Search
Close this search box.

Mijn dupe aanraders

Niets is zo leuk als een goedkoop product te vinden wat exact op een duur product lijkt en ook nog eens net zo goed schijnt te zijn. Vandaag deel ik met jullie mijn dupe aanraders! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Hoi Aranka, ik volg met veel plezier je blog. Het enige waar ik me een beetje aan stoor is dat je in de video’s zo ontzettend veel opzij kijkt om spullen te pakken. Misschien kun je iets bedenken om de artikelen voor je te leggen, ik denk dat dat je video’s nog leuker zal maken als we de hele tijd je gezicht zien i.p.v de zijkant van je hoofd.

  2. Super!! Volgens mij ben jij de eerste blogger met zo een dupe filmpje! Misschien is het een idee om zo een filmpje om de 6 maanden te maken?
    Trouwens, ik vind het wel wat minder dat het geluidskwaliteit van jouw filmpjes vrij zacht zijn :-(

  3. Wat een handige video! Niets is zo leuk als goede en fijne producten vinden die ook nog eens betaalbaar zijn. Ik heb zelf de dupe beautyblender van Primark ook en vind hem ook erg fijn. Natuurlijk zijn de duurdere producten vaak nét even van betere kwaliteit maar de prijs maakt een hoop goed.

  4. hele leuke dupes!!! ik vind de beste dupe van Nars Orgasm en sleek rosegold de nieuwe 031 Peach van action die is echt identiek, heb er zelf een artikel over geschreven en daar heb ik ook in gezet waar je op moet letten bij het kopen van de 031 peach omdat er een oude en een nieuwe versie is en de oude lijkt totaal niet!

  5. Als iets altijd goed is om te weten, dan zijn het wel dupes. Zelf heb ik ook de paletten van W7 aangeschaft, ondanks dat ik het Naked 2 palette heb, puur om achter de hand te hebben. Ik denk wel dat ik ze nog ga reviewen. xxx

  6. Handig, zeker omdat je een aantal dingen op een rijtje zet :-) Van het UD Naked palet zijn er ondertussen heel wat goeie dupes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *