Mijn favoriete sieraden

Vandaag een artikel over mijn favoriete sieraden. Ik draag eigenlijk helemaal niet veel verschillende sieraden, maar eigenlijk altijd hetzelfde, dus ik kan makkelijk mijn favoriete sieraden kiezen. Nu ik dit begin te schrijven zie ik ineens dat er drie dingen ontbreken, maar die zal ik er zometeen nog wel apart bij vertellen!

My sideway cross ketting van Etsy. Ik had hem al vaker gezien en ik vind hem zo ontzettend leuk. Helaas waren de ‘echte’ behoorlijk duur dus ik besloot op Etsy te gaan kijken. Een soort Ebay alleen dan voor zelfgemaakte dingen. Daar bestelde ik deze zilveren ketting met kruisje. Het is een goede koop geweest want ik heb hem ontzettend vaak om en hij blijft ook erg mooi van kwaliteit.

Mijn DKNY horloge, deze heb ik alweer een jaar of twee en ik vind hem nog steeds mooi. Het is echt een tijdloos model (vind ik) en ziet er gewoon erg classy uit. Hij ziet er eigenlijk meer uit als een armband maar ik vind hem echt ontzettend gaaf en echt een horloge die van mij is en bij me past.

Van mijn vriend kreeg ik een maand geleden deze prachtige Josh armband. Sinds dien heb ik hem elke dag gedragen en kan ik deze armband echt tot mijn favorieten bestempelen.

Dan hebben we nog mijn rosé gouden armbandje van ZAG die ik in Amsterdam had gekocht. Een ontzettend mooi en fijn armbandje die ik echt super vind. Alleen ik kan hem nooit zo goed combineren met mijn zilveren horloge, beetje jammer dus.

Dan nog een paar oorbellen van J-Club. Deze had ik een keer voor € 3,00 gekocht in plaats van 10 euro. Ik vind ze echt ontzettend leuk en zitten ook nog eens heel erg fijn!

Dan hebben we nog wat langere oorbellen van River Island, de veren. Deze draag ik eigenlijk altijd als ik een wat sportievere outfit aan heb. Helaas zijn ze al helemaal verkleurd door het vele dragen.

Dat waren dan mijn favoriete sieraden. Ook heb ik nog twee ringen die ik eigenlijk nooit afdoe. Je hebt ze wel eens voorbij zien komen in een artikel of filmpje. Eentje heb ik voor mijn 18e verjaardag gekregen van mijn ouders en eentje heb ik mezelf cadeau gedaan. Verder heb ik nog creolen (oorbellen) die ik vaak draag, die heb je vast ook wel eens voorbij zien komen.

Wat zijn jouw favoriete sieraden?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Charile
  28 augustus 2012 at 08:59

  Mooie sieraden!

 • Reply
  Alyssa
  28 augustus 2012 at 09:00

  Wat een leuke sieraden! Ik vind vooral het armbandje van ZAG heel erg leuk.

 • Reply
  Mariska
  28 augustus 2012 at 09:07

  Je horloge vind ik erg leuk!

 • Reply
  Amy
  28 augustus 2012 at 09:44

  Wat een mooie sieraden! ik vind je ketting erg mooi!

 • Reply
  Eline
  28 augustus 2012 at 10:24

  heel mooi!

 • Reply
  Beautyraiseplace
  28 augustus 2012 at 11:00

  Oh! wat mooi ik vind het kruisje echt super leuk!!

 • Reply
  Lisa
  28 augustus 2012 at 11:57

  Wat zij die oorbellen van J-club mooi!

 • Reply
  Lifesplash
  28 augustus 2012 at 12:15

  Die sideway cross ketting vind ik praaachtig! Haha, zo eentje wil ik ook. :D

 • Reply
  Lin
  28 augustus 2012 at 13:55

  Nice! Ik vind vooral dat armbandje met het sterretje en rondje erg leuk! Ik ga eens speuren of er zoiets in het zilver te vinden is :)

 • Reply
  Vera
  28 augustus 2012 at 13:56

  Mooie sieraden!

 • Reply
  Hester
  28 augustus 2012 at 16:09

  Leuke sieraden! Het is echt leuk om je outfit daarmee een ‘upgrade’ te geven en een beetje eigen te maken. Ik hou er ook niet zo van om goud met zilver te combineren. Sommige mensen zullen het best vinden kunnen, maar dan vind ik het zelf vaak niet echt mooi en is het dus alsnog een no-go. :’)

 • Reply
  Esmay
  28 augustus 2012 at 18:12

  Dat kruiskettinkje vind ik echt heel erg mooi!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  28 augustus 2012 at 18:29

  Die armbandjes zijn prachtig!
  Liefs

 • Reply
  Jana
  28 augustus 2012 at 20:22

  Mooie sieraden :D x

 • Reply
  Amanda
  28 augustus 2012 at 23:09

  Ah ik ben jaloers op je kruisjesketting! Wil ook al een tijdje zo’n één

 • Reply
  dita
  29 augustus 2012 at 12:54

  Mooie sieraden

 • Reply
  Comemoda
  30 augustus 2012 at 09:59

  Super leuke sieraden! Vooral die oorbellen met die veren

  XOXO

 • Laat een reactie achter