Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn avondroutine met Zarqa

Ik laat jullie eens een keer mijn avondroutine zien qua reiniging en verzorging. Dit doe ik met de producten van Zarqa die helemaal vrij zijn van parfum, parabenen, conserveringsmiddelen en ga zo maar door. Op de website van Zarqa vind je nog meer informatie over het merk, alle producten en verkooppunten.

Producten die ik heb gebruikt:

 • Zarqa Pure Skin Cleansing Wash
 • Zarqa Pure Skin Cleansing Tonic
 • Zarqa Ulta Soft Face Peeling
 • Zarqa Calming Face Mask
 • Zarqa Pure Skin Treatment
 • Zarqa Pure Skin Cream

Dit is een gesponsord bericht/video

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Leuke en handige video! Met Sinterklaas heb ik het cleansing foam en de cleansing tonic gekregen. Hele fijne producten! De anti redness cream gebruik ik ook al een poosje en is ook erg fijn. Super merk en zeker aan te raden!

 2. Ik ben benieuwd naar deze productlijn al een tijdje. Ik hoor ook goede verhalen over. Als mijn voorraad op is dan ga ik het zeker proberen.

 3. Ik gebruik het al een tijdje omdat ik het fijner vind dan Dermolin wat ik eerder gebruikte.
  Decubal & ROC heeft ook fijne parfum vrije producten, maar vind Zarqa net wat lekkerder in gebruik.
  Fijn z’on uitgebreide review, nu ben ik nml heel benieuwd naar het masker en de scrub geworden. Daar twijfelde ik nml nog over.

 4. Wat een fijne review wordt r wel nieuwsgierig van effe speuren op internet. Bedankt voor de fijne en uitgebreide review Grt Aarti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *