Mijn Blushes

Sinds een tijdje ben ik helemaal verslaafd aan blush, zonder blush ga ik nu ook helemaal niet meer de deur uit. Ik vind het zo leuk blush! Ik heb er nog niet heel erg veel, maar wel een aantal waar ik heel erg blij mee ben! Kijk snel mee!

We beginnen met een van mijn eerste blushes, Crazy About Colour van Essence met de naam Colourmania, ik had deze gekocht omdat er allemaal verschillende kleuren in zaten en het midden in de zomer was en het dus voor een mooie glans zorgde in de zon. In de zomer heb ik deze ook erg veel gebruikt. Er komt niet heel erg veel kleur vanaf maar glittert wel mooi in de zon.

Links is mijn BeYu bush in nummer 141. Ik had nog helemaal niks van dit merk maar ik vond de blush er wel erg mooi uit zien, dus nam hem mee naar huis. De blush is aardig gepigmenteerd, niet super maar je kan zeker wel zien dat hij iets doet op de wangen. Er zit een mooie glitter in maar niet to much. Dit is zeker een van mijn favorieten. Daar naast een van MNY in nummer 401, dit is een beetje een miskoop want ik vind hem eigenlijk helemaal niet zo heel erg mooi. Ik gebruik hem nu een beetje als een highlighter maar ik ben niet zo weg van highlighters dus hij blijft een beetje in de la liggen.

Hier links hebben we de blush van de Hema in nummer 02, die heeft een vriendin een keer voor me meegenomen in de zomer is het echt de perfecte kleur voor mij maar nu ik weer iets bleker ben vind ik hem veelste donker voor mijn gezicht, ik moet dus weer wachten tot het zomer wordt om deze blush te gebruiken. Daarnaast mijn 2 echte favoriete blushes. Namelijk Bourjois Rose Coup De Foudre en MAC Dainty. Deze twee gebruik ik echt het aller meest. Nu vooral die van Bourjois hij geeft mij zo een mooie warme gloed op mijn wangen. En Dainty stond perfect bij mij en sloot perfect op mijn huid aan, de make-up artist in de MAC store raadde me deze ook gelijk aan!

Dit waren al mijn blushes, ik weet het, het zijn er niet veel maar ik denk dat dit aantal nog behoorlijk gaat groeien. Ik wil namelijk nog een mooie blush van MAC en Nars. Hebben jullie veel blushes of gebruik je het haast nooit?

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  anne
  21 november 2010 at 11:06

  blush is zo’n heerlijk product!
  ik vind mezelf er zo bleek uitzien zonder,
  het maakt je net wat frisser
  :D

 • Reply
  Esmay
  21 november 2010 at 11:10

  Mooie blushes!
  Ik ben jaloers op je MAC Blush haha :P

 • Reply
  Silva
  21 november 2010 at 11:14

  Wow, die laatste 3 zien er zo goed uit!

 • Reply
  Mandy
  21 november 2010 at 11:39

  Mooie blushes!

 • Reply
  Mirte
  21 november 2010 at 13:35

  Die van Bourjois heb ik ook, maar ik vind hem zo slecht gepigmenteerd. Er komt bij mij alleen wat shimmer vanaf.

  Dainty vind ik trouwens echt prachtig!

 • Reply
  Daniëlle
  22 november 2010 at 13:17

  Ik gebruik geen blush maar vind het er wel mooi uitzien bij anderen altijd, haha! Je hebt wel wat typfoutjes in je artikel, er staat een paar keer rechts terwijl het links moet zijn, kleine tip. ;)

  • Reply
   Aranka
   22 november 2010 at 17:23

   Oh wat stom! Ik zal het meteen aanpassen! Dankjewel voor de tip.

  Laat een reactie achter