Search
Close this search box.

Mijn ervaring met Black Latte, werkt het?

Mijn ervaring met Black Latte, werkt het?

Even snel een paar kilo afvallen, dat klinkt goed! Het beste is natuurlijk dit op een natuurlijke manier te doen, maar soms heb je even een steuntje in de rug nodig. Black Latte wil je daarbij helpen. Het is een drankje dat je als een shake moet drinken met toegevoegde wei-eiwit en L-Carnitine.

Soms vind ik het wel eens leuk om wat voor de site te testen wat dan een ‘hype’ schijnt te zijn, zoals nu met Black Latte. Je leest dat het bij de Kruidvat en dergelijke te koop is, maar al snel kom ik erachter dat je het alleen via vreemde site’s en bol.com kunt kopen. Maar al snel blijkt dat het via bol.com ook via een andere partij wordt verkocht.

Goed, maar wat is het nou eigenlijk? Black Latte is een houtskooldrankje dat belooft vet te veranderen in energie waardoor je dus meer energie zou krijgen (om onder andere te bewegen). Daarnaast vermindert het je eetlust, waardoor je geen hongerig gevoel krijgt. Ook verhoogt het de stofwisseling en wordt het lichaam gereinigd van giftstoffen en overtollig vocht. Klinkt best goed toch? Het is niet een gek drankje waar je van af zou vallen, maar gewoon minder eetlust krijgt. En dat in combinatie met een lekker smaakje van koffie.

Ik besluit een verpakking van Black Latte te bestellen en zie meteen dat het geen goedkoop product is. Je betaalt maar liefst € 53,99 voor een verpakking waar je een week mee kan doen (als je het iedere dag gebruikt). Als ik verder scroll zie ik ook heel wat recensies, die allemaal niet even enthousiast zijn. Maar goed, ik ben nieuwsgierig en wil het zelf testen. Minder trek hebben en daardoor wat afvallen klinkt goed toch?

Black Latte Ervaring

Eenmaal de verpakking binnen gekregen moet je dus 14 gram mengen met warm water voor een lekkere latte (die naar chocolade zou smaken volgens de site). Je verwacht het misschien wel al een beetje bij de naam, je krijgt gewoon echt een zwart drankje wat er niet echt lekker uitziet. De smaak is gelukkig wel oké, maar echt chocolademelk vind ik het niet.

In de ochtend drink ik mijn drankje en begin aan de dag. Het is de bedoeling dat je dit drankje gewoon drinkt als drinken en niet ter vervanging van een maaltijd. Echter merk ik al snel dat het eigenlijk niets doet. Ik krijg gewoon rond vaste tijden trek in wat (voor een tussendoortje) en in de middag krijg ik gewoon lekkere trek. Naar mijn idee stilt het dus zeker niet de honger en verminderd het dus niet mijn eetlust.

Na een week dit drankje gebruikt te hebben en ook enigzins op mijn voeding te hebben gelet ga ik weer op de weegschaal staan. En je raad het al, niets afgevallen. Nou kan dat natuurlijk voorkomen, maar als ik al die negatieve reviews mag geloven ben ik niet de enige bij wie dat is gebeurt. Het werkt gewoon niet en uit onderzoek is ook gebleken dat de ingrediënten ook helemaal niet werken voor een verminderde eetlust.

Ik zou vooral zeggen, hou het geld in je zak en neem lekker zelf een kopje koffie of chocolademelk met wat minder suiker, ik denk dat dat net zo goed werkt en een stuk minder geld kost!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *