Search
Close this search box.

Mijn dagelijkse make-up routine

Ik ben gek op make-up, dat is geen geheim meer. Daarom maak ik me ook elke dag op met de mooiste producten. Benieuwd naar wat eigenlijk mijn dagelijkse look is en wat ik allemaal draag? Kijk dan de video! Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal. Benieuwd naar reviews van de producten? Lees dan even verder!

Wat heb ik gebruikt?

 • Philosophy Total Matteness Mattifying Pore Eraser* – review
 • L’Oréal 24H Matte Foundation – review
 • Miss Sporty Perfect Stay 10hr Liquid Concealer* – review
 • Too Faced Shadow Insurance – review
 • Lancôme My French Palette* – review
 • L’Oréal Le Sourcil Crayon wenkbrauw potlood*
 • Maybelline Master Precise Liquid Liner* – review
 • Urban Decay Perversion Bigger, Badder, Blacker* – review
 • NARS Deep Troat Blush – review
 • BECCA Champagne Pop Highlighter – review
 • MAC Rare Breed Mineralize Lipstick* – review

* = gekregen product

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Gebruik jij geen gewone dagcreme voor je het serum opbrengt?
  Mooie producten gebruik je hoor, vooral de highlighter vind ik het helemaal af maken.
  Lelijke verpakking, maar het geld zeker waard, super mooi…..
  Fijn weekend en kijk uit naar je stukjes van volgende week ?

  1. Jawel, maar dat hoort niet in mijn make-up routine vond ik, haha! Ik breng het serum pas later aan omdat hij heel goed helpt tegen een vette huid, daarom doe ik het pas voordat ik mijn foundation ga aanbrengen.

 2. Ooh de expert face brush van Real Techniques… Die kwast heb ik nu een week en ik vind hem zooo fijn! Ik snap niet dat ik die niet eerder heb gekocht. Dus ik snap je als je zegt dat dat de fijnste is! En verder, ik vind dat je een hele mooie natura dagelijkse routine hebt Aranka!

 3. Leuk om je dagelijkse make-up routine te zien. Mooie look! Onlangs heb ik de Expert Face Brush van Real Techniques besteld. Hopelijk ben ik er net zo enthousiast over als jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *