Mijn allerliefste Mama.

Het is vandaag moederdag en dat betekend dat je moeder lekker in het zonnetje word gezet. En zo ook mijn allerliefste moeder van de wereld! Mijn moeder heeft al veel meegemaakt en een paar jaar geleden de strijd tegen de kanker gewonnen. Ik ben echt super blij dat ze er goed vanaf is gekomen en nu weer helemaal de oude is, nou ja de oude. Ze heeft wel veel minder energie en is heel snel moe, maar voor de rest gaat het weer helemaal goed.

Ik wil gewoon zeggen dat het zo fijn is om een geweldige moeder te hebben die er altijd voor je is. Veel meisjes van mijn leeftijd hebben veel ruzie met hun moeder als ik dat allemaal zo hoor en dan denk ik echt, waarom? Ik heb serieus nog nooit ruzie met mijn moeder gehad. Ik hou echt ontzettend van haar en dit is een prachtige dag om dat nog eventjes extra te laten merken, want mam je bent top!

Wat doen jullie met moederdag en heb jij ook zo een goede band met je moeder?

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Joyce
  8 mei 2011 at 07:59

  Fijne moederdag naar jullie toe! Mijn moeder is op dit moment onderweg naar huis vanuit Turkije. Ik ga zo maar eens de tafel dekken, haar extra netjes gestreken was opruimen en het huis nog een beetje in orde brengen!

 • Reply
  Maris
  8 mei 2011 at 08:26

  Aw, wat een lieve foto van jou en je moeder. Wij doen eigenlijk bijna nooit iets met moederdag. Wel heb ik van de week bij de Etos wat cadeautjes gehaald en die in mijn cadeau doos gestopt zodat ze nooit kan weten wat er in zit, haha.

  Ik heb altijd wel een goede band gehad met mijn moeder… nu nog steeds. En daar ben ik erg blij om. Vroeger hebben we samen heel wat meegemaakt en heeft ze me altijd meegesleept in moeilijke tijden. Ik ben haar daar heel dankbaar voor, want anders was het misschien wel misgelopen als ik niet ging praten met mijn moeder. :) Ik heb ook nooit ruzie gehad met mijn moeder… dat lijkt me zo erg! Wel hebben we wel eens wat meningsverschillen maar dat hoort er nou eenmaal bij, haha.
  x

 • Reply
  anoniem
  8 mei 2011 at 09:20

  Mijn moeder en ik hebben heeeel vaak een meningsverschil, echt gewoon als we langer dan 5 minuten bij elkaar zijn hebben we ruzie. We zijn ook totaal verschillend, andere kledingsmaak, andere muziek etc.
  Mijn moeder heeft nog steeds het gevoel dat ik haar kleine babytje ben en ze alles kan doen wat ze wil met me, soms schaam ik me dood voor haar, dan gaat ze me ineens lopen knuffelen waar al me vriendinnen bijzijn, of ze gaat meezingen waar de hele familie bijstaat. Op dat soort momenten kan ik wel door de grond zakken.

  Maar toch hou ik van mijn moeder, dan niet omdat ze mijn beste vriendin is en we zo’n goede band hebben, maar omdat ik heel veel respect heb dat ze mij, en mijn broertje en zusje, heeft opgevoed.

  Fijne moederdag iedereen!

 • Reply
  Sharon
  8 mei 2011 at 10:02

  Superlief! Ik heb ook wel een goede band met m’n moeder, echt ruzie hebben we bijna nooit. :)

 • Reply
  Maccia
  8 mei 2011 at 10:02

  Wat een mooie foto! (Bijna) alle moeders zijn fantastisch, al heb ik er soms ook wel ruzie mee hoor, maar ik ben dan vaak wel de aanstichter.

 • Reply
  Silva
  8 mei 2011 at 10:44

  Aw, wat een lieve foto! Mijn mama is ook heel lief, al heb ik weleens ruzie, maar we maken het altijd goed :D

 • Reply
  Manon
  8 mei 2011 at 10:47

  Lief van je om je moeder zo in het zonnetje te zetten! Ik denk dat ze dit stukje nog leuker vind dan cadeautjes haha.

  Ik heb vroeger (ofja vroeger, in m’n puberteit) heel veel ruzie gehad met m’n moeder. Dit vind ik heel jammer, maar nu hebben we juist een hele goede band. Ik hou heel veel van d’r en ben blij dat een moeder, ondanks die ruzies, altijd van je blijft houden! Ook mijn moeder is de allerliefste moeder van de wereld haha!

 • Reply
  Roos
  8 mei 2011 at 13:05

  Lieve foto!
  Ik heb zelf een hele goede band met mijn moeder, maar mijn moeder is vandaag weg met haar ouders en zus

 • Reply
  -
  8 mei 2011 at 16:28

  Ah die foto is lief. :)
  Nee, ik heb geen goeie band met mijn moeder.

 • Reply
  Lisa
  8 mei 2011 at 21:52

  Hele leuke en lieve blogpost :) Ja, gelukkig heb ik ook een sterke band met mijn moeder, can’t live without her ;)

 • Reply
  Jessica
  9 mei 2011 at 08:09

  Wat een super mooie foto van jullie twee!

 • Reply
  Lobke
  12 mei 2011 at 19:36

  Ik heb ook een goede band met mijn moeder.
  Weleens ruzie maar dan voel ik me zo rot… :cry:
  Mijn moeder kleed zich altijd leuk maar wel naar haar leeftijd.
  Mijn moeder laat mij zelf keuzes maken en dat vind ik erg fijn.
  Ik kan alles kwijt aan mijn Moeder(&Vader) ze zijn echt mijn maatjes.
  Tuurlijk vertel ik de meeste dingen sneller aan mijn moeder maar dat zijn dat vrouwen dingetjes :grin:
  Maar problemen enzo durf ik aan allebei mijn ouders te vertellen.
  Ik ben erg blij met mijn ouders ik besef me dat er ook kinderen ( op dit gebied dan) zijn die geslagen worden of geen goede band hebben met hun ouders hun problemen moet oppropen.
  Dus Mams(&Paps) ILovejaaa ;-)

 • Laat een reactie achter