Mijn favoriete budget merk: Sleek

Desondanks dat ik niet mijn hele lade vol met Sleek producten heb liggen is het zeker wel mijn favoriete budget merk. Misschien is het niet voor iedereen zo makkelijk te krijgen omdat ze niet op het internet mogen bestellen. Maar voor mij is het zeker wel een topmerk! De producten van Sleek zijn zo ontzettend goed gepigmenteerd en je vind ze nog beter als je de prijs en kwaliteit met elkaar vergelijkt. Sleek is gewoon geweldig!

Als eerst natuurlijk de I-Divine palette’s van Sleek. Ze hebben er heel wat en ik heb er helaas nog maar 3 in mijn bezit. Maar in de toekomst worden dat er zeker meer. Ik heb het Storm palette, Monaco palette en het Oh So Special palette. En ik de toekomst wil ik nog zeker het Orginal palette hebben en Sunset. Ik hou echt van deze palettes omdat ze mooi strak zijn, geweldige kleuren oogschaduw hebben en ook nog eens geweldig gepigmenteerd zijn. Als je een Sleek kenner bent weet je ook dat het gewoon echt waar is.

Voor een Sleek palette bestaal je tussen de € 7,00 en de € 8,00 hangt een beetje af waar je het koopt.  Misschien denk je nu, dat vind ik helemaal niet budget. Jawel, dat is het zeker wel! Je krijgt er namelijk 12 verschillende kleuren voor en dat omgerekend is € 0,63 cent per oogschaduw en ga dat maar eens vergelijken met een oogschaduw van Essence of een ander budget merk. En de pans zijn echt niet klein, dus verkijk je daar ook echt niet op!

En dan de andere favorieten van Sleek de blushes! Ik heb er helaas maar 2 maar net zoals de oogschaduw paletten moet ik er echt nog meer hebben. De blushes die ik in mijn bezit heb zijn – hoe kan het ook anders – Rose Gold, een perfecte dupe van Nars Orgasm en dan heb ik ook nog Pomegranate. Pomegranate is een beetje een heftige kleur en zeer gepigmenteerd dus daar moet je echt goed mee oppassen anders loop je er niet florissant bij.

De blushes kosten rond de € 5,00 dat is niet echt heel erg budget maar je krijgt er wel een grote hoeveelheid voor terug, dus dat is dan wel weer mooi meegenomen.

Ik wil ook nog een paar Pout Polishes van Sleek hebben en misschien in de toekomst nog wel andere dingen. Maar tot nu toe vind ik het wel eventjes genoeg. Je kan Sleek op verschillende webshops kopen zoals: Boozyshop, Beautyfocus en Alice&Jo

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Alyssa
  3 augustus 2011 at 08:39

  Ik vind Sleek sinds kort echt helemaal geweldig! Vooral de blushes.

 • Reply
  Tamara
  3 augustus 2011 at 09:45

  De blushes zijn echt geweldig! Ik wil binnenkort wat aan gaan schaffen

 • Reply
  Esmay
  3 augustus 2011 at 09:55

  ik heb nog helemaal niks van sleek :(

 • Reply
  LottedeJ
  3 augustus 2011 at 10:11

  Ik vind Sleek ook helemaal geweldig! Ik heb nu het Original palette en het Storm palette, en ik heb van de week het Oh So Special palette, de Rose Gold blush, en een Pout Polish besteld! Ik ben zo benieuwd :D

 • Reply
  Snoepje
  3 augustus 2011 at 10:23

  Leuk, ik wil ze ook! Op welke shop heb jijnze besteld?

  • Reply
   Aranka
   3 augustus 2011 at 11:04

   Ik heb ze bij Beautyfocus besteld ;) en uit Engeland.

 • Reply
  Sabine
  3 augustus 2011 at 10:53

  Ik ben ook gek op Sleek :) Inderdaad een heel fijn merk voor een goede prijs.

 • Reply
  Roos
  3 augustus 2011 at 11:24

  Ik vind rose gold zo ontzettend mooi!

 • Reply
  Suzanne
  3 augustus 2011 at 12:12

  love sleek!

 • Reply
  Kelly
  3 augustus 2011 at 18:20

  Ik hou ook echt van sleek <3

 • Reply
  Pauline
  3 augustus 2011 at 20:12

  Ik wacht op mijn eerste 2 Sleek producten! Namelijk het curacao en het original palette :) Hoop ze morgen te ontvangen!

 • Reply
  Sharon
  3 augustus 2011 at 20:17

  Ah ik wacht nu op mn bestelling met 3 sleek producten :D

 • Reply
  Silva
  4 augustus 2011 at 18:18

  Ik wil zelf ook nog wat van sleek! Lijkt me zo’n fijn merk :)

 • Reply
  Evelien
  8 augustus 2011 at 20:08

  Ik vind Sleek ook een geweldig merk! Ik heb er 4 palettes van en 2 blushes :D

 • Laat een reactie achter