Search
Close this search box.

Mijn eerste keer…

Voor alles is een eerste keer. Vandaag deel ik twaalf eerste keer ervaringen met jullie! Van mijn eerste vriendje, zoen tot auto aan toe! Benieuwd naar mijn eerste keren, kijk dan de video! Voor de vragen kun je eventjes verder klikken en voor de linkjes ook! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

De vragen:

1. Mijn eerste woordje
2. Mijn eerste knuffel
3. Mijn eerste vriend
4. Mijn eerste school crush
5. Mijn eerste kus
6. Mijn eerste celebrity crush
7. Mijn eerste vriendje
8. Mijn eerste baantje
9. Mijn eerste concert
10. Mijn eerste auto
11. Mijn eerste blogpost
12. Mijn eerste video

Link eerste blogpost – link 
Link eerste video – link

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. beantwoord je de vraag mijn eerste school crush niet twee keer?:P in ieder geval wel een hele leuke tag!:P ik heb hem wel al een paar keer gezien bij nederlandse bloggers.

  2. Wauw, ik had ook precies zo’n doekje, maar dan met een knoop in een van de hoeken en die wreef ik dan ook langs mijn gezicht haha:)

  3. Wat leuk! Ik had ook zo’n doekje, heerlijk was dat altijd. Doek tegen je neus en lekker tegen mama aan hangen haha. Leuke tag! :D

  4. leuk gedaan, vond je het spannend om dit filmpje te maken? ik merk dat je wat anders over komt als anders (niet negatief bedoeld hoor) maar het valt me op. vind het een leuke tag zo, heb je eerste blogpost en filmpje ook bekeken, leuk hoe alles zo veranderd is. de foto’s vond ik trouwens heel niet slecht!

  5. Hele leuke TAG! Ik vind het leuk om je zo wat persoonlijker te leren kennen, ook omdat ik super veel dingen herken haha! En je bent heerlijk spontaan in deze video! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *