Search
Close this search box.

Mijn ‘Blogger Favorites’ voor Fashionchick

 photo Fashion_zps0e5522cb.png

Fashionchick is een ontzettend groot platform om jou favoriete fashion en beautyitems bij elkaar te zoeken en inspiratie op te doen. Ze hebben sinds kort iets nieuws, de blogger favorites! Ze hadden mij gevraagd om mijn favoriete beauty producten op een rijtje te zetten, dus hier komen mijn favoriete items op dit moment met een alvast een knipoog naar het najaar!

 photo Fashion1_zpsb5c94f45.png

Andrélon Perfecte Puntjes

Omdat mijn lange haar altijd wel wat te verwerken heeft kunnen ze wel wat extra verzorging gebruiken en dat vooral de punten van mijn haar. Ze willen nogal snel gaan pluizen en splijten en daarom vind ik deze lijn van Andrélon erg fijn omdat het mijn haar goed schoonmaakt, maar nog belangrijker goed verzorgt! Ik hoef me geen zorgen meer te maken over mijn haarpunten.

 photo Fashion4_zps60ef2bf9.png

Philips VisaPure

Een schoon en goed gereinigd gezicht vind ik heel erg belangrijk. Met deze super handige en fijne gezichtsborstel maak ik mijn gezicht in een handomdraai super schoon. Het is ook nog eens ontzettend goed voor de huid!

 photo Fashion5_zps0e2d4436.png

Bvlgari Omnia & Miss Dior

Lekker ruiken vind ik erg fijn, daarom heb ik een hele parfum collectie. Op dit moment zijn dit mijn twee favoriete geuren, Bvlgari Omnia en Miss Dior. Twee zwaardere geuren die in mijn ogen perfect zijn voor dit najaar. Naast dat ze zwaar zijn, zijn ze zeker ook heel erg vrouwelijk. Echt voor de vrouw die er graag mag zijn en dit wil uitstralen.

 photo Fashion3_zpsff97cca1.png

MAC oogschaduw

Naturele kleuren vind ik prachtig en ook dit najaar mag het gelukkig! Warme bruin en goud tinten sieren mijn ogen. Iedereen staan deze kleuren goed, dus dit is echt een favoriet van mij! Het zou eigenlijk iedereen zijn favoriet moeten zijn.

Sleek Suede blush

Dit Engelse merk is dan wel niet in de Nederlandse winkels te koop maar wel op het internet. Sleek heeft prachtige betaalbare producten met een goede kwaliteit. Mijn persoonlijke favoriete blush voor het najaar? De Sleek Suede blush, hij geeft je wangen een heel natuurlijke en warme gloed.

 photo Fashion6_zps7fcb53ac.png

Neutral Face Cream

Omdat het buiten kouder is moeten we goed ons gezicht verzorgen, dit begint natuurlijk met een crème. De huid wil door dit koude weer nog wel eens gevoelig worden, daarom gebruik ik graag deze Neutral Face Cream. Dit bevat geen rare of irriterende ingrediënten zoals parfum, kleurstoffen en parabenen en het is ook nog eens heel erg voedende voor de droge huid!

 photo Fashion7_zps6b43e681.png

Rimmel Apocalips

Je lippen verzorgen van een mooie kleur is altijd leuk. Deze prachtige lipgloss van Rimmel heeft de dekking van een lipstick en heeft de prachtige glans van een ligloss. Ideaal dus! En ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tweezerman pincet

Ik heb een hekel aan het epileren van mijn wenkbrauwen, maar toch moet het gebeuren. Dan wil ik er het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn en dat kan alleen met goed gereedschap. De Tweezerman is in mijn ogen het beste pincet wat er is. Hij pakt alle haartjes zonder moeite, ook de héle kleine! Ik heb hem nu ook al een aantal jaar en hij is nog hartstikke scherp!

 photo Fashion2_zps68d97884.png

Sensationail Gel Color

Het gel nagels voor thuis is helemaal hip, veel verschillende merken komen met deze producten op de markt. Mijn favoriete merk op dit gebied is Sensationail. Het aanbrengen is super makkelijk en het blijft twee weken perfect zitten. Ze hebben nu ook allemaal prachtige herfst tinten in het assortiment!

Wil je nog meer van mijn favoriete producten zien? Ga dan naar mijn Fashionchick profiel en snuffel lekker rond! Je kan natuurlijk ook zelf een profiel aanmaken en je kast vullen met prachtige items!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Mooie favorieten heb je! De kleur nagellak vind ik echt heel mooi staan! Eens kijken of ze een vergelijkbare kleur hebben bij Allessandro Striplac (voor de verjaardag van een vriendin) of zou ze deze van Sensationail ook kunnen gebruiken met de lamp van Striplac?

  2. Wauw die bovenste foto is mooi, omdat het een beetje een oud roze sfeerbeeld heeft. Net alsof de producten voor de foto bij elkaar gezocht zijn. (is natuurlijk niet zo, maar het oogt zo mooi) Mooie producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *