Mijn dagelijkse ochtend routine

Er is iets mis gegaan met uploaden dus hij is helaas niet in het HD. Maar in dit filmpje dus een beetje puinhoperig hoe ik mijn haren, gezichts verzorging en make-up ’s ochtends doe.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Manon
  9 november 2011 at 08:20

  Alweer een filmpje, yeey! Leuk om te zien weer.

 • Reply
  Paola
  9 november 2011 at 10:24

  Superleuk om te zien! Ik vind je filmpjes echt leuk!

 • Reply
  Kiki
  9 november 2011 at 11:28

  Leuk filmpje :D Tip voor als je make up op je kleding krijgt is om even een stuk plakband er op te plakken, even aandrukken en er weer aftrekken. Zo vaak herhalen als nodig. Geldt voor eigenlijk ieder product wat ‘op’ je kleding komt dus er niet in trekt.

  • Reply
   Aranka
   9 november 2011 at 11:30

   Goede tip, dankjewel! Heb ik zeker nodig, want het gebeurd me echt te vaak!

 • Reply
  Frances
  9 november 2011 at 11:53

  En jaaa hoor ik ben de gelukkig gemailde! BB cream! en ik moet zeggen hij is fantastisch! bedankt aranka! x

 • Reply
  Yara
  9 november 2011 at 11:56

  Superleuk filmpje! Ik vind dit soort filmpjes altijd leuk!

 • Reply
  roos
  9 november 2011 at 12:40

  Echt heel leuk om te zien! Die BB cream lijkt me echt geweldig.

 • Reply
  Astrid
  9 november 2011 at 15:21

  Je zegt dat je haar snel vet wordt en het daarom heel vaak wast. Dat moet je dan juist niet doen van het vele wassen wordt het juist sneller vet. Heel vreemd maar zo werkt het wel. Je kan het beter langzaam afbouwen en op dagen dat je nergens heen gaat gewoon in een knotje en niet aan denken. Als je het om de dag wast is dat beter voor je haar en het bespaard de helft aan shampoo en het scheelt veel tijd.
  Verder leuk filmpje, ik vind dit soort filmpjes altijd leuk om te zien.

  xx Astrid

 • Reply
  Fré
  9 november 2011 at 15:25

  Ah ja dat wilde ik weten van die oogschaduw, 417! Mooi hoor!

 • Reply
  Naomi
  9 november 2011 at 15:26

  Je haar blijft er wel nog een beetje raar uit zien misschien moet je je zijscheiding wat strakker maken want anders staat het zo bol.

 • Reply
  LottedeJ
  9 november 2011 at 16:47

  Leuk om te zien! Misschien kan je de volgende keer je camera/webcam iets hoger plaatsen (door er bijvoorbeeld een stapeltje boeken of tijdschriften onder te leggen), de hoek is nu een beetje raar.

 • Reply
  Miranda
  9 november 2011 at 17:13

  Leuk om zo te zien ,ook leuk om te zien hoe je je haar doet!

 • Reply
  charile
  9 november 2011 at 17:47

  Leuk om te zien :D

 • Reply
  Chrissie
  10 november 2011 at 20:23

  Hoi Aranka, ik heb altijd ook dat probleem van ‘glijdende foundation’ gehad vanwege een vette huid. Enige wanneer ik het niet heb is wanneer ik één van de volgende twee foundations gebruik: ofwel de revlon colorstay voor combination/oily skin, ofwel estee lauder double wear. Welke dagcreme ik eronder gebruik maakt helemaal geen verschil, m’n huid is ’s ochtends mooi mat, en in de loop van de dag komt er wel een licht glansje, maar niet zo erg dat ik opnieuw af zou moeten poederen. gewoon een mooi glansje zeg maar. In werking zijn de foundations precies hetzelfde, geven een heel mat flawless effect. Revlon is alleen goedkoper, plus verkrijgbaar in lichtere kleuren. De estee lauder foundation heeft dan wel weer als voordeel dat ie lekkerder ruikt. Nu heb ik toevallig pas ook die BB cream van skin79 geprobeerd (diezelfde als die van jou, de hot orange), en die had ik gister opgedaan, en die gleed ook gewoon van m’n gezicht af na een uur. Zelfs mijn moeder viel het op (en die is behoorlijk slechtziend) dat mijn make-up er een beetje ‘op lag’. Dus misschien ook een tip voor jou, om es die revlon colorstay te proberen, is vrij goedkoop te vinden op ebay.

 • Laat een reactie achter