Mijn afgelopen jaar 2012

Het is vanavond dan echt voorbij, het jaar 2012, wat voor mij een heel bijzonder jaar was met hele leuke dingen en mooie kansen. Ik kan echt met recht zeggen dat er in dit jaar veel mooie dingen tot stand zijn gekomen en ik daar ontzettend blij mee ben. Zowel in mijn privéleven, op het gebied van school, werk en mijn website natuurlijk. In deze blogpost vertel ik over mijn jaar 2012.

Stage

Meteen de eerste week van 2012 begon ik met iets heel spannends, stage lopen. Ik had nog nooit eerder stage gelopen en dan begon ik ook nog eens bij De Nieuwe Zaak als stagiare voor de Misslipgloss Shop, wat ik toch wel heel erg eng vond. Ik ben mezelf daar zeker een paar keer tegen gekomen en door te vallen ben ik ook weer opgestaan. Een hele leerzame periode was het voor mij en daar heb ik tot op nu toe altijd nog profijt van. Ik ben van mezelf heel erg terughoudend en bescheiden, zal nooit snel iets aan iemand anders vragen of dat soort dingen en ook ben ik heel verlegen als het op het gebied van aanpakken aankomt, dan verstop ik mezelf het liefste onder de tafel zodat niemand me hoeft te zien of horen. Maar dat kon helaas daar niet en over die enorme drempel ben ik toen heengestapt en daar heb ik nu altijd nog veel plezier van. Het is zeker niet dat ik meteen van aanpakken ben, maar het gaat wel een stuk beter dan eerst.

Website

In het begin van het jaar vond ik het geweldig om een website te hebben, maar had ik totaal niet verwacht waar ik nu zou staan. Ik ben zeker niet een grote blog, maar had zeker niet verwacht dat er zulke mooie dingen op mijn pad mochten komen. Mijn bezoekers stegen van 21.000 unieke bezoekers per maand naar de 55.000 unieke bezoekers per maand. Dat klinkt misschien niet heel veel, maar elke keer dat jij op mijn site komt telt hij dus maar 1x keer mee, en dat is toch een lekker getal vind ik zelf. Natuurlijk zijn het geen cijfers van Misslipgloss of Beautygloss, maar voor mezelf vind ik het echt geweldig dat er zoveel meiden naar mijn website komen.

Viva 400

Totaal onverwacht stond ik ook in de lijst van de Viva 400 in de categorie bloggers. Dit had ik nooit verwacht, daar stond ik dan als kleinere blog tussen al die mega namen, zowel beauty als fashion, food en lifestyle bloggers. Natuurlijk ben ik geen winnaar geworden, maar om in de lijst te staan was voor mij al een hele eer.

Media Bureau

Blijkbaar als je wat groter word als blog in bezoekers ben je aantrekkelijk voor adverteerders, dat wist ik natuurlijk wel maar dat er echt grote partijen in mijn geintereseerd waren had ik nooit gedacht. Sinds deze maand werk ik dus samen met het mediabureau Sanoma Media. Jullie kennen Sanoma vast wel. Tijdschriften zoals Grazia, Libelle, Donald Duck, Fashionista, Viva, VT Wonen en dat soort namen zijn van hun, maar ook de grote websites zoals NU.nl en Styletoday. En zij regelen vanaf nu dus mijn advertenties. Hoe vet is dat!

TV

Wat ik al helemaal nooit had verwacht is dat ik op de televisie zou komen. In november werd ik gemaild door het Koffietijd team of ik een keer langs wou komen voor een beautyitem in de uitzending en dat wilde ik natuurlijk heel erg graag. Enkele minuten had ik dus een item in de uitzending over het maken van eigen beautyproducten. Na de uitzending had ik natuurlijk heel veel leuke reacties en veel nieuwe bezoekers, ik vond het echt geweldig om een keer te hebben meegemaakt (maar vond het wel doodeng).

Full time bloggen

Dit is mogelijk gemaakt door mijn school. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het afgelopen jaar weinig in de schoolbanken was te vinden maar eigenlijk altijd op pad was voor mijn blog. Helaas ging dat niet (gezeur met de leerplicht ambtenaar) maar daar kwam ik gelukkig goed vanaf door middel van goede cijfers. Maar in goed overleg met mijn school en hun erg begrip hadden voor mijn situatie hebben we besloten had ik een half jaar stage mag lopen voor mijn eigen website. Dit doe ik nu een maand en het gaat echt heel erg goed, zie mijn bezoekersaantallen groeien en kan in alle rust naar zakelijke afspraken toe. Thanks Deltion College, ik heb niet altijd even aardig over jullie gepraat, maar hier ben ik jullie echt heel erg dankbaar voor!

Privé

Mijn lieve vriend

Mijn lieve, lieve vriend en ik hebben dit jaar iets gekregen en ik ben er elke dag zo blij mee. Hij is precies wat ik in een maatje/vriend zoek. We hebben het zo gezellig samen en het altijd heel erg leuk. We zijn elke dag bij elkaar en eigenlijk komt het nooit voor dat we elkaar een dag niet zien, terwijl hij gewoon 40 uur in de week werkt en ook niet meteen naast de deur woont. Gelukkig hebben we dan wel gezamenlijke vrienden en hele lieve families waar we graag zijn.

Werk

Jullie weten vast allemaal wel dat ik naast mijn website gewoon werk bij de Albert Heijn, op dit moment ben ik bezig met een opleiding tot teamleider van de afdeling verkoopafhandeling (kassa) en dat is toch wel een kans die ik al heel erg lang wilde. Het is wel eventjes een hele grote knop voor mij omzetten dat ik nu de baas moet zijn en alles regelen in plaats van iemand anders zijn orders op te volgen, maar door veel oefenen en doen en vallen en opstaan moet het mij ook gaan lukken, daar ga ik teminste van uit :).

Gezondheid

Ik heb gelukkig helemaal niets te klagen over mijn gezondheid, ik ben elke dag weer heel erg blij dat ik niks mankeer. Heb geen rare ziektes of dat soort dingen en kan gewoon doen en laten wat ik wil. Zoveel mensen slepen nare dingen met zich mee en dat heb ik gelukkig niet en daar ben ik heel erg blij mee, dat mag natuurlijk ook wel een keer gezegd worden.

Samenvatting

Tja, wat kan ik erover zeggen. Ik ben gewoon heel erg blij met de dingen die er zijn gebeurt het afgelopen jaar. Ik moet mezelf nu wel in toom houden, ik wil zoveel maar kan eigenlijk zo weinig in de zin van, ik heb veel rust nodig en daar kom ik de afgelopen tijd niet aan toe. Dus ik moet mezelf niet voorbij lopen, maar ik vind het allemaal zo leuk. Ik vind het heerlijk om in al mijn vrije tijd bij mijn vriend te zijn, op stap te gaan voor de website en aan de website te werken, om heel wat uurtjes in de week bij de Albert Heijn te werken waar ik het heel erg naar mijn zin heb en af te spreken met mijn lieve vrienden die ik nu eigenlijk veel te weinig zie. Ja, ik ben een gelukkig mens en zo sluit ik dit jaar af. 2012, je was een mooi jaar waar ik mezelf zeker een aantal keer ben tegengekomen en een paar keer op mijn bek ben gegaan, maar nu sta ik wel hier en sluit het af met een grote lach!

Dit vind je misschien ook leuk

39 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  31 december 2012 at 07:10

  Dit is echt zo’n geweldig feel good artikel, leuk om te lezen! Je hebt inderdaad geweldige dingen meegemaakt dit jaar, en dat met school.. Lucky you haha! Maak van 2012 een mooi jaar. :)

 • Reply
  ashley
  31 december 2012 at 08:31

  Wat een heerlijk artikel! Echt gaaf dat je stage mocht lopen bij MissLipgloss en wat ben jij gegroeid met je site! Heerlijk! Ik word helemaal blij van zulke artikeltjes! Ik wens je veel gelukkig in 2013

 • Reply
  Jennifer
  31 december 2012 at 08:47

  Ja, je bent echt wel super hard gegroeid afgelopen jaar! Gek hè wat je dan in één jaar kunt bereiken en daar mag je dan ook hartstikke trots op zijn! :) Ik vond het ook super leuk om je afgelopen jaar te ontmoeten en die dingen waren dan ook voor mij best een hoogtepunt qua bloggen enzo. :) Veel succes in 2013 en een fijne jaarwisseling!!

 • Reply
  mysupersweetlife
  31 december 2012 at 08:54

  Heel erg leuk om te lezen! Het is je ook allemaal heel erg gegund meid!
  Liefs

 • Reply
  dita
  31 december 2012 at 08:54

  Wat leuk! Fijne jaarwisseling

 • Reply
  Sofie
  31 december 2012 at 09:02

  Leuk overzicht! Fijn 2013 :)

 • Reply
  Velaija
  31 december 2012 at 09:20

  Wat heb jij een ontzettend mooi jaar achter de rug, en ik ben benieuwd wat 2013 je allemaal gaat brengen! Een fijne jaarwisseling alvast <3!

 • Reply
  charile
  31 december 2012 at 09:25

  Leuk artikel!

 • Reply
  Chantal
  31 december 2012 at 09:26

  Wow Aranka, dat klinkt als een goed jaar! Hoop dat 2013 je net zoveel moois zal brengen :)

 • Reply
  Hester
  31 december 2012 at 09:33

  Al die overzichtjes van 2012 vandaag, ach het blijft leuk! Je bent echt gegroeid met je blog dit jaar, en de rest klinkt ook fijn. En nu… gelukkig nieuwjaar!

 • Reply
  Miss Mags
  31 december 2012 at 09:39

  Erg leuk om te lezen hoe jouw jaar is geweest ! Je hebt veel beriekt dit jaar ! Ik wens je voor 2013 een super goed jaar vol liefde, geluk en gezondheid toe.

 • Reply
  Yara
  31 december 2012 at 09:49

  Wat een gaaf overzicht, leuk!!

 • Reply
  Miranda
  31 december 2012 at 10:12

  Wat een mooie overzicht , leuk om alles zo te lezen.

 • Reply
  Ingeborg
  31 december 2012 at 10:17

  Heel mooi geschreven en ook handig in een overzicht! Je hebt een mooi jaar gehad <3

 • Reply
  Esther - Mango Sorbetto
  31 december 2012 at 10:22

  Klinkt als een top jaar Aranka! Moge 2013 net zo fijn zijn.

 • Reply
  Lizzy
  31 december 2012 at 10:50

  Erg leuk om te lezen! Wat een mooi overzicht! :) Je hebt echt een geweldig jaar gehad, zo te lezen. En dat verdien je ook, want je doet er erg je best voor! Ik wens je een gelukkig 2013. Dat er nog maar veel mooie dingen op je pad mogen komen.

 • Reply
  Moniek
  31 december 2012 at 10:57

  Klinkt als een goed jaar! :D

 • Reply
  Kaylani
  31 december 2012 at 11:08

  Echt heel erg leuk om te lezen dat je zo’n goed jaar hebt gehad:)
  Op naar het volgende mooie jaar!

 • Reply
  lifestylecornelia
  31 december 2012 at 11:15

  Je hebt echt mooie sprongen gemaakt, bijzonder hoe zoiets ontstaat!
  Leuk dat je website zo’n succes is geworden, ik hoop dat je het aankomende jaar nog veel successen mag beleven!
  Liefs,
  Cornelia

 • Reply
  Kimberly
  31 december 2012 at 11:22

  Wat leuk om te lezen! Geweldig om te zien dat het zo goed gaat met je site, ik merk ook echt een hele positieve verandering en verbetering, ga zo door! Geniet van het nieuwe jaar samen met je vriend! :)

 • Reply
  Kelly
  31 december 2012 at 11:29

  Klinkt als een heel goed jaar. Ik hoop dat je site nog veel meer gaat groeien komend jaar. Ik lees je stukjes met plezier!

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  31 december 2012 at 11:32

  Wauw, dat klinkt als een heel mooi jaar, ik hoop dat 2013 je nog meer moois gaat brengen!

 • Reply
  Linda
  31 december 2012 at 11:40

  Wat fijn dat 2012 zo’n mooi jaar voor je was!! Hopelijk brengt 2013 nog veel meer moois :)

 • Reply
  Sophia
  31 december 2012 at 11:40

  Wat heb jij een mooi jaar gehad! Ik hoop dat 2013 nog mooier en leuker zal zijn, happy newyear Aranka! <3

 • Reply
  Chantal
  31 december 2012 at 11:42

  Wat een mooi artikel, het is je echt gegund en dat 2013 ook een mooi jaar mag worden.

 • Reply
  martinaa89
  31 december 2012 at 11:48

  top dat je een kopje gezondheid schrijft en dan verteld dat je zo blij bent dat je gezond bent, echt jeej voor dit mooie bewuste stukje :)
  heel veel geluk in het nieuwe jaar met een grote berg bezoeksters :)

 • Reply
  Emma
  31 december 2012 at 12:15

  Wauw klink als een heel mooi jaar! Gelukkig nieuwjaar en dat dat net zo’n mooi jaar mag worden als 2012. Liefs.

 • Reply
  Mariska
  31 december 2012 at 12:27

  Erg leuk om te lezen Aranka :) je hebt erg mooie kansen ook vooral gepakt en dat is ook belangrijk!
  Heel veel succes, gezondheid en geluk voor 2013!

 • Reply
  Eva
  31 december 2012 at 13:51

  Leuk om te lezen, je hebt zeker een goed jaar gehad zo te horen!

 • Reply
  Lotte
  31 december 2012 at 14:40

  Je hebt een prachtig jaar achter de rug en je mag trots zijn op wat je hebt bereikt! Gelukkig nieuwjaar!!

 • Reply
  Tessa
  31 december 2012 at 14:49

  super leuk om te lezen, wat heb je leuke dingen meegemaakt dit jaar.
  x

 • Reply
  daniquevanvloten
  31 december 2012 at 15:40

  zo super leuk dat het nog beter gaat met je site en ook persoonlijk,echt leuk !
  maar he niet zo bescheiden zijn he ! misschien win je wel een keer de viva 400,genomineerd zijn is al een begin (:
  heel veel succes en geluk in het nieuwe jaar en ik blijf je zeker volgen (:
  xoxo

 • Reply
  Annette
  31 december 2012 at 15:42

  Je hebt een superleuke blog en ik wens je wederom een topjaar in 2013. Ik blijf je volgen :-)

 • Reply
  freelennse
  31 december 2012 at 18:31

  Dit klinkt allemaal erg positief! En vallen is geen ramp, zolang je maar weer opstaat… :-)

 • Reply
  Esmay
  31 december 2012 at 19:06

  Wat lekker veel hoogtepunten heb je dit jaar zeg! :D Wat goed :D

 • Reply
  beautyblogangelique
  31 december 2012 at 20:31

  Hele fijne jaarwisseling alvast en tot volgend jaar xx

 • Reply
  Nina
  1 januari 2013 at 20:33

  wat een leuk artikel, en wat maak je leuke dingen mee! Happy new year! :)

 • Reply
  ronja
  1 januari 2013 at 23:48

  Ik wist niet dat je stage liep bij Misslipgloss! Ik moet je wel even verbeteren: Je bent wél een grote blog. 55 Duizend gedeeld door 4 = +/- 13 duizend bezoekers per dag! VeraCamilla had eerst ook zoiets (weet niet hoeveel nu) en dat is toch ook een grote blog. Niet zo bescheiden hoor! Veel plezier in 2013!

 • Reply
  Joyce (@JoyceNafzger)
  4 januari 2013 at 00:45

  Wat een heerlijk dit tevreden jaaroverzicht Aranka! Je hebt alle successen verdiend hoor, onbewust werk je al een hele tijd hartstikke hard! <3

 • Laat een reactie achter