Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

Jullie konden het al volgen en zien op mijn social media accounts. Ik ging een paar weken geleden naar Amsterdam voor een ‘Project X’ lancering. Ik had werkelijk geen idee waar het over ging of wat het kon zijn. Al snel werd het op locatie duidelijk dat het om een wasstraat ging voor je haren, een shampoo dus. Maar wat voor een shampoo was de grote vraag. We werden onder handen genomen en na afloop met alleen stylen en drogen was iedereen enthousiast, wat is dit voor een shampoo?!

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

En al snel werd er onthuld dat het om de Head & Shoulders 3-Action lijn ging wat de grootste innovatie van de laatste 10 jaar is bij het merk. Ik denk dat iedereen het merk Head & Shoulders wel kent, en dan vooral op hun anti-roos werking. Maar het merk is veel meer dan dat, het biedt ook heerlijke en goede shampoo’s aan voor cosmetisch gebruik zonder dat het ‘medisch’ hoeft te zijn voor roos. Dat wilde Head & Shoulders ons duidelijk maken door het product blind te laten testen en ervaren.

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

Eerlijk is eerlijk, ik loop ook niet meteen naar het schap van Head & Shoulders toe om een lekkere shampoo uit te kiezen zonder dat is roos heb. Maar dat wil Head & Shoulders nu wél! Head & Shoulders is en blijft een anti-roos shampoo, maar het is veel meer dan dat. Ze beloven op het gebied van beauty en care het net zo goed te doen als alle andere cosmetische shampoo’s waardoor je ze ook prima kunt gebruiken als je geen roos hebt. En ook kunt blijven gebruiken mocht je het tegen roos gebruiken. Onderzoek wijst uit dat veel mensen anti-roos shampoo even tijdelijk tussendoor gebruiken en als het probleem dan opgelost is weer over gaan op een andere niet anti-roos shampoo, dat hoeft dus helemaal niet!

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

De nieuwe 3-Action formule belooft drie belangrijke dingen, die wat mij betreft heel belangrijk zijn in een shampoo:

 • Reinigen – De acht keer kleinere zinkdeeltjes in de shampoo zorgen met de reinigende ingrediënten voor een zacht en lekker rijk schuim dat je haar en hoofdhuid goed reinigt en intussen ook zorgt voor een anti-roos behandeling.
 • Beschermen – De actieve anti-roos bestanddelen komen op de plekken waar de roos veroorzakende schimmels zich bevinden. Met als resultaat langdurige bescherming tegen roos!
 • Verzorgen – De acht keer kleinere zinkdeeltjes laten zich veel beter uitspoelen dan hun grote broers. De verzorgende bestanddelen kunnen daardoor iedere haar beter bereiken en hydrateren. Bovendien voelt het haar na het uitspoelen merkbaar zachter en soepeler. Je kunt je haar nu ook heel makkelijk behandelen en stylen, dat heb ik zeker gemerkt.

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

Omdat ik het heel belangrijk vind dat een shampoo lekker ruikt en ook de juiste werking voor mijn haar heeft zoek ik altijd een specifieke shampoo. Gelukkig is dat ook geen enkel probleem bij Head & Shoulders want het heeft maar liefst 16 verschillende varianten met allemaal een andere werking, functie of geur, maar alles wel met de bekende anti-roos formule! Je hebt de de varianten:

 • Fresh & Clean – Classic, Menthol Fresh, Apple Fresh en Citrus Fresh
 • Herstellende Hoofdverzorging – Jeukende Hoofdhuid, Voedende Verzorging en Sensitive
 • Easy Look – Glad & Zijdezacht, Extra Volume, Bescherming & Verzorging en Dik & Sterk
 • Instant – Instant Kalmering, Instant Droge Hoofdhuid en Instant Oil Control
 • For Men – Male Care en Anti-Haaruitval

Zoals je ziet is er dus een breed assortiment en zit er voor iedereen wel wat tussen. Mijn favoriet zoals je misschien wel hebt kunnen zien is de Easy Look Extra Volume, die doet echt wonderen voor mijn haar met álleen een shampoo.

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

De shampoo’s zien er allemaal wit en melkerig uit, heel simpel eigenlijk. Maar wat me meteen opvalt is de heerlijke geur die er vanaf komt. Elke geur is trouwens anders, maar aan het plaatje op de verpakking kun je zien wat voor een geur het is. Op deze verpakking staat een bloem en het ruikt inderdaad heerlijk fris naar bloemen. Echt, deze geur is zó lekker!

Mijn ‘blind date’ match made in heaven shampoo

Ik was echt enorm verrast en ben nu dikke vrienden geworden met de Head & Shoulders 3-Action shampoo’s, waarvan de Extra Volume mijn grote favoriet is. Maar voor iedereen zit er wel een match made in heaven tussen. Desondanks dat ik geen roos heb werkt de shampoo heel erg prettig en hebben wij heel veel fijne en te gekke momenten samen. Het schuimt lekker, maakt mijn haar goed schoon en laat het heel luchtig en zacht voelen zonder een conditioner of ander product te gebruiken. Ik ben gewoon ready to go met alleen een shampoo, ik vind het fantastisch!

Je hoeft echt niet meer langs het schap van Head & Shoulders te lopen als je geen roos hebt, ook voor jou hebben ze dé match made in heaven en je zult echt versteld staan hoe prettig de shampoo in gebruik is. En het verzorgt je hoofdhuid grondig en dat is ook heel belangrijk, want dat vergeten we nog wel eens. De Head & Shoulders 3-Action shampoo’s kosten € 4,99 per stuk en zijn gewoon te koop bij de drogisterijen en supermarkten.

Dit is een gesponsord artikel

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. Klinkt goed! Ik heb elk najaar en winter altijd last van schilfers op mijn hoofdhuid. Zeer vervelend. Een soort eczeem ofzo, want langs mijn haarlijn/grens heb ik dan ook altijd rode vlekken/uitslag. Verder heb ik nergens eczeem oid. Een shampoo van Loreal werkt goed, maar die gebruik ik inderdaad af en toe. Eén van deze maar eens proberen!

 2. Ik was hier al erg benieuwd naar! Head&Shoulders sla ik eigenlijk altijd over, maar dat is dus helemaal niet meer nodig.. misschien toch eens uitproberen dan!

 3. Haha wat een leuk artikel heb je er van gemaakt! Ik ben ook super tevreden over de Volume versie, al ben ik nu even overgestapt op die voor de jeukende hoofdhuid. Ik blijf maar aan mijn haar snuffelen als ik met Head&Shoulders heb gewassen, de geuren zijn echt heel lekker. Leuk dat ze met deze nieuwe lijn het voorheen nogal muffige imago van antiroosshampoo opkrikken. Ik ben fan hoor! Hoop dat veel meer mensen nu gaan ontdekken wat deze fijne shampoo voor haar en hoofdhuid kan betekenen.

 4. Wat grappig zo’n geheim project/event! Ik ken deze shampoos inderdaad alleen voor mensen met roos. Slim om de markt uit te breiden :-)

 5. Ik lees allemaal lovende reviews over deze shampoo’s! Ook jij maakt mij weer super nieuwsgierig naar dit merk. Vooral de geur klinkt heerlijk! Ik denk dat ik met mijn dikke en lange haar wel echt een conditioner nodig heb, ik kan daar normaalgesproken echt niet zonder!

 6. Ik ben zo benieuwd geworden naar deze shampoo! Ik loop ook altijd het schap van Head & Shoulders voorbij, maar nu moet ik toch snel maar een kijkje nemen! :)

 7. Helaas is head & shoulders heel slecht voor gekleurd haar. Dan ben je flink wat extra kappers kosten kwijt om het steeds weer te verven/blonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *