Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn dagelijkse make-up routine

Volgens mij is het heel lang geleden dat ik mijn make-up routine heb opgenomen, dus hierbij laat ik hem nog een keer zien. Eigenlijk is hij heel naturel, maar draag het elke dag met veel plezier! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Gebruikte producten:

Bourjois Healthy Mix Foundation – review
Bourjois BB Cream – review
Hema Blush 02 – review
Essence Beauty Beats Highlighter – review
Essence All About Matt
Inglot Eyebrow Pencil – review
Too Faced Shadow Insurance -review
MAC Her Cocao – review
Rimmel Lash Accelerator mascara – review
Vaseline

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Leuk om te zien je gebruikt mooie producten. Misschien is het een tip om ergens anders te gaan zitten want het komt professioneler over als we beide kanten kunnen zien en niet 1 helft bijna wegvalt omdat er licht door je raam komt? Dit is een tip verder ga zo door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *