Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn favoriete make-up kwasten

Ik vind het altijd maar lastig, goede make-up kwasten vinden en kopen. In de winkel vind je ze meestal niet, dus dan wordt het toch maar bestellen via het internet. Maar dan kan je ze niet voelen of testen. Om het iets makkelijker te maken vertel ik graag aan jullie wat mijn favoriete make-up kwasten zijn! Ben je al geabonneerd op mijn YouTube kanaal?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Je hebt een mooie kwastenstash! Zelf ben ik blij met de nieuwe Boozyshop collectie en heb ik daarvan de set aangeschaft. In combinatie met m’n MAC #217 en een eyeliner kwastje (was officieel een nagelkwastje) heb ik nu een goede collectie!

  2. Mooie stash! Ik heb drie van diezelfde potjes vol kwasten, onderverdeeld in oog-, blush-/highlighter- en poederkwasten. Die expert face brush van Real Techniques is inderdaad erg fijn! Veel oogschaduwkwasten die je hebt heb ik ook, mooi zo, haha!

  3. Wat een leuke video! Je gebruikt hele fijne kwasten. De Real Techniques Expert Face brush is inderdaad echt super fijn. Ik heb trouwens mijn kwasten in dezelfde houdertjes als jij hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *