Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn all-time beauty favorieten van 2015

Het einde van het jaar is toch echt in zicht. Ik kijk terug op een prachtig jaar waar ik veel mooie beauty producten heb mogen gebruiken en testen. Een aantal producten zijn me dagelijks bijgebleven en laat ik aan jullie in deze video zien! Kunnen jullie raden welke producten? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat raar geknipt met de foundation. En, misschien heb je het zelf niet door, maar je zegt echt ontzettend vaak “echt”. Misschien iets om op te letten.

    Wel leuke producten btw

  2. Mooie favorieten! Het Garnier micellair water is hier ook een favoriet. De deodorants van Dove vind ik ook heel fijn. De blush van Max Factor wil ik ook eens kopen, je enthousiasme maakt me erg nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *