Mijn ‘Blogger Favorites’ voor Fashionchick

 photo Fashion_zps0e5522cb.png

Fashionchick is een ontzettend groot platform om jou favoriete fashion en beautyitems bij elkaar te zoeken en inspiratie op te doen. Ze hebben sinds kort iets nieuws, de blogger favorites! Ze hadden mij gevraagd om mijn favoriete beauty producten op een rijtje te zetten, dus hier komen mijn favoriete items op dit moment met een alvast een knipoog naar het najaar!

 photo Fashion1_zpsb5c94f45.png

Andrélon Perfecte Puntjes

Omdat mijn lange haar altijd wel wat te verwerken heeft kunnen ze wel wat extra verzorging gebruiken en dat vooral de punten van mijn haar. Ze willen nogal snel gaan pluizen en splijten en daarom vind ik deze lijn van Andrélon erg fijn omdat het mijn haar goed schoonmaakt, maar nog belangrijker goed verzorgt! Ik hoef me geen zorgen meer te maken over mijn haarpunten.

 photo Fashion4_zps60ef2bf9.png

Philips VisaPure

Een schoon en goed gereinigd gezicht vind ik heel erg belangrijk. Met deze super handige en fijne gezichtsborstel maak ik mijn gezicht in een handomdraai super schoon. Het is ook nog eens ontzettend goed voor de huid!

 photo Fashion5_zps0e2d4436.png

Bvlgari Omnia & Miss Dior

Lekker ruiken vind ik erg fijn, daarom heb ik een hele parfum collectie. Op dit moment zijn dit mijn twee favoriete geuren, Bvlgari Omnia en Miss Dior. Twee zwaardere geuren die in mijn ogen perfect zijn voor dit najaar. Naast dat ze zwaar zijn, zijn ze zeker ook heel erg vrouwelijk. Echt voor de vrouw die er graag mag zijn en dit wil uitstralen.

 photo Fashion3_zpsff97cca1.png

MAC oogschaduw

Naturele kleuren vind ik prachtig en ook dit najaar mag het gelukkig! Warme bruin en goud tinten sieren mijn ogen. Iedereen staan deze kleuren goed, dus dit is echt een favoriet van mij! Het zou eigenlijk iedereen zijn favoriet moeten zijn.

Sleek Suede blush

Dit Engelse merk is dan wel niet in de Nederlandse winkels te koop maar wel op het internet. Sleek heeft prachtige betaalbare producten met een goede kwaliteit. Mijn persoonlijke favoriete blush voor het najaar? De Sleek Suede blush, hij geeft je wangen een heel natuurlijke en warme gloed.

 photo Fashion6_zps7fcb53ac.png

Neutral Face Cream

Omdat het buiten kouder is moeten we goed ons gezicht verzorgen, dit begint natuurlijk met een crème. De huid wil door dit koude weer nog wel eens gevoelig worden, daarom gebruik ik graag deze Neutral Face Cream. Dit bevat geen rare of irriterende ingrediënten zoals parfum, kleurstoffen en parabenen en het is ook nog eens heel erg voedende voor de droge huid!

 photo Fashion7_zps6b43e681.png

Rimmel Apocalips

Je lippen verzorgen van een mooie kleur is altijd leuk. Deze prachtige lipgloss van Rimmel heeft de dekking van een lipstick en heeft de prachtige glans van een ligloss. Ideaal dus! En ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Tweezerman pincet

Ik heb een hekel aan het epileren van mijn wenkbrauwen, maar toch moet het gebeuren. Dan wil ik er het liefst zo snel mogelijk vanaf zijn en dat kan alleen met goed gereedschap. De Tweezerman is in mijn ogen het beste pincet wat er is. Hij pakt alle haartjes zonder moeite, ook de héle kleine! Ik heb hem nu ook al een aantal jaar en hij is nog hartstikke scherp!

 photo Fashion2_zps68d97884.png

Sensationail Gel Color

Het gel nagels voor thuis is helemaal hip, veel verschillende merken komen met deze producten op de markt. Mijn favoriete merk op dit gebied is Sensationail. Het aanbrengen is super makkelijk en het blijft twee weken perfect zitten. Ze hebben nu ook allemaal prachtige herfst tinten in het assortiment!

Wil je nog meer van mijn favoriete producten zien? Ga dan naar mijn Fashionchick profiel en snuffel lekker rond! Je kan natuurlijk ook zelf een profiel aanmaken en je kast vullen met prachtige items!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  Beautydagboek
  5 november 2013 at 07:05

  Sleek Suede is een prachtige blush, ik heb hem zelf ook! En Miss Dior…wauw..alleen maar liefde voor die geur. Luxe, chic en vrouwelijk. Echt een supergeur!

 • Reply
  Charile
  5 november 2013 at 07:17

  Mooie producten!

 • Reply
  Nikki
  5 november 2013 at 07:17

  Leuke dingen:)

 • Reply
  Milou
  5 november 2013 at 07:33

  Leuk!! :) Zijn allemaal super fijne producten, dus goede keuze! :)

 • Reply
  Beau
  5 november 2013 at 07:35

  Mooie producten! Killer Queen is ook nog een grote aanrader voor parfum :-)

 • Reply
  Jana
  5 november 2013 at 07:44

  Hele mooi allemaal :) x

 • Reply
  Kimberley
  5 november 2013 at 07:46

  Lijken me allemaal erg fijne producten! Ik kan ook niet zonder mijn Tweezerman, haha :D

 • Reply
  beautybysandra@hotmail.nl
  5 november 2013 at 07:49

  Dat palette van Mac wilde ik ook heel erg graag, helaas was hij overal al uitverkocht :(

 • Reply
  diolifestyle
  5 november 2013 at 07:55

  Wat een mooie producten!

 • Reply
  femketje
  5 november 2013 at 08:00

  Mooie favorieten! ♥

 • Reply
  chucky1012
  5 november 2013 at 08:20

  Hele mooie favorieten ;-)

 • Reply
  Beautystijl
  5 november 2013 at 08:32

  Hele mooie beauty’s als favorieten! Dat snap ik wel!

 • Reply
  Sofie
  5 november 2013 at 08:38

  Leuke favorieten!

 • Reply
  Kimberly
  5 november 2013 at 08:40

  Die visapure wil ik ooit nog eens gaan gebruiken!

 • Reply
  Iscreambeauty
  5 november 2013 at 08:42

  Wat een mooie producten! Ik snap wel dat dit jouw favorieten zijn! De Philips VisaPure wil ik ook ooit nog eens aanschaffen.

 • Reply
  Aranka
  5 november 2013 at 09:41

  Wauwie, die senstationail kleur kende ik nog niet! Heel mooi metallic, i like.

 • Reply
  pamela
  5 november 2013 at 09:44

  super mooie producten!!

 • Reply
  Nina
  5 november 2013 at 09:47

  Leuke favorieten :)

 • Reply
  daisybeautyglow
  5 november 2013 at 10:10

  Wat een prachtige producten! In veel van deze producten kan ik me helemaal vinden. Bijvoorbeeld Miss Dior! Heerlijke geur!

 • Reply
  martinaa89
  5 november 2013 at 10:23

  De sleek suède blush vind ik ook erg fijn :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  5 november 2013 at 10:34

  De Philips VisaPure vind ik ook super fijn!

 • Reply
  Blissfulbeauty
  5 november 2013 at 10:53

  Mooie favorieten heb je! De kleur nagellak vind ik echt heel mooi staan! Eens kijken of ze een vergelijkbare kleur hebben bij Allessandro Striplac (voor de verjaardag van een vriendin) of zou ze deze van Sensationail ook kunnen gebruiken met de lamp van Striplac?

 • Reply
  Selena
  5 november 2013 at 11:56

  Ja, dat zijn hele mooie favorieten!

 • Reply
  Heartshapedrosepetals
  5 november 2013 at 12:12

  Leuk om te lezen ,mooie favorieten!

 • Reply
  Cynthia
  5 november 2013 at 12:23

  Het merk sleek is wel in winkels te koop in nederland! In arnhem verkopen ze het bij pak gelukkig! :D

 • Reply
  Miranda
  5 november 2013 at 13:00

  Wat leuk om te zien.

 • Reply
  Eline
  5 november 2013 at 13:25

  Ik kan niet meer zonder Tweezerman!

 • Reply
  beautybylj
  5 november 2013 at 13:43

  Ik ben erg benieuwd naar de face cream van Neutral! En de MAC oogschaduw is erg mooi xxx

 • Reply
  Angelique
  5 november 2013 at 15:58

  stuk voor stuk mooie producten

 • Reply
  beautyxtherapy
  5 november 2013 at 19:09

  Die geur van Bvlgari is zoo lekker!!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  5 november 2013 at 19:16

  Prachtige favorieten! De Apocalips van Rimmel vind ik ook zo fijn!

 • Reply
  Axelle
  5 november 2013 at 19:20

  leuke favorieten!

 • Reply
  inspiredbylifee
  5 november 2013 at 19:41

  Leuke favorieten
  Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  Eva
  5 november 2013 at 21:03

  Je kan in Arnhem Sleek paletten halen, bij de PAK winkel :)

 • Reply
  Ceetje
  5 november 2013 at 22:51

  Wauw die bovenste foto is mooi, omdat het een beetje een oud roze sfeerbeeld heeft. Net alsof de producten voor de foto bij elkaar gezocht zijn. (is natuurlijk niet zo, maar het oogt zo mooi) Mooie producten!

 • Reply
  Anne Solveig
  7 november 2013 at 11:34

  Schitterende producten!

 • Laat een reactie achter