Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn ervaring met een lash lift na 6 weken

Mijn ervaring met een lash lift na 6 weken

Het is inmiddels alweer meer dan 6 weken geleden dat ik een lash lift deed (een permanente krul in je wimpers). Ik kreeg hier ontzettend veel vragen en opmerkingen over hoe mijn ervaringen na verloop van tijd waren, dus hierbij mijn ervaring met een lash lift na 6 weken.

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)

In juni ging ik naar Flawless Zwolle (ze hebben ook een vestiging in Ommen) om mijn wimpers te laten liften. Hier betaalde ik € 65,00 voor wat best veel geld is. Je kunt het wel goedkoper laten doen, maar ik vond deze salon er wel betrouwbaar uitzien en dat vind ik ook wel wat waard als ze met mijn ogen werken.

Ik vond het best spannend want kon er niet echt heel veel informatie over op het internet vinden en ervaringen. Ik vroeg jullie op Instagram om ervaringen en eigenlijk waren die over het algemeen over het resultaat heel erg enthousiast. Wel zou de behandeling irriteren en branden, daar was ik dus wel een beetje bang voor.

Om alles uitgebreid over de behandeling te lezen, raad ik je aan dit artikel even te lezen. Daar staat alles in over de behandeling en wat ik daarvan vond. Maar hoe gaat het nu met mijn wimpers na 6 weken en heb ik er plezier van gehad?

Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)
Voor de lash lift behandeling
Mijn ervaring met een wimper lift (Lash Lift)
Na de lash lift behandeling
Mijn ervaring met een lash lift na 6 weken
6 weken na de lash lift behandeling

Zoals je kan zien zie je nog wel duidelijk verschil tussen mijn wimpers voor en na de behandeling van 6 weken. Ik heb nog steeds veel meer volume en krul dan dat ik eerst had. Maar het effect is niet meer zo als net na de behandeling.

Ik moet ook eerlijk toegeven dat het effect van net na de behandeling ongeveer twee weken heeft aangehouden, daarna zie je het wel steeds minder worden. De verf vervaagt en mijn uiteindes waren weer snel blond in plaats van zwart. Ik denk dat het effect ook wat sneller afgenomen is omdat ik elke dag mijzelf douche en 2x per dag mijn ogen schoonmaak met olie en make-up remover. Je wimpers kunnen daar prima tegen na een lash lift, maar ik maak het best wel ruig en vaak schoon. Misschien had ik dat iets minder moeten doen voor een langdurig effect.

Maar ik ben heel erg blij dat ik de lash lift heb gedaan, ik heb er ontzettend veel plezier van gehad de afgelopen weken met mooi weer. Ik ben vrijwel elke dag zonder make-up de deur uitgegaan en voelde me mooi met mijn volle wimpers.

Mijn ervaring met een lash lift na 6 weken

In het begin is het wel wennen als je make-up (zoals mascara of eyeliner) wilt opdoen, want dat is een stuk lastiger met zulke gekrulde wimpers. Maar na verloop van tijd (zoals nu) is het juist super makkelijk en krijg je heel snel een prachtig resultaat.

Zoals je kan zien op de bovenste foto zit de krul ook nog goed in mijn wimpers op bepaalde plekken, dat moet nog uitgroeien.

Voor nu vind ik het zonde om de behandeling weer te ondergaan, misschien ga ik begin september nog een keertje. Maar ik ga het zeker weten volgend jaar weer in de zomer doen, ik heb er echt heel veel plezier van gehad en het effect blijft lang zichtbaar.

Hebben jullie wel eens een lash lift gehad en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat zelf gekochte diensten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. heb het zelf niet gehad maar mijn nichtje is schoonheidsspecialist en doet het ook bij haar clienten en die zijn heel enthousiast en blij er mee en laten heb dan ook regelmatig opnieuw doen. het is prijzig maarja kom ik weer, als iets je bevalt en je bent er blij mee why not ;)

  2. Ik laat regelmatig een lashlift doen. Daar betaal ik €35,00 inclusief verven voor. Ik denk dat als je beetje gaat shoppen, er echt wel iemand is die goedkoper is. €65,00 is echt veel geld

  3. Hier zit ik ook al even te denken, ben hier wel benieuwd naar. Sowieso gekrulde wimpers vind ik wel mooi en met een wimperkrultang werkt het bij mij net niet.

  4. Ik heb het voor mijn vakantie laten doen! Samen met mijn wenkbrauwen (waxen, epileren, verven) was ik € 75,- kwijt. Ik heb er zóveel plezier van gehad tijdens mijn vakantie. Geen geklooi met waterproof make-up, en toch net wat minder ‘bloot’ dan anders. Ik ga het voortaan voor elke zon/strandvakantie laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *