Mijn Blushes #2

Al eerder heb ik een artikel geplaats met mijn blushes, maar ik begin ongeveer net zo verslaafd aan blush te raken als aan nagellak dus mijn collectie groeit behoorlijk! En die wou ik graag aan jullie laten zien, het zijn er nog steeds niet erg veel, maar voor mij zijn het er al een stuk meer! Ik kan eigenlijk niet meer zonder blush, ik ga er ook bijna niet meer zonder de deur uit.

Oké, niet alles wat ertussen zit is een blush, want er zitten ook highlighters tussen en blushes die je als een bronzer kan gebruiken. Maar ik reken het vandaag even bij mijn blushes. Ik ben echt heel erg blij met mijn blushes! Sommigen draag ik vaker dan de anderen, maar dat zal ik jullie bij de uitleg van elke blush wel vertellen. Ik ga van links naar rechts met de uitleg.

MAC Iridescent Powder in Belightful: Een prachtig warme kleur met behoorlijk grote glitters erin. Hij is echt heel erg mooi, alleen soms vind ik die grote glitters een beetje storend, ik doe hem dus niet op naar school maar het is meer voor een feestje of iets dergelijks.

Hema blush 02: Deze blush gebruik ik eigenlijk heel erg vaak, hij geeft een mooie roze gloed en heeft een zilveren shimmer erin, je moet wel met deze oppassen dat je er niet teveel van opbrengt want dan lijk je net een glim worm op je wangen, goed blenden is dus ook een must!

Catrice Masquerade Ball: Een prachtige highlighter en hij ruikt echt heerlijk, al vind ik zelf! Ik gebruik hem vaak over mijn blushes heen of als ik niet zoveel zin heb in veel make-up te dragen draag ik alleen deze als soort van een blush.

Sleek Pomegranate: Een hele velle roze goed gepigmenteerde blush. Hier moet ik behoorlijk voor uitkijken want hij is eigenlijk te donker voor mij. Maar als ik hem heel erg lichtjes aanbreng geeft hij echt een prachtig mooie roze gloed. Eigenlijk wil ik hiervoor nog een stipling brush kopen. Zodat ik hem mooi subtiel kan aanbrengen.

Sleek Rose Gold: Dit is nu echt mijn favoriete blush! Hij is zo mooi naturel en heeft een prachtige gouden shimmer in zich zitten. Het moet een dupe zijn van Nars Orgasm en volgens mij is die het ook. Nu snap ik waarom die Nars blush zo gewild is want de kleur en shimmer is echt prachtig!

Nars Madly: Dit is echt een huidskleurige blush, zoiets had ik nog niet. Hij is eigenlijk net iets donkerder dan mijn eigen huidskleur zodat hij wel opvalt. Je moet wel goed met deze blush oppassen dat je hem goed blend, anders lijkt het net of je je foundation verkeerd hebt aangebracht en een dikke bruine streep over je gezicht heen hebt.

Essence Colourmania: Dit was eerst een van mijn favoriete blushes en highlighters. Er zitten 5 kleuren in deze verpakking, en ze zijn behoorlijk goed gepigmenteerd. Ik gebruik hem alleen nu niet zo heel erg veel meer, best wel zonde eigenlijk!

MAC Dainty: Een prachtige blush, en van veel mensen dus ook een favoriete blush en dat is die voor mij ook! Hij is echt super subtiel en sluit echt prachtig bij mijn gezicht aan! Echt geweldig.

Bourjois Rose Coup De Foudre: Ook een erg mooie blush die ik vaak gebruik, het is echt een mooie peach kleur! Ik vind het alleen jammer dat er moeilijk iets af te krijgen is met een kwast, je moet er echt hard over heen gaan.

BeYu 141: Deze gebruikte ik ook regelmatig, het is een wat bruin roze achtige blush. Erg mooi en staat erg natuurlijk bij mijn huid!

MNY 401: Eigenlijk gebruik ik deze haast nooit, ik vind hem echt té shimmery. Als ik deze opdoe lijken mijn wangen er wel vanaf te glimmen, nee niet echt mijn ding. Gelukkig heb ik er niet erg veel geld voor betaald.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Mick
  25 januari 2011 at 10:20

  Ik ben zooo gek op die van catrice… Ik heb serieus naar de winkel moeten rennen omdat hij hier overal meteen uitverkocht was!
  En hij ruikt idd lekker!

 • Reply
  Tasja
  25 januari 2011 at 15:08

  Mooie blushes!

  Over bourjois btw, het bovenste laagje wilt wel eens uitdrogen/hard worden. Je moet dan even een klein beetje van het bovenste laagje afschrapen en dan is je blush weer good to go :)
  (zorg er wel voor dat hetgene dat je afschraapt even weggooit ;))

 • Reply
  Rani
  25 januari 2011 at 15:55

  Wauw, zulke mooie blushes! Ik ben ook best verslaafd aan blushes :D Die van Nars is echt zo mooi! En ik heb Dainty ook van MAC ^^

 • Reply
  Stephanie
  25 januari 2011 at 16:01

  Ik ben blij dat je iets geschreven hebt over die MNY blush, want ik was van plan om deze week even langs te gaan bij de Etos om er eentje te halen. Shimmery blushes zijn echt niet mijn ding, dus misschien skip ik deze wel. Die Sleek Rose Gold ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Silva
  25 januari 2011 at 17:49

  Sleek Rose Gold lijkt me echt een schitterende blush!
  Ik vond dit een leuk artikel :)

 • Reply
  Esmay
  27 januari 2011 at 15:46

  Mooie blushes allemaaal :D

 • Laat een reactie achter