Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn favoriete beautyproducten van 2018

Musthave: hairmilk voor het haar

Ik wilde hier eigenlijk een video van maken, maar eigenlijk vind ik geschreven artikelen veel leuker. En aangezien sommige producten helaas op zijn gegaan en ik ze niet meer kan laten zien heb ik gelukkig nog wel foto’s. Afgelopen jaar heb ik weer ontzettend veel mooie producten mogen gebruiken en dit zijn mijn absolute favorieten!

Wet Brush Pro Haarborstel

Wet Brush-Pro

Ik kreeg deze Wet Brush borstel een keertje opgestuurd en kende het merk helemaal niet. Maar ik was wel benieuwd, aangezien ik altijd mijn haren nat borstel meteen na het douchen. Deze borstel is er speciaal voor gemaakt om je haar niet te beschadigen als het nat is. En inderdaad, deze borstel is veel maar dan ook veel beter voor mijn haar als ik het nat borstel. Ik trek er geen haren uit en hij is veel zachter voor mijn haar. Wat mij betreft de beste borstel ooit!

YLONN – tegen scheerirritatie

Ylonn Raka

Dit merk en product kende ik ook niet, maar ik werd gemaild of ik dit wilde testen. Het is een roller dat scheerirritatie tegen moet gaan. Ik was een beetje sceptisch maar het werkt als een tierelier. Na het scheren smeer ik de Ylonn Raka erop (kan heel makkelijk door de roller) en ik heb geen jeukende bikinilijn meer en amper ingegroeide haartjes, top product!

Musthave: hairmilk voor het haar

NIVEA Hairmilk

Van de NIVEA Hairmilk producten heb ik echt ontelbaar veel flessen opgemaakt en vind het echt fantastisch, dit is mijn favoriete shampoo, conditioner en spray voor mijn haar. Je hebt maar een beetje nodig, het ruikt echt naar de klassieke NIVEA, het geeft volume, het laat je haar luchtig vallen en het is gewoon fantastisch en goed betaalbaar. Ik kan er alleen maar enthousiast over zijn.

Dior Diorshow On Stage Liner

DIOR DIORSHOW ON STAGE LINER

Ze zijn bijna onbetaalbaar deze Dior On Stage Liners, maar 100% het geld waard, wat zijn dit een goede eyeliners en wat hebben ze leuke kleuren. De eyeliner heb ik in mei gekregen en ik gebruik hem nog steeds dagelijks en merk nu pas dat hij op begint te raken. Met andere eyeliners doe ik hooguit een maand en deze al meer dan een half jaar, bizar. De pigmentatie blijft intens, hij blijft muurvast zitten en is gewoon echt geweldig. Zag dat er vandaag 25% korting op make-up bij de Douglas was dus ik bestel hem meteen weer even.

Etos Remember Me Always Fabulous Volume Mascara

Etos Remember Me Always Mascara

In mijn review was ik alles behalve enthousiast over deze mascara, tegenwoordig weet ik wel beter. Dit is de beste en goedkoopste mascara die ik ooit heb gehad. Ik denk dat het borsteltje even tijd nodig had genoeg mascara op te nemen en dus voor een goed resultaat te kunnen zorgen. Ik gebruik hem sinds ik hem heb (juli) dagelijks en hij begint nu pas op te raken. Echt koop deze Etos Remember Me Always mascara als je van volume houdt, hij stelt je niet teleur!

Dermalogica Clear Start Booster & Fizz Mask

Dermalogica Clear Start Fizz Mask & Booster

In de herfst kreeg ik ineens heel erg last van puisten en oneffenheden en niets hielp. Ik kreeg deze twee nieuwe producten van Dermalogica opgestuurd als redmiddel. Ik geloofde het niet meteen omdat ik al zoveel andere dingen had geprobeerd. Maar wat een super producten zijn dit zeg. Ik gebruik de Dermalogica Clear Start Fizz Mask & Booster nog steeds iedere dag en heb sinds dien nergens meer last van.

Ervaring: OrganiCup Menstruatiecup

Menstruatiecup

Ik weet niet of de menstruatiecup echt in dit rijtje thuis hoort maar ik heb hem sinds dit jaar ontdekt en ben er echt groot fan van, voor mij geen tampons en (bijna) geen maandverband meer. Het is echt een uitkomst als je er eenmaal mee leert werken, je vervuilt minder, het is goedkoper en vooral erg prettig dat je er alles mee kunt doen. Ik heb hem gewoon bij de Kruidvat geprobeerd dus ik zou zeggen, test het eens uit!

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

L’Oréal Paradise Pomade Extatic

Sinds halverwege 2017 gebruik ik deze wenkbrauw pomade van L’Oréal elke dag en hij is nog steeds lang niet op. Het is voor mij de perfecte kleur, hij blijft goed zitten en werkt heel fijn. Ik vind het echt een fantastisch wenkbrauwproduct en zou zelf niet anders meer willen!

Marc Jacobs Daisy Love

Marc Jacobs Daisy Love

Mijn geur van het jaar was toch wel Daisy Love, een heerlijke frisse en bloemige geur. Ik ben sowieso groot fan van Daisy en heb bijna alle varianten die de geur heeft. Hij is bijna op maar heb hem met heel veel plezier gedragen dit jaar.

Testpanel: help jij mee de Paula’s Choice producten testen?

Paula’s Choice producten

Helaas zijn alle producten die je hier op de foto ziet op, maar wat zijn dit fijne producten zeg! Ik heb ze niet weer gekocht omdat mijn hele kast nog vol ligt met andere skincare producten maar mis ze wel heel erg. Deze Paula’s Choice lijn was speciaal voor mijn huid geselecteerd en werken als een tierelier voor mijn vette huid, echt top producten die iedere cent waard zijn.

Urban Decay Naked Skin, Beached Bronzer & Afterglow Highlight

Urban Decay Beached Bronzer

Ik heb deze bronzer al meer dan twee jaar en gebruik hem dagelijks, maar nog steeds heb ik de pan niet bereikt. Dit is echt mijn favoriete bronzer van het jaar geweest en hij wordt met veel liefde gebruikt. Ik ben een beetje van de blush afgestapt en gebruik nu iedere dag een bronzer en dat is deze Urban Decay Beached Bronzer.

En dit was het denk ik wel, mijn echte diehard favorieten van het afgelopen jaar. Natuurlijk heb ik ook veel andere producten met veel liefde gebruikt, maar deze sprongen er wel echt uit. Wat waren jullie favoriete beautyproducten van het afgelopen jaar?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Leuk Aranka, die afwisseling tussen geschreven en video. Ik vind het altijd leuk om te horen wat echt goed beviel, brengt je weer op ideeën om zelf iets nieuws uit te proberen. Bij mij waren de grootste favorieten de verzorgings- producten van The Ordinary. Met name de AHA peeling, de vitamine C creme, de retinol en het niaciamide serum met zink. Ook ben ik gek op de verzorging en reiniging (micellair water en doekjes) van Diadermine. Gek genoeg komt dit merk bij bloggers en vloggers nooit aan bod terwijl het een prima prijs-kwaliteit verhouding heeft.
    Fijne jaarwisseling en veel geluk in 2019.

  2. Wat een mooie favorieten heb je er weer bij gekregen dit jaar zeg. Ik vind dat altijd zo leuk om te zien. Zeker zo in een artikel, dan kan je het altijd makkelijk teruglezen!

  3. Wat leuk om te zien; zowel budget als very high end haha. Mijn favoriete beautyproduct van afgelopen jaar was denk ik toch wel Naked Cherry. Heb ‘m nog maar net; nu al groot favoriet.

  4. Fijn zo’n lijstje. Die mascara klinkt wel interessant en de bronzer van UD ga ik gebruiken zodra die van Nars helemaal op is. Mijn favo’s zijn een costumized oogpallet met 6 pans van Mac, Naked Heat petit van UD (voor vakantie), Nars concealer en Catrice wenkbrauwenpoeder. Verder vooral veel Japanse en Koreaanse producten. O ja, de Hammam scrub van Rituals ruikt naar spa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *