Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mijn budget toppers

Jullie zijn vast net als ik gek op budget producten. En ik moet zeggen dat er tussen de budget producten ook zeker echte pareltjes zitten. Ik laat jullie vandaag mijn favoriete budget producten zien. Ik ben trouwens ook erg benieuwd naar jullie budget producten. Deel ze zeker in de comments want zo leren we nog meer goede budget producten kennen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. fijne producten! Rose Gold staat bij mij ook heel hoog op mijn favorieten lijstje. Zelf ben ik ook gek op de lipsticks van Catrice, met (op dit moment) met name Pinkadilly Circus!

 2. Wat een leuk filmpje! Mooie producten :-) Misschien niet zo netjes dat ik het vraag, maar je huid ziet er ietwat gevlekt uit. Komt dit door het zonnetje of door foundation/poeder?

 3. Mooie producten! Ik vond Rose Gold zelf op zich wel leuk, maar ik grijp toch liever naar Orgasm omdat ik die toch mooier vind :p. Ik ben wel heel benieuwd naar de MUA producten! Ik heb daar al zoveel goede dingen over gehoord! Die ga ik meenemen als ik binnenkort naar London ga!

 4. Die pads van de kruidvat zijn niet geschikt als je lenzen draagt. Kon de lenzen gelijk weggooien en had nog een week een rare waas voor mn ogen.

 5. Ik lees t hier boven al een aantal x, maar ik vond het erg afleidend dat je steeds druk was met je haar, sorry maar misschien kun je het als tip meenemen;)

  & mijn budget topper is zeker weten de nieuwste mascara van Etos, eerder gebruikte ik die nooit maar de nieuwe ( zwarte huls, roze letters) werkt helemaal top!!

 6. ik heb een tijdje geleden bij de action nagellak remover pads gekocht, ik wilde niet een hele fles kopen omdat die niet in kleine hoeveelheden zijn. ik zit ook altijd te klooien met hoeveelheid op een watteschijfje en zo, ik draag namelijk niet veel nagellak alleen op feestjes en een enkele keer in het voorjaar en zomer. dus toen ik een keertje bij de action was en dit in de schappen zag dacht ik, voor nog geen euro 2 van die doosjes wil ik wel eens proberen. in deze pads zit geen aceton en heeft een aardbeienluchtje. er zitten 30 in een doosje en als je zo’n pad vast heb is het een heel dun doekje, het voelt wel vettig, maar ik kan met 1 pad al mijn nagels schoonmaken en best makkelijk, een paar keer vegen en de nagellak is er af. ik was mijn handen na die tijd en klaar, dus dit is voor mij een superproduct.

 7. Ik wil dat luchtje van SATC echt heel erg graag ruiken en misschien kopen, maar kan hem nergens vinden! Bij Etos hebben ze wel eerdere edities, maar niet deze… :(

 8. Ik heb het Undressed palette van MUA en ben ook benieuwd naar meer van die palettes! Verdere budgetttoppers zijn de wattenschijfjes van Aldi, oogpotlood van Bourjois Contour Clubbing Waterproof, China Glaze nagellakjes….

 9. zooo mega mega irritant dat je niet in de camera kijkt. Volgens mij kijk je naar jezelf in een schermpje? Ik heb het filmpje niet afgekeken. Misschien een tip voor je volgende filmpjes ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *