Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn 5 grootste irritaties aan het mannelijk geslacht

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Wij vrouwen, we kunnen niet met of zonder mannen. Ik hou zielsveel van de mijne, maar soms kan ik hem echt wel achter het behang plakken. Dan heeft die weer van die streken waarvan in denk, wáárom?! En ik denk dat ik niet de enige vrouw ben die zich irriteert aan het mannelijke geslacht. Vandaag deel ik met jullie mijn top 5 irritaties van jawel, de man. Komtie!


Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Troep in de zakken

Voor het wassen moet ik altijd alle zakken van meneer checken. Zitten er nog snoepjes in, een pen, een mesje, aansteker, geld of weet ik het? Elke keer haal ik weer een goudmijn uit die zakken van hem. En als ik het een keer vergeet ligt er een hele verzameling aan troep in de rand van de wasmachine…

De TV ineens inpikken

Zit ik net even lekker mijn serie te kijken wordt me ineens lief toch dringend gevraagd wat ik ga doen en of het nog lang duurt? Eh, nou, ja? Blijkbaar begint de voetbal zometeen en wil die dat op groot scherm kijken en mag ik wel even verder op de laptop, thanks mate!

Prikkende baard

En heb je dan even romantisch tijd voor elkaar krijg je een knuffel en een zoen met zo een verschrikkelijke stoppelbaard, daar maak je mij ook echt niet gelukkig van. Scheer je toch eens!

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Nieuw kleedje naast het bed

We hebben hier echt geen matje of kleedje nodig naast het bed. Hier hebben we namelijk een custom made kleed van sokken, onderbroeken en andere vuile was. Volgens mij kan ik beter de wasmand naast het bed zetten. Al moet ik wel stiekem toegeven dat ik me hier ook schuldig aan maak.

Zakelijk op Whatsapp

Stuur ik een hele lap tekst naar mijn vriend toe met een heel verhaal. Daar verwacht ik dan een lekker uitgebreid antwoord op, want ja daar houden vrouwen van. En wat krijg ik terug. Ja, oké, nee, we zien wel. Ik wil een uitgebreid antwoord!

Sans Soucis Green Symphony & Rose Harmony

Maar aan die prikkende baard ga ik iets doen. Ik ben het zat dat als ik lekker wil knuffelen er een halve cactus aan me zit. Gillette is er namelijk van overtuigd dat scheren nóg spannender en persoonlijker kan, en introduceert daarom de MyGillette personalisatietool: een online ontwerpsysteem waarmee je jouw Gillette Scheersysteem kan customizen. Kijk, dat vind ik nog eens een leuk idee! Zo kan ik zijn favoriete scheermes voorzien van een persoonlijke touch en toch even heel duidelijk maken dat hij zich toch echt even wat vaker moet gaan scheren!

Je kunt zelf je persoonlijke Gillette scheermes ontwerpen op de site en in een luxe cadeauverpakking laten versturen, super leuk dus om je man, vriend of vader dit cadeau te geven voor de feestdagen.

Het werkt super simpel! Je koopt als eerst een MyGillette cadeaukaart! Op deze kaart zit een code en met deze code kun je vervolgens je scheerapparaat pimpen met je persoonlijke held, inside-joke of een persoonlijk bericht. Tevreden? Rond je bestelling af met één druk op de knop en je hebt jouw custom-made scheermes zo snel mogelijk in huis!

Winnen

En het leukste is, ik mag er 5 weggeven zodat jullie ook een persoonlijk scheermes voor je vriend, vader, broer, oom of opa kan maken! Het enige wat je daar voor moet doen is een reactie achter te laten dat je mee doet. Aangezien ik wil dat iedereen hem op tijd krijgt voor kerst kan je mee doen tot en met maandagavond 12 december. Ik mail de winnaars dus zorg dat je een geldig mail adres invult. Succes!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

62 reacties

 1. Haha super herkenbaar!Vooral van die baard…mijn vriend heeft een ringbaardje maar als die die een weekje niet doet is het net een stekelvarken haha.Dus ik wil graag zo.n Gilette scheermes winnen!Dan is het dag stekelvarken en hallo knapperd!Oftewel ik doe mee!:-)

  1. Ha ha inderdaad heel herkenbaar, maar laat mn bijna 15 jarige zoon hier nou ook last van krijgen dus zou graag het gilette scheermes willen winnen voor hem?

  2. Die wil ik wel winnen! Eeuwige discussie ook hier…. Maar zonder baard issie niet cool genoeg… jaja ;) Ik wil er een winnen voor Martijn, maar Tinus is z’n bijnaam dus dat mag op het mesje!

 2. Oh handig! Ik wilde net een nieuwe kopen voor mn vriend maar doe graag nog even mee met de win actie! Geen geprik deze kerst van de baard. Alleen een prikkende kerstboom! Haha

 3. hmm niet herkenbaar want die van mij flikt weer andere dingen hahah maar idd die korte appjes terug krijgen doet hij ook!! en ooohh vreselijk zo’n egel tegen je smoel aan als je een zoen krijgt hahah dus ja ik doe mee met de win actie hihih in de hoop dat ik een vent zoen en geen egel meer :P

 4. Haha leuk artikel, heel herkenbaar allemaal!
  Ik doe graag mee voor het Gilette scheermes. Mijn vriend is tussen kerst en nieuwjaar jarig, dus dat is inderdaad een leuk kerst/verjaardagscadeautje en een subtiele hint… haha ;)

  Fijn weekend!

 5. Al die kleren naast het bed komt me heel bekend voor.. Ik smijt het gewoon op zijn kant van het bed, dan komt ie het savonds wel weer tegen. En dat blijf ik doen totdat het in de wasmand ligt. En ligt het er niet in wanneer het wasdag is, dan heeft ie pech. Moet ie maar in een vuilniszak naar z’n werk :P Na 3 jaar doen we niet meer aan subtiliteit haha. En dat geprik is niets, dus doe graag mee! Fijn weekend!

 6. Haha, vrijwel alle dingen zijn zo herkenbaar! Vooral dat nieuwe kleedje naast het bed :’) Ik doe graag mee met de winactie, alles om van die prikkelende stoppelbaard af te komen haha!

 7. Haha, wat een geweldig artikel! Die troep kon ik me bij mijn app ook altijd aan storen en mijn vader kan ook op superenthousiaste appjes reageren met alleen ‘oké’. Zo’n domper altijd, haha.
  Ik zou deze scheerset heel graag winnen voor mijn broertje, die het als student al niet al te breed heeft ;)

 8. Hier ook een prikkende baard! Mijn vriend haalt ook nooit nieuwe mesjes dus dit zou een ideaal cadeau zijn. Zo hebben we er allebij wat aan ;). Ik doe dus graag mee.

 9. Haha ik ben het echt bijna met elk punt eens. Vooral als je dan een verhaal tikt op Whatsapp en je krijgt er zo’n kortaf rot antwoord terug.

 10. Ben ik de enige die de kop een beetje dubbelzinnig vind? ??
  Maar goed, die punten zijn herkenbaar. Of dat hij de tafel afruimt maar altijd 1 of 2 dingen laat staan. Die ziet ie dan niet ? maar met de baard die mijn vriend aan het kweken is, maak ik hem niet gelukkig met een gepersonaliseerd scheermes.

 11. Wat een leuke actie! Ik zou wel zo’n scheermesje willen geven aan mijn vriend…hij vergeet zich vaak te scheren, omdat hij over het mesje heen kijkt. Als zijn naam er op staat, hoop ik dat het hem meer opvalt!

 12. Haaaa, wat leuk! Dat heb je echt leuk weten te brengen :) Het lijkt mij wel super tof om vriendlief te verrassen met zo’n gepersonaliseerd setje.
  Hij vraagt me wel eens om z’n wenkbrauwen te epileren :o Nee, ’t is geen metro man, verre van dat… maar wilde haartjes, die moeten dan weg van ‘m.. en als ik dat gedaan heb en ik begin de stoppels op z’n kin weg te halen, dan weet ‘ie hoe laat het is :P en dat ‘ie moet gaan scheren.

  Stiekem vind ik het wel leuk om stoppeltjes bij ‘m weg te halen, maar nog veel leuker vind ik het als ‘ie zich gewoon lekker scheert :) Dus, daarom doe ik mee

 13. Heel herkenbaar inderdaad! Alleen een van mijn grootste ergenissen is ook dat mensen het woord irriteren verkeerd gebruiken :p je kan je niet irriteren aan iets. Je kan je wel ergens aan ergeren of je vindt iets irritant. Moest dit even kwijt haha.

 14. Ik doe ook graag mee! Ik zou het aan mijn broertje cadeau geven onder de kerstboom. Hij komt nu in de pubertijd dus ik wil het scheren voor hem nog leuker maken ;)

 15. Wat een leuk artikel zeg! En inderdaad heel herkenbaar allemaal!

  Van die prikkelende stoppels heb ik ook altijd last, dus ik doe gráág mee met deze actie! Ö

 16. Heel herkenbaar allemaal haha. Ik woon zelf sinds een maand samen met mijn vriend en als ik de was ga doen moet ik ook eerst een rondje door het huis lopen om alle verdwaalde sokken op te rapen. Maar daar stoor ik me nog niet heel erg aan, maar misschien komt dit later nog wel. De baard wel! Ik vind het onwijs sexy een mooie baard maar soms steekt er net een uit die in mijn lip prikt haha. Ik doe mee aan de win actie omdat hij nu elke keer mijn roze Venus mesjes pakt en dan moet ik elke keer een nieuwe pakken omdat er allemaal lange haren in zitten. Lekker makkelijk natuurlijk het mesje van je vriendin pakken ?

 17. Wat een leuk artikel weer! Ik herken mijn hierzelf niet helemaal nog in, want helaas nog lekker single! Maar troep in de zakken doe ik zelf wel xD Dat zou ik ook eens moeten afleren! Ik doe graag mee voor de winactie voor mijn paps met kerst! Ik heb vorig jaar een Aftershave-pakket gegeven en daar zou nu een scheerapparaat leuk bijpassen!

  Xx

 18. Jaa lijkt me leuk voor mijn broertje! Hij heeft net zijn baardgroei gekregen, hij wachttr er echt op haha. Lijkt me een superleuk cadeautje :D

 19. Super irritant idd die prikkelbaard… wat ook irritant is dat mijn vriend mijn scheermesje iedere keer inpikt! Dus ik waag ook een gokje :)

 20. Ohhh neee …. Mijn man heeft al zolang ik m ken een baard en ik moet er niet aan denken dat hij m af zou scheren haha.
  Omdat ie wat langer is prikt hij niet meer, maar kan me voorstellen dat een stoppelbaardje net schuurpapier is

 21. Leuke winactie! Kan ik mijn vriend zeker een plezier mee doen. Ik ken het maar al te goed, een stoppelbaard die zo hard schuurt dat m’n gezicht er soms rood van ziet :p
  Ik doe zeker mee!

 22. Leuke actie Aranka! En een dikke pluim voor jou dat je een gesponsord artikel in zo’n leuk jasje steekt!
  Helaas ken ik die prikkende baard maar al te goed, dus ik ga een poging wagen. Ik doe mee!

 23. Oeeh net op tijd! kwam je toevallig tegen nadat ik gezocht had op blogs over nagellak!!Gelijk toegevoegd op insta!En toen dit artikel…wow zoooo herkenbaar!!Vooral die kleren op de grond…denk dat ze het deel van het naar de wasmand brengen niet begrijpen ofzo!!En die prikkende baard,dat herken ik ook dus ik doe mee!!!en nu ga ik nog verder snuffelen op je blog!!

 24. Ik doe graag mee met de win acties.

  Ik vind dat mijn vriend dit zeker verdient omdat……….. ik regelmatig zijn scheermesje gebruik haha.
  We gebruiken allebei een gillette mach 3 scheermes en die van mij zwerft vaak overal rond en die van mijn vriend ligt standaard in of bij de douche, en laat ik nou vaak al onder de douche staande beslissen dat mijn oksels echt gescheerd moeten worden.

  Kortom hij verdient een gepersonaliseerde scheermes zodat ik 2 mach 3 scheermessen heb en het nooit meer “perongeluk” mis kan gaan haha.

 25. oeh wat leuk!
  Ik weet nooit wat ik mijn vader moet geven bij de kerstdagen, maar dit zou perfect zijn!
  Het maakt goed dat ik in mijn puberale dagen zijn scheermesjes inpikte voor mijn benen, waardoor hij boos riep dat ik mijn eigen scheermesjes moest gaan kopen, hihi!

  xxxx

 26. Oh wat herkenbaar allemaal zeg. Die troep naast het bed, en zakken vol troen. Die baard vind ik het ergste van alles, maar mijn vriend heeft een hekel aan scheren. Vind het maar te veel moeite. Ben benieuwd want wat ene leuk idee. Liefs soraya

 27. Haha, jep, herkenbare punten! Je hebt het ook leuk gebracht vind ik :)
  Lijkt me leuk voor mijn vriend om een nieuw scheermes voor Kerst te geven, dus ik doe mee! :)

 28. Leuk ik doe graag mee ik heb een dochter van bijna 2 en een zoon die vinden die prikkusjes van papa ook maar niks net als mama dus hopelijk win ik ;)

 29. Heel herkenbaar! Vanochtend vroeg ik nog aan mijn lief of hij iets zag wat mis was met zijn stapel gedragen kleding (gelukkig ging hem toen wel wat dagen). Hij stopt niet zo veel in zijn zakken (hij kent me goed genoeg om te weten dat ik geen zakken nakijk) maar ik word soms gek van vergeten papieren zakdoekjes in de wasmachine. En die prikkelbaard die heeft hij ook, ondanks zijn mooie scheerapparaat die hij voor zijn verjaardag kreeg. Je winactie sla ik dus over. :-)

 30. Prikkende baard helaas hier ook heel herkenbaar. En dat van die kleding trouwens ook ;-0 Ik doe mee voor mijn vriend, vindt hij vast wel leuk!

 31. Yep, hier ook zo’n echte vent in huis… vuile sokken en boxershorts steevast naast de wasmand, een half uur op het toilet zitten terwijl hij super luid youtube filmpjes kijkt over schietspelletjes, … etc. En die dikke stoppelbaard, bah. Het schuurt soms echt je hele gezicht open he!
  Ik doe graag mee. Wat een grappige uitvinding. Vriendlief is echt een sucker voor dit soort dingen dus die ga ik hier heeeeel veel plezier mee kunnen doen :)

 32. Ik ben al tijden op zoek naar een goed cadeau voor mijn vriend voor de kerst maar heb echt 0 inspiratie. Tot ik net je bericht over deze actie op instagram las. Mijn vriend scheert zijn baard/snor ongeveer 1 keer per week en natuurlijk net niet op de dag dat ik naar hem toe ga. Hier moet echt verandering in komen. Daarnaast is hij sowieso al moeilijk met scheren. Vaak moet hij delen met zijn vader en broers, maar daardoor krijg hij telkens uitslag. Met zijn eigen mesjes zou hij hier als het goed is geen last meer van moeten hebben. Dat wordt dus een WIN-WIN-WIN situatie mocht ik winnen. Fingers crossed!

 33. Super herkenbaar artikel! Leuk om te lezen :) Ik doe graag mee aan de winactie! Hoop dat ik mijn vriend met zo’n gepersonaliseerd scheermesje kan motiveren vaker zijn stoppelbaardjes eraf te scheren!
  Lieve groetjes!

 34. Ah dit komt echt op het goede moment! Vriend zijn knappe scheermes is al even stuk dus pakt ie steeds van die weggooimesjes die het een stuk minder goed doen. En, hij is ook nog eens de dag na kerst jarig! Dus extra leuk :-)

  Verder kan ik me ook erg vinden in de andere irritaties van je blogpost haha!

 35. Hier nog zo eentje die er wel wat van kan. Dit cadeau zou voor hem (en dus ook voor mij) een uitkomst zijn. Weg met die kriebelige prikkende stoppelbaard!

 36. Oh ik ben ook zó erg schuldig aan sokken naast bed.. ik probeer het nu elke ochtend op te ruimen, mijn vriend hangt al zijn kleding van de week over de eetkamerstoel – en laat het vervolgens 4 week hangen omdat hij het maar 1 keer heeft aan gehad. Ook zegt mijn vriend als we naar een ‘saai’ programma kijken op tv; ”Wil je misschien op de laptop, spelletje doen of van die blogs lezen?” (Met andere woorden, dan kan ik even achter de PS4).. En die stoppels! Mijn hemel, dat irriteert altijd zo érg aan mijn huid. Ik blijf altijd de hele dag zeuren als hij zich niet goed heeft geschoren haha, so i’m in! Ik zag hem namelijk laatst al kijken naar een gepimpte versie in de winkel.. Dus wat een fijne actie!

 37. Dit is zo herkenbaar! ? Toch snel nog even meedoen! ?? (Hopelijk op tijd) mijn vriend houd van de gilette mesjes dus dit zou echt het perfecte cadeau zijn ? #fingerscrossed ?

 38. Wat een leuke winactie en een zeer origineel cadeau ook! Het is altijd zo moeilijk om iets orgineels te vinden, dus ik waag graag een kansje :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *