Mijn favoriete BB Creams

BB Cream is echt een hype tegenwoordig, elk merk heeft tegenwoordig wel zijn eigen BB Cream. Ik heb er al heel wat mogen uittesten voor mijn website, maar wat zijn nou mijn favorieten, welke pak ik graag om op mijn gezicht te smeren. In dit artikel vertel ik jullie wat mijn favoriete BB Cream zijn, misschien ook wel handig voor jullie bij je beslissing om een BB Cream aan te schaffen!

Als eerst natuurlijk eventjes wat informatie over mijn huid, ik heb een vette huid die nauwelijks onzuiverheden bevat, wel is mijn huid heel erg licht. Een lichte BB Cream is dus voor mij echt een must, best lastig want vaak zijn ze veelte donker.

Skin79 Hot Pink

Deze BB Cream heb ik denk ik al het langst en is echt een van mijn favoriete BB Creams. Ik moet wel zeggen dat ik hem een tijdje niet meer heb gebruikt omdat ik veel andere BB Creams heb getest de laatste tijd maar hij hoort toch wel degelijk tussen mijn favorieten. De dekking is erg goed, geeft een mooie finish. blijft goed zitten en is er ook in mijn kleur. Mijn review vind je hier.

Je kan de Skin79 Hot Pink kopen op eBay of bij BBCreamshop voor € 18,80

Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream

Deze BB Cream is de nieuwste aanwinst in mijn BB Cream collectie, maar ook meteen een van mijn favorieten. Kiehl’s is een van mijn favoriete merken qua huidverzorging dus het kon eigenlijk niet uitblijven dat deze BB Cream ook heel erg fijn zou zijn. Hij heeft een hele mooie kleur die perfect past bij mijn lichte huid en een prachtige dekking. De substantie van deze BB Cream is aan de dunne kant zodat je hem makkelijk aan kan brengen op het gezicht. Hij blijft trouwens ook erg goed zitten. Mijn review vind je hier.

De Kiehl’s Actively Correcting & Beautifying BB Cream is te koop voor € 27,- bij de Kiehl’s verkooppunten en online.

 

Rimmel BB Cream

Over nog niet veel BB Creams die je bij de drogisterij kan kopen ben ik echt enthousiast, maar over die van Rimmel wel. Het is een heerlijk dikke BB Cream die echt een geweldige dekking heeft, dus voor de meiden met een onzuivere huid is deze BB Cream een echte uitkomst. De lichte versie is echt licht dus geschikt voor een lichte huid. Hij geeft een prachtig effect op het gezicht en blijft goed op zijn plek zitten gedurende de dag. Mijn review lees je hier.

De Rimmel BB Cream is te koop bij de drogisterijen voor € 9,99

Skin79 Dream Girls BB Cream

Dit is een speciale BB Cream van Skin79 voor de jonge huid, hij heeft niet een intense dekking maar wel goed genoeg om de kleine onzuiverheden te dekken zodat het er heel natuurlijk uit blijft zien. Ook bevat deze BB Cream heel veel verzorgende ingredienten waar de jonge huid juist baat bij heeft. Ook zorgt hij ervoor dat puistjes en andere onzuiverheden verdwijnen. Ik pak heel erg graag naar deze BB Cream omdat ik zelf een hele egale huid heb en eigenlijk vrij weinig te verbergen heb. Deze geeft mijn huid juist dat extraatje wat het nodig heeft.

De Skin79 Dream Girls BB Cream is te koop bij BBCreamshop voor € 12,45

Van links naar rechts (Skin79 Dream Girls, Rimmel, Kiehl’s en Skin79 Hot Pink) nog even een paar swatches van de BB Creams, zo kan je meteen de kleur en structuur zien.

Wat is jouw favoriete BB Cream?

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reply
  talitha
  22 februari 2013 at 13:16

  Ik heb nog nooit BB cream gebruikt haha! Als ik het ooit ga proberen zal ik deze onthouden :-)

 • Reply
  Sarah
  22 februari 2013 at 13:18

  Oh, handig! Je word inderdaad overspoeld met alle BB creams…ik ben benieuwd naar die roze, daar is ook een oranje variant van toch?

  • Reply
   Juliette
   22 februari 2013 at 14:12

   Ja! Volgensmij is de oranje versie iets bleker en grauwer,

 • Reply
  beautyjuf
  22 februari 2013 at 13:22

  Wat fijn dit artikel, want ik zie door de bomen het bos niet meer met al het aanbod aan BB-creams. Die van Kiehl’s lijkt me fijn:-)

 • Reply
  Kelly Caresse
  22 februari 2013 at 13:35

  Ik kende zelf geen van deze bb creams. Die van Kiehls ziet er wel fijn uit al wel aan de prijzige kant. Die van rimmel lijkt me ook wel heel fijn!

 • Reply
  Kimberly
  22 februari 2013 at 13:42

  Ze zien er goed uit!!

 • Reply
  talsbeauty
  22 februari 2013 at 13:45

  De BB Cream van skin79 hot pink gebruik ik zeg al een tijdje en hij is inderdaad erg fijn.

 • Reply
  Laura
  22 februari 2013 at 13:48

  De Rimmel BB cream heb ik ook, erg fijn!

 • Reply
  femketje
  22 februari 2013 at 13:51

  ik ben zelf helemaal geen fan van bbcreams >.< ze maken me allemaal zo oranje als een oempaloempa XD

 • Reply
  Céline
  22 februari 2013 at 14:40

  Wat een handig artikel. Ik was al een poosje benieuwd naar de dream girls bb cream. Nu zie ik gelijk goed hoe de kleur is!
  Wel is er nergens op internet een ingredientenlijst te vinden van deze bb creams :( Vooral die bb creams die je niet in de winkel kan kopen, zou ik wel graag de ingredientenlijst van zien eigenlijk.

 • Reply
  charile
  22 februari 2013 at 14:51

  Klinkt goed!

 • Reply
  beautyfizz
  22 februari 2013 at 15:02

  Lijken allemaal op prima dekkende bb crème ik ben zelf erg fan van skin79

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  22 februari 2013 at 15:18

  leuk!

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  22 februari 2013 at 15:20

  Handig artikel! Ik gebruik nu 2 BB Creams uit de BBCreamshop!

 • Reply
  Hester
  22 februari 2013 at 15:58

  Handig artikel! Als ik een BB cream aan zou willen schaffen, zou ik denk ik voor die van Rimmel gaan.

 • Reply
  Nina
  22 februari 2013 at 16:15

  Ik zat eerst te twijfelen of ik Skin79 Hot Pink zou kopen maar heb het uiteindelijk niet gedaan omdat ik bang ben dat deze je huid lichter maakt (veel aziatische BBcreams doen dit). Heb jij hier iets van gemerkt bij deze BBcream? :)

  • Reply
   Aranka
   22 februari 2013 at 16:28

   Nee, daar heb ik helemaal niks van gemerkt ;)

 • Reply
  BeautyFrique.com
  22 februari 2013 at 16:49

  Ik ben een beetje BB cream beu, want inderdaad komt ieder merk met een BB Cream op de markt. Zo meteen komen merken ook met allerlei CC creams.
  Dit overzicht vind ik dus erg fijn! Die van Rimmel vind ik zoooooo fijn :)

 • Reply
  Eline
  22 februari 2013 at 16:50

  Die van Rimmel lijkt me nog altijd erg fijn! Leuk om naast elkaar te zien zo…

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  22 februari 2013 at 17:39

  Ik wil graag die van rimmel eens proberen, maar als ie zo dik is twijfel ik wel een beetje. Vind een dunnere, makkelijk smeerbare creme wel fijner.

  Verder vind ik van Skin79 de orange vital crème erg fijn, que kleur ook beter dan de hot pink versie.

 • Reply
  Ingeborg
  22 februari 2013 at 18:06

  Hot Pink is ook mijn favoriet!

 • Reply
  martinaa89
  22 februari 2013 at 18:36

  De rimmel bb Cream hoor ik veelgoede dingen over! :)

 • Reply
  LounaBeauty
  22 februari 2013 at 19:24

  Oee fijn overzicht!!! Hier heb ik wat aan.. ga hem even opslaan. :) Moet namelijk nog steeeeds de juiste en fijnste vinden.

 • Reply
  Anne-Floor
  22 februari 2013 at 20:29

  Fijn artikel Aranka!

 • Reply
  Lifesplash
  22 februari 2013 at 21:21

  Ik vind die van Rimmel erg fijn, heb die zelf ook! :D

 • Reply
  chucky1012
  22 februari 2013 at 21:28

  De skin79 had ik nooit gezien!

 • Reply
  Ilona
  22 februari 2013 at 21:32

  Ik ben zelf ook heel blij met die van Rimmel! Hij dekt erg goed op mijn rode wangen. Gebruik hem nu elke dag.

 • Reply
  bylondena
  22 februari 2013 at 21:47

  Ik heb zelf de oranje van skin79 en die vind ik erg fijn!

 • Reply
  ChellesBlog
  23 februari 2013 at 01:01

  Mijn favoriete BB Cream is die van Rimmel, de enige die tot nu toe in mijn budget past en bij mij skintone past. X

 • Reply
  Ashleey
  23 februari 2013 at 08:36

  Ze zien er erg goed uit!

 • Reply
  xxxcharr
  23 februari 2013 at 18:29

  Die van Rimmel vind ik erg fijn.

 • Reply
  Myrthe
  23 februari 2013 at 18:31

  Die van Skin79 wil ik ook nog heel graag een keer proberen, die BB Creams lijken me zo fijn. Ik heb al verschillende BB Creams gebruikt, en mijn favoriet is toch die van Garnier. Ik ben ook heel erg benieuwd naar die van Catrice!

 • Reply
  Meer
  23 februari 2013 at 19:47

  Wow wat een verschillende ondertonen.. die kunnen toch nooit allemaal de juiste kleur voor je zijn? Ik heb mijn zoektocht naar de ideale bb cream in een megalichte tint die niet grijs of geel is opgegeven.. Hou t bij mn maxfactor foundation verdund met dagcreme :)

 • Reply
  Linda
  24 februari 2013 at 14:08

  Ik gebruik de bb cream van maybeline, is erg fijn! Maar ik wil altijd nieuwe proberen en ga jou favorieten zeker meenemen :D

 • Reply
  Merel
  24 februari 2013 at 20:28

  Heel erg handig artikel! Die BB cream van Rimmel ben ik zeker eens van plan om uit te proberen.

 • Reply
  Nannick
  2 maart 2013 at 19:24

  De Rimmel BB cream gebruik ik ook, hij is super fijn!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  3 maart 2013 at 11:04

  Die van Skin79 heb ik ook en vind ik erg fijn! Die van Rimmel had ik in de winkel getest en die lijkt me ook erg fijn!

 • Reply
  Eline
  4 maart 2013 at 09:13

  Die van Rimmel lijkt me heel fijn! maar ik vraag me af of je in de zomer ook bruin kunt worden met een bb cream op?

 • Laat een reactie achter