Mijn everyday make-up routine

Ik vind het altijd leuk om bij anderen hun dagelijkse routine qua make-up te zien en ik laat vandaag de mijne aan jullie zien. Voor een gewone werkdag of thuis dag pak ik niet altijd evenveel uit en dat zullen jullie ook zien! Zijn jullie trouwens al geabonneerd op mijn kanaal? Dat vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Denise
  9 november 2014 at 15:03

  Leuk dat je je every day make up routine laat zien!

 • Reply
  lucindainwonderland
  9 november 2014 at 15:17

  Die foundation van Sisley, wat zou ik die graag proberen, maar hij is echt mega mega duur. Maar wel zo prachtig…. ugh… dilemma. xxx Lucinda

 • Reply
  Dionne Knooren
  9 november 2014 at 15:23

  Leuk om te zien! Fijne routine!

 • Reply
  Vanessa
  9 november 2014 at 15:41

  Leuk om te zien, mooie look! Mijn make-up ziet er ook simpel en natuurlijk uit.

 • Reply
  chucky1012
  9 november 2014 at 16:06

  Fijn dat jij dmv een filmpje je laat zien wat jouw make-up routine is ;-)

 • Reply
  Beautyjuf
  9 november 2014 at 16:20

  Meid, wat een prachtige egale huid heb jij van jezelf! Daar ben ik lichtelijk jaloers op ;-) Ik heb namelijk een ietwat onrustige huid met hier en daar een vlekje en een piepklein beetje couperose rondom mijn neus en op mijn wangen. Welke kwast gebruik jij om je oogschaduw aan te brengen? Ik vind het effect namelijk erg mooi en ik ben nog op zoek naar een goede kwast om te blenden. Ik vond het muziekje trouwens erg leuk die in het filmpje voorbij kwam! Maar jouw stem is vrij zacht waardoor ik je niet altijd evengoed kon verstaan. Ik vond het wel een onwijs leuk filmpje! Je gebruikt mooie producten.

 • Reply
  Margot
  9 november 2014 at 16:50

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Majorie
  9 november 2014 at 16:57

  Leuk filmpje, maar die muziek vind ik heel irritant.

 • Reply
  femketje
  9 november 2014 at 17:41

  Leuke video en wat ziet je huid er goed uit!

 • Reply
  Lonneke
  9 november 2014 at 17:47

  heel leuk Aranka! Prachtige huid heb je ook.

 • Reply
  Yvonne
  9 november 2014 at 19:19

  Ik breng mijn foundation aan met dezelfde kwast. :-) Ik heb ook een foundationkwast van Zoeva die ik erg fijn vind, maar dan heb ik toch altijd weer meer foundation nodig dan wanneer ik het met de vingers aanbreng. Maar met een kwast is het natuurlijk wel mooier. :-) Leuk om te zien!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 november 2014 at 20:09

  Leuk om te zien, mooie look!

 • Reply
  Janniek
  10 november 2014 at 08:33

  Superleuke video, fijne producten gebruik je!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  10 november 2014 at 08:43

  Wow de foundation van Sisley doet haar werk goed. Leuk filmpje en fijne producten. Leuk om je routine te zien, je ziet er altijd stralen uit.

 • Reply
  beautyforgirls
  10 november 2014 at 10:46

  Dit vind ik altijd zulke leuke video’s. Je gebruikt fijne producten.
  Liefs, xxx

 • Reply
  martinablushmeup
  10 november 2014 at 12:15

  leuke video :) ik kijk graag naar everyday make-up routines. je huid is echt prachtig :)

 • Laat een reactie achter