Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn favoriete kledingstukken met warm weer

Vakantiefoto’s van Mallorca

Het is weer prachtig weer in Nederland (of noem het maar gerust heet) en dan gaan bij mij de korte broeken, jurkjes en topjes weer uit de kast. Ik heb een aantal favoriete items die ik graag met warm weer draag. Benieuwd naar mijn favoriete kledingstukken met warm weer? Kijk dan verder!

De afgelopen tijd ben ik weer heerlijk aan het shoppen geweest en heb ik zoveel nieuwe zomerkleding gekocht dat ik eigenlijk een nieuwe kledingkast kopen moet (het past niet meer). Van luchtige shirts tot topjes en rokjes ik ben iets teveel los gegaan in de sale. Maar wat draag ik nou het liefst in de zomer?

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2019

Fabienne Chapot jurkjes

Ik heb er maar ééntje, maar ik vind de Fabienne Chapot jurkjes echt fantastisch met warm weer. Ze hebben een A-lijn model waardoor ze lekker los zitten. Ook zijn de jurken van viscose gemaakt (drama in de wasmachine want het krimpt) maar dat is wel lekker luchtig op warme dagen. Dit jurkje is toevallig van vorig jaar, maar die van dit jaar zijn nu goed in de sale!

Lief dagboek en lezeressen week 26 – 2019

Jurkjes van polyester

Het is een beetje een haat liefde verhouding, maar jurkjes van polyester draag ik graag in de zomer. De stof waait altijd lekker door en voelt niet zo warm aan op je lichaam. Alleen het nadeel is wel dat het snel gaat zweten en kan gaan irriteren. Mijn favoriete jurkjes op dit moment zijn die van Sisters Point en de groene van de H&M.

Bezienswaardigheden en tips in Alanya, Turkije

Maxi jurken

Bij mij valt een maxi jurk vaak wat korter door mijn lengte, maar deze luchtige jurken vind ik heerlijk rond de 25 graden en ’s avonds. Ze zijn vaak van een dunne stof gemaakt en voelen daarom luchtig aan. Deze is van Bonprix.

Lief dagboek en lezeressen week 18 en 19 – 2019

Basic hemdjes en broekjes

Als ik thuis ben en nergens heen hoef leef ik in basic hemdjes en broekjes. Ik ben groot fan van de katoenen hemdjes en broekjes van de HEMA en heb er dan ook heel wat van. Het kost niets en ze zijn heel fijn (ook qua kwaliteit).

Lief dagboek en lezeressen week 31 – 2018

Wijde rokken

De afgelopen tijd heb ik nogal wat rokjes verzameld in mijn kledingkast. Vooral wijde rokken die gemaakt zijn van polyester vind ik fijn. Ik draag ze vaak op een simpel hemdje en die stop ik dan in de rok. Mijn favoriete rokken zijn vrijwel allemaal van de Costes (daar hebben ze super veel leuke) en deze van de Expresso.

Wat voor een kleding dragen jullie het liefst in de zomer met warm weer?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Die laatste rok vind ik je prachtig staan! De Fabienne Chapot jurkjes zijn ook erg mooi. Zelf draag ik nooit hemdjes (ik houd er van als mijn oksels bedekt zijn haha), maar wel graag t-shirts met een jeans short of rokje. :)

    1. Ik weet niet waar deze reactie vandaan komt maar alleen dit artikel is toevallig hetzelfde (had hem al ingepland). Voor de rest die ik totaal geen overlap… En dan alsnog, iedereen steekt het persoonlijk in toch en geeft er een andere draai aan.

  2. Leuke artikel altijd goed om even inspiratie op te doen de fabienne chapot jurkjes zijn allemaal geweldig ze hebben zoveel mooie prints ?

  3. Leuk als inspiratie. Toffe jurkjes en mooie foto’s. Polyester vind ik niets voor kleding. Veel te warm. En het is ook bij wassen slecht voor het milieu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *