Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn favoriete BB Creams

BB Cream is echt een hype tegenwoordig, elk merk heeft tegenwoordig wel zijn eigen BB Cream. Ik heb er al heel wat mogen uittesten voor mijn website, maar wat zijn nou mijn favorieten, welke pak ik graag om op mijn gezicht te smeren. In dit artikel vertel ik jullie wat mijn favoriete BB Cream zijn, misschien ook wel handig voor jullie bij je beslissing om een BB Cream aan te schaffen!

Als eerst natuurlijk eventjes wat informatie over mijn huid, ik heb een vette huid die nauwelijks onzuiverheden bevat, wel is mijn huid heel erg licht. Een lichte BB Cream is dus voor mij echt een must, best lastig want vaak zijn ze veelte donker.

Skin79 Hot Pink

Deze BB Cream heb ik denk ik al het langst en is echt een van mijn favoriete BB Creams. Ik moet wel zeggen dat ik hem een tijdje niet meer heb gebruikt omdat ik veel andere BB Creams heb getest de laatste tijd maar hij hoort toch wel degelijk tussen mijn favorieten. De dekking is erg goed, geeft een mooie finish. blijft goed zitten en is er ook in mijn kleur. Mijn review vind je hier.

Je kan de Skin79 Hot Pink kopen op eBay of bij BBCreamshop voor € 18,80

Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream

Deze BB Cream is de nieuwste aanwinst in mijn BB Cream collectie, maar ook meteen een van mijn favorieten. Kiehl’s is een van mijn favoriete merken qua huidverzorging dus het kon eigenlijk niet uitblijven dat deze BB Cream ook heel erg fijn zou zijn. Hij heeft een hele mooie kleur die perfect past bij mijn lichte huid en een prachtige dekking. De substantie van deze BB Cream is aan de dunne kant zodat je hem makkelijk aan kan brengen op het gezicht. Hij blijft trouwens ook erg goed zitten. Mijn review vind je hier.

De Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream is te koop voor € 27,- bij de Kiehl’s verkooppunten en online.

 

Rimmel BB Cream

Over nog niet veel BB Creams die je bij de drogisterij kan kopen ben ik echt enthousiast, maar over die van Rimmel wel. Het is een heerlijk dikke BB Cream die echt een geweldige dekking heeft, dus voor de meiden met een onzuivere huid is deze BB Cream een echte uitkomst. De lichte versie is echt licht dus geschikt voor een lichte huid. Hij geeft een prachtig effect op het gezicht en blijft goed op zijn plek zitten gedurende de dag. Mijn review lees je hier.

De Rimmel BB Cream is te koop bij de drogisterijen voor € 9,99

Skin79 Dream Girls BB Cream

Dit is een speciale BB Cream van Skin79 voor de jonge huid, hij heeft niet een intense dekking maar wel goed genoeg om de kleine onzuiverheden te dekken zodat het er heel natuurlijk uit blijft zien. Ook bevat deze BB Cream heel veel verzorgende ingredienten waar de jonge huid juist baat bij heeft. Ook zorgt hij ervoor dat puistjes en andere onzuiverheden verdwijnen. Ik pak heel erg graag naar deze BB Cream omdat ik zelf een hele egale huid heb en eigenlijk vrij weinig te verbergen heb. Deze geeft mijn huid juist dat extraatje wat het nodig heeft.

De Skin79 Dream Girls BB Cream is te koop bij BBCreamshop voor € 12,45

Van links naar rechts (Skin79 Dream Girls, Rimmel, Kiehl’s en Skin79 Hot Pink) nog even een paar swatches van de BB Creams, zo kan je meteen de kleur en structuur zien.

Wat is jouw favoriete BB Cream?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

 1. Wat een handig artikel. Ik was al een poosje benieuwd naar de dream girls bb cream. Nu zie ik gelijk goed hoe de kleur is!
  Wel is er nergens op internet een ingredientenlijst te vinden van deze bb creams :( Vooral die bb creams die je niet in de winkel kan kopen, zou ik wel graag de ingredientenlijst van zien eigenlijk.

 2. Ik zat eerst te twijfelen of ik Skin79 Hot Pink zou kopen maar heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik bang ben dat deze je huid lichter maakt (veel aziatische BBcreams doen dit). Heb jij hier iets van gemerkt bij deze BBcream? :)

 3. Ik ben een beetje BB cream beu, want inderdaad komt ieder merk met een BB Cream op de markt. Zo meteen komen merken ook met allerlei CC creams.
  Dit overzicht vind ik dus erg fijn! Die van Rimmel vind ik zoooooo fijn :)

 4. Ik wil graag die van rimmel eens proberen, maar als ie zo dik is twijfel ik wel een beetje. Vind een dunnere, makkelijk smeerbare creme wel fijner.

  Verder vind ik van Skin79 de orange vital crème erg fijn, que kleur ook beter dan de hot pink versie.

 5. Die van Skin79 wil ik ook nog heel graag een keer proberen, die BB Creams lijken me zo fijn. Ik heb al verschillende BB Creams gebruikt, en mijn favoriet is toch die van Garnier. Ik ben ook heel erg benieuwd naar die van Catrice!

 6. Wow wat een verschillende ondertonen.. die kunnen toch nooit allemaal de juiste kleur voor je zijn? Ik heb mijn zoektocht naar de ideale bb cream in een megalichte tint die niet grijs of geel is opgegeven.. Hou t bij mn maxfactor foundation verdund met dagcreme :)

 7. Die van Rimmel lijkt me heel fijn! maar ik vraag me af of je in de zomer ook bruin kunt worden met een bb cream op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *