb ik nog helemaal niet zo lang maar ik ben er helemaal gek op. Parels en blingbling en dan zit je bij mij al helemaal goed, dit armband setje had een vriendin voor me meegenomen! Aan één armbandje hangen allemaal hangertjes zoals een sleutel, hartje en een vogel, heel erg leuk dus!

Rechts zie je mijn oorbellen die ik vaak draag, maar als ik ze te vaak in heb (ze zijn nogal zwaar) gaan mijn gaatjes heel erg zeer doen dus ik moet ze niet te lang achter elkaar dragen.

Links liggen oorbellen van de H&M die ik ook vaak draag, alleen jammer dat de kleur meer zomers is en het nu niet echt goed bij mijn kleding past.

En dan mijn horloge van Oozoo, deze draag ik echt elke dag en ik vind hem nog steeds erg mooi! Hij is echt huge maar ik hou daar wel van. Ik heb hem al 1,5 en hij is behoorlijk versleten zoals je kan zien aan het bandje. Maar ik kan er gewoon geen afscheid van nemen.

Die 3 armbandjes heb ik behoorlijk vaak om als ik grijze of zwarte kleding aan heb om het een beetje op te leuken. Ze passen eigenlijk helemaal niet bij elkaar, maar ik vind het wel leuk.

En dan de knopjes van de Primark die jullie al voorbij hadden zien komen, ik ben de laatste tijd meer van de knopjes dan de lange oorbellen deze komen dus prima van pas!

En dan als laatste mijn Pink Ribbon armband! Het is eigenlijk 2 armbanden in één. Een wrap armband aan de ene kant en aan de andere kant is het gewoon een kralen armband, ik vind hem echt heel leuk ook met die hangertjes!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Ik zag meteen die zomerse oorbellen en dacht: leuk! Maakt toch niet uit dat ze meer voor de zomer zijn, die zomersheid heb je wel nodig nu in de winter ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *