Mijn favoriete make-up producten

Ik heb altijd spulletjes waar ik met liefde naar terug grijp. Tuurlijk gebruik ik ook heel veel andere producten, maar deze producten vind ik zelf heel fijn of staan erg goed bij mij. Deze mooie spulletjes gebruik ik met alle liefde.

Rosebud Strawberry lip balm: Oh! Dit is echt zo een heerlijk product. Het ruikt echt heerlijk naar aardbei en voelt echt heerlijk op mijn lippen aan. Ik blijf dit echt de hele dag op mijn lippen smeren. Het geeft een subtiel glansje en er zit geen echte pigment in dus je houdt gewoon je eigen kleur lippen.

Too Faced Shadow Insurance: Dit is gewoon het beste product voor mij wat mijn oogschaduw laat zitten. Ik heb van mezelf hele vette oogleden dus heb echt een goed product nodig. Gelukkig hoef ik me geen zorgen meer te maken met dit product dat mijn oogschaduw helemaal in de lijntjes is gelopen.

Max Factor FLE: De enige mascara die mijn wimpers echt een mooi natuurlijk effect geeft. Mooie krul, mooi gescheiden en mooie lengte! Echt de perfecte mascara wat wil je nog meer?

MNY 445: Een prachtige gouden kleur, geeft mij echt een gevoel van luxe op mijn nagels.

Essence nail drops: Het is niet echt een make-up product maar ik vind het echt geweldig spul. Dat ik zoiets niet eerder heb gekocht. Het droogt echt snel mijn nagellak op zodat ik niet lang stil hoef te zitten om bang te zijn dat ik deukjes op mijn pas gelakte nagels krijg.

MNY oogschaduw in kleur 417: Een mooie nude bruin achtige kleur die niet te erg opvalt maar een mooi bruinig glansje achter laat. Als ik geen zin heb in iets moeilijks.

MAC Intriguing scarlet: 6 warm eyes: Dit palletje gebruik ik met plezier in de zomer in winter. De rechter kant heb ik veel gebruikt in de zomer en nu gebruik ik veel de rechter kant. Echt prachtige kleuren zitten erin! Ik ben er zeker erg blij mee!

MAC Skinfinish Natural: Ik gebruik geen foundation omdat dat er gewoon echt niet bij mij uitziet. Ik snap niet waarom maar het ziet er echt niet uit. Hoe ik het ook doe of met welke foundation ook ik krijg het niet egaal. Dit gebruik ik gewoon om van mijn glimmende gezicht af te zijn en een beetje mijn rode huid te bedekken.

MAC blush in Dainty: Ik vroeg bij de MAC counter welke blush het meest bij mijn huidskleur paste. Hij raadde mij gelijk deze aan. En hij staat me echt geweldig (vind ik zelf). Ik heb hem dan altijd dan ook met plezier op. Hij valt niet te erg op. Maar je ziet wel duidelijk dat ik een mooie gloed op mijn wangen heb!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  anne
  31 oktober 2010 at 11:29

  nicee

 • Reply
  Silva
  31 oktober 2010 at 21:28

  Leuk, ik vind het altijd leuk om te weten wat mensen fijn vinden te gebruiken. I wil eigenlijk best wel graag die Rosebud lip balm kopen, en ik heb MNY oogschaduw 417 zelf ook.

 • Laat een reactie achter