Search
Close this search box.

Mijn favoriete producten voor de zon

 photo Zomerproducten_zpsb39271bd.png

Zon hebben we nu volop, en gelukkig zijn er heel wat beautyproducten die het een stuk aangenamer maken in de zon. Zoals een goede zonnebescherming, aftersun, bescherming voor het haar en producten om net iets sneller een kleurtje te krijgen. Vandaag laat ik jullie mijn toppers voor in de zon kiezen. Het lijkt misschien veel, maar mijn kasten puilen uit met vergelijkbare producten, dus dit zijn echt mijn favorieten!

 photo Zomerproducten4_zps610e2fd1.png

We beginnen als eerst met de zonnebescherming. Dit zijn mijn drie favorieten van het jaar. De Nivea Sun Protect & Refresh is echt een heerlijk en vooral makkelijk product. Ik had het eigenlijk nog niet eerder gezien. Aanbrengen gaat echt super simpel en je krijg geen vieze vingers. De zonnebrand komt eruit als een soort van nevel en verdeelt zich meteen goed over de huid en je hoeft er daarna niks meer aan te doen. Hij trekt goed in en beschermt prima. Het enige nadeel is dat hij behoorlijk snel leeg is.

Over de Biodermal Zonne Mousse hebben jullie me al vaker gehoord en ik heb er ook nog uitgebreid een review over geschreven. Ik vind het heel leuk dat het in mousse vorm zit en het ook nog eens werkt. De mousse breng je heel makkelijk op de huid aan en verdeelt zich heel makkelijk. Als het na een korte tijd is opgedroogt plakt het niet en voelt het fijn aan. Hij laat wel ietsjes een witte waas achter, maar welk product met een witte substantie doet dat nou niet? Ook beschermt deze zonnebrand erg goed!

Als laatste de Kruidvat Solait Sunspray, ik had deze snel in mijn tas gedaan naar het Dancetour terrein waar we afgelopen zondag waren met 35 graden in de brandende zon. Ik had er eigenlijk niet zo heel veel van verwacht maar deze mocht alleen mee omdat het een 200 ml verpakking was met spray dop in plaats van een gasfles. Maar ik ben echt aangenaam verrast! Ik had mijn hele vriendengroep aan het begin van de middag ingesmeerd met deze zonnebrand en aan het einde van de dag was niemand verbrand! Het was er ook nog eens heel zanderig en niemand had last van plakkende zand resten op het lichaam van de zonnespray. Deze heeft me dus echt verrast en is helemaal goedgekeurd!

 photo Zomerproducten3_zpsc9dc01b6.png

Na het zonnen moet er natuurlijk goed verzorgd worden. Deze twee aftersun producten zijn mijn favoriet. De No-Ad met Aloë Vera en Kokos ruikt echt heerlijk en is echt heel erg verkoelend. Hij kost helemaal niet veel en doet echt heerlijk zijn werk. Ideaal voor een verbrand huidje of een uitgedroogde huid door de zon.

Daarna hebben we nog de Oriflame Sun Zone Aftersun. Deze is fijn voor na het zonnen maar niet als je echt kats verbrand bent. Ik vind hem heerlijk om als een soort van bodylotion aan te brengen om mijn lichaam weer een beetje te herstellen van de schadelijke zon. Daarna is mijn huid ook helemaal weer de oude.

 photo Zomerproducten2_zps46fd3439.png

Wat heel veel mensen vergeten is het beschermen van het haar met het warme en zonnige weer. Gelukkig denk ik daar wel aan! Deze producten speciaal voor het haar van Wella en Biosilk voor de zon gebruik ik nu dagelijks. Het kan zijn dat het een shampoo is, serum, leave in conditioner of ga zo maar door. Ik gebruik het graag en merk dat mijn haar er echt baat bij heeft!

 photo Zomerproducten5_zpsf1b16e11.png

Dan nog twee producten die ik voor het zonnen gebruik. De St. Tropez zelfbruiner. Want als ik mijn korte broek aan doe doet het bijna pijn aan je ogen hoe witte benen ik heb, dus ik voorzie je eerst van een laagje zelfbruiner, zo ga ik al weer iets zelfverzekerder de deur uit. Hij doet trouwens goed zijn werk, in combinatie met de handschoen heb ik totaal geen last van vlekken en bouw ik een mooi en subtiel tintje op!

De Lancaster Sun Preparer hebben jullie al heel wat keren voorbij zien komen. Naast het feit dat het gewoon een super serum is, is het ook nog eens een product dat je gezicht klaar maakt voor de zon om sneller een kleurtje te krijgen. Zelf heb ik het idee dat het redelijk werkt en dat mijn gezicht echt wel een stuk bruiner is dan eerst. En het is gewoon super om aan te brengen onder je dagcrème!

 photo Zomerproducten1_zpsef6783d5.png

Dit waren mijn favoriete producten voor in de zon, nu ben ik wel benieuwd of jullie nog aanraders hebben voor in de zon en wat jullie favoriete producten zijn. Dus deel ze zeker in de comments! Heel veel plezier nog allemaal in de zon, geniet ervan! – Dat deed ik ook de afgelopen dagen, daarom was het hier zo stil. –

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Zulke sprays als van Nivea zag je in de VS alleen maar. Dan zie je weer hoe wij altijd een beetje achter lopen… ;) lijkt me een erg fijn product!

  2. Ik had die eerste bus van Nivea en vond ‘m verschrikkelijk.. Hij gaat inderdaad heel snel leeg en ik vind die verstuiver ook niet echt fijn :P Ik wil er toch zeker van zijn dat alles echt goed verdeeld is en mijn hele huid bedekt is! Daarbij moesten mijn ogen twee uur lang tranen nadat ik het op mijn gezicht had gebruikt.. Dat nooit meer gedaan dus, haha. Die van St Tropez heeft wel echt een hele mooie verpakking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *