Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn eerste fotoshoot!

Gisteren was het zover, een dagje Sanoma Media in Hoofddorp. Een dagje vol met leuke dingen in samenwerking met mijn nieuwe media bureau. PR gesprekken, gespreken met het sales team, gespreken met inspirerende personen binnen Sanoma, rondjes redactie en leuke hoofdredactrice’s spreken, al met al een hele leuke dag. Maar het leukste komt nog! We kregen een echte fotoshoot!

 

Gespannen stond ik voor de camera, want ik had dat nog nooit gedaan! Hoe moest je poseren en doen, ik wist het allemaal niet! Gelukkig hadden we een super lieve fotograaf die al heel wat ervaring in het vak heeft en bijna elke dag een andere BN’er voor de lens heeft.

En dit zijn ze dan, de 5 uiteindelijke foto’s:

Natuurlijk nog even een groepsfoto met de 4 Sanoma bloggers! Met Tim, Helen en Esther

En natuurlijk nog eventjes een groepsfoto met Hilmar, hoofdredactrice van Grazia!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

60 reacties

  1. Super leuk Aranka!
    Alleen… light aan mij (/mijn computer/mijn browser) of zie ik echt twee dezelfde foto’s, onder elkaar? Degene waar je mond gesloten is (…)

  2. Wauw, wat een geweldige foto’s! En haha, ik was ook net het artikel van Tim aan het lezen, echt grappig. :) Je mag echt trots zijn op de foto’s, ze zijn echt prachtig! Plus, wat leuk dat je Hilmar hebt ontmoet. Ik heb haar vorig weekend ook ontmoet, wat een prachtvrouw hé? xo

  3. Ik reageer bijna nooit op je blog, maar ik wil je toch even een complimentje maken: wat een ontzettend mooie foto’s Aranka! Vooral die laatste van jou vind ik echt prachtig. Je ziet er zo gezond en stralend uit. En die haarkleur staat je echt heel goed. :)

  4. Je kunt aan de foto’s wel zien dat het je eerste keer was, je staat er een beetje stijfjesen onwennig op. Maar hee, het resultaat is zeker niet slecht en hoe vaker je op de foto gaat, hoe makkelijker en ontspannener het zal gaan :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *