Search
Close this search box.

Mijn Beauty Summer Musthaves

Mijn Beauty Summer Musthaves

Ga je binnenkort op vakantie of blijf je gewoon in Nederland van het zomerse weer genieten? Check dan zeker deze video want ik vertel jullie mijn beauty summer musthaves. Welke producten gebruik ik het liefst in de zomer en op vakantie? Ik bespreek ze uitgebreid in deze video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Mijn Beauty Summer Musthaves

NIVEA Body Oil In Lotion

De NIVEA Body Oil In Lotion zijn vooral groot favoriet hier, op vakantie, maar ook thuis gebruik ik ze iedere dag! Wist je dat deze lotion’s de huid tot wel 24 uur lang hydrateren? Ik vind het heerlijk ze op mijn lichaam te smeren en de heerlijke geur te ruiken. Ze trekken trouwens super snel in, laten geen vettige laag achter en maken mijn huid heerlijk zacht! Wil je meer informatie over deze producten, check dan de website van NIVEA.

De NIVEA Body Oil In Lotion zijn te koop bij de drogisterijen en supermarkten voor € 5,49 koop je een kleine fles van 200 ml in de geuren Cherry Blossom en Vanilla en voor € 7,49 koop je een grote fles van 400 ml in de geuren Cherry Blossom, Rose en Cacoa.

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *