Mijn 3 favoriete blogs

In een artikel vroegen jullie wat mijn 3 favoriete blogs waren. In dit artikel geef ik jullie daar antwoord op. Het zijn niet echt bijzondere blogs van, daar had ik nog nooit van gehoord. Maar wel super goed en leuk om te volgen! Ik kijk altijd uit naar hun artikelen! Dus kijk snel verder naar deze geweldige blogs!

Als eerst natuurlijk MissLipgloss.nl van Cynthia. Ik denk dat iedereen deze blog wel kent, maar zij schrijft zo ontzettend goed, heeft leuke artikelen en ook nog eens prachtige foto’s. Ik voel me altijd heel fijn op die site omdat ze de teksten best wel persoonlijk schrijft en er ook ontzettend goede informatie over geeft. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze dan een van de grootste blogs van Nederland mag hebben op beautygebied haar site niet irritant vol zit met advertentie’s en andere storende dingen. Petje af voor Cynthia!

En dan een blog die ik nog niet zo heel erg lang volg, maar wel nu met erg veel plezier namelijk Alyssaa.nl een website over fotografie en vaak komen er ook make-up dingetjes en outfits voorbij. Zij maakt zo ontzettend mooie foto’s waar ik gewoon jaloers op ben. Ik haal er ook vaak mijn inspiratie uit, want haar nagels vind ik altijd ontzettend mooi op de foto’s staan en dat heb ik laatst ook een paar keer geprobeert. Je moet echt haar site en fotografie kunsten bewonderen!

En dan hebben we ook nog UniqueStyle.nl van Sharon. Sharon komt over als een bescheiden meisje die erg veel kijk op beauty heeft. Omdat ze zo bescheiden is vind ik het erg prettig om te volgen. Je krijgt geen over de top looks te zien en andere uitbundige dingen (waar ik zelf ook niet echt van hou) maar gewoon tips en artikelen hoe het er in het dagelijks leven aan toe gaat. Daar bedoel ik mee looks voor overdag etc.

Wat zijn jullie favoriete blogs?

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Mariska
  22 juli 2011 at 09:35

  Leuk om te lezen! :)
  Ik bezoek regelmatig Chicandthecity.nl van Rinah, Pinkypolish en nog een aantal.

 • Reply
  Alyssa
  22 juli 2011 at 09:37

  Deze blogs volg ik ook alledrie :) leuk!

 • Reply
  Marjolein
  22 juli 2011 at 09:55

  Vera Camilla staat bij mij op 1,
  Dan vind ik wearefashion.nl en oohlarouge.nl ook heel leuk. Ach, veel meer eigenlijk dus ik kan niet echt kiezen.

 • Reply
  kimberly
  22 juli 2011 at 09:55

  Ik volg ze ook alle drie!! insideoutbeauty is zeker een aanrader om te volgen!

 • Reply
  Joyce
  22 juli 2011 at 10:10

  Leuk om dit te zien! Ik volg ze ook alledrie met veel plezier, maar er zijn zoveel leuke blogs op het web te vinden. Zo volg ik Delta Cephei, Miss Murphy, SupKetchup, SanneWierda, Oh Fashion, Valentine, Style-Remains, Beautyill en ga maar door ook heel erg graag!

 • Reply
  Rowan
  22 juli 2011 at 10:15

  Ik volg ze alledrie, de tweede kende ik nog niet maar die heb ik meteen even aan mijn lijstje toegevoegd. :)

 • Reply
  LottedeJ
  22 juli 2011 at 10:25

  Leuk om te zien! Ik volg Misslipgloss en Uniqyestyle ook. Verder zijn andere favorieten beautylab, prettybrilliant, en jouw site hoort ook tot mijn favoriete (ja, echt waar!).

 • Reply
  Miranda
  22 juli 2011 at 11:03

  Leuk om te lezen, zelf volg ik misslipgloss en uniquestyle ook (: verder volg ik ook beautylab.nl,teskuh.nl,veracamilla.nl,femmenistas.com :)

 • Reply
  Joan
  22 juli 2011 at 11:07

  Beautylab is denk ik toch wel mijn favoriet, maar Misslipgloss vind ik ook wel leuk. Verder bekijk ik ook veel minder bekende blogs, wat ik ook erg leuk vind!

 • Reply
  Esmay
  22 juli 2011 at 11:15

  Ja, dat zijn ook een paar fijn mijn favoriete blogs :D

 • Reply
  Elodie
  22 juli 2011 at 11:46

  Leuke blogs! Ik volg er zoveel dat ik het moeilijk vind om te zeggen wat mijn favoriet is :p I’m addicted to blogs!

 • Reply
  Suzanne
  22 juli 2011 at 12:33

  ik ken ze alledrie al (natuurlijk ;)): leuke blogs!

 • Reply
  Jen
  22 juli 2011 at 13:24

  Ik kende sinds vanochtend de 2e niet! Een geweldige blog <3 Bedankt voor het delen!

 • Reply
  Ineke
  22 juli 2011 at 14:00

  De eerste en derde volgde ik ook al, super leuke blogs!
  De tweede heb ik net ook aan mijn lijstje toegevoegd =)

  Verder mis ik beautygloss! Dat is toch ook een geweldige blog?
  Een iets minder bekende blog die ik overigens wel super leuk vind is Younique,
  echt de moeite waard om een kijkje te nemen, ze schrijft echt super leuk!
  Verder volg ik natuurlijk ook veracamilla en beautylab. Ook wearefashion vind ik een super leuke blog!
  xliefs

 • Reply
  Shelley
  22 juli 2011 at 16:12

  Ik volg:
  beautylab.nl
  beautygloss.nl
  beautythings.nl
  byaranka.nl
  misslipgloss.nl
  madamlotte.nl
  ohfashion.nl
  teskuh.nl
  veracamilla.nl
  whatabeauty.nl

  Wooow wat veel als ik het zo bekijk :smile:

 • Reply
  Silva
  22 juli 2011 at 16:44

  Ik vind die blogs ook leuk! Mijn top 3…tja, er zijn zo veel leuke blogs ;)

 • Reply
  Astrid
  22 juli 2011 at 16:56

  Ik volg ook aardig wat blogs dit is mijn top 3:

  1. Livelifegorgeous.nl Door de leuke filmpjes.
  2. Beautygloss.nl Ook erg leuke filmpjes en goed geschreven artikelen.
  3 Misslipgloss.nl Goede artikelen en prachtige foto’s

 • Reply
  Paola
  22 juli 2011 at 19:27

  Mijn favo blog is livelifegorgeous!

 • Reply
  Claudia
  22 juli 2011 at 20:27

  Oei ik volg er heel veel maar een die er boven uit steekt is Beautylab omdat er altijd wel weetjes voorbij komen die ik nog niet kende.
  Trouwens voor mooie leuke foto’s moet je eens op zoek gaan naar de blog van Katie Sokoler, heeft niets met Beauty te maken maar die maakt zulke blije inspirerende foto’s, vind je vast ook leuk :)

 • Reply
  Lisa
  23 juli 2011 at 06:20

  Vind er veel leuk maar beautylab.nl steekt er veel boven uit :) Geweldige artikels, leuke filmpjs, veel variatie etc :)

 • Reply
  Elien
  23 juli 2011 at 14:40

  ik ga eens kijken (:

 • Reply
  Carolijn
  23 juli 2011 at 17:47

  Deze volg ik,

  -VeraCamilla
  -Misslipgloss
  -Beautygloss
  -Beautylab
  -Teskuh
  -LiveLifeGorgeous
  -DutchDivaLaura

  verder vind ik het heerlijk om filmpjes van beautyguru’s op youtube te kijken!

 • Reply
  Alyssa
  23 juli 2011 at 18:18

  Ah, dankjewel! :D <3

  • Reply
   Aranka
   23 juli 2011 at 23:40

   Graag gedaan! Je verdient het!

 • Reply
  Marijke
  25 juli 2011 at 17:18

  Ik volg deze drie zelf ook ;)
  Maar nog zo ontzettend veel meer..
  Elke blog heeft z’n eigen specialiteit vind ik!

 • Reply
  gerrianne
  26 juli 2011 at 14:45

  Alle drie zijn ze leuk, ik volg ze al een poosje met plezier!;D Hm er zijn zoveel blogs, iedereen schrijft op zijn manier dat is het leukste! Mijn favoriete heb ik zo niet tussen die ik allemaal volg :grin:

 • Reply
  Roos
  31 juli 2011 at 14:09

  ik volg misslipgloss en uniquestyle en vind ze allebei super leuk! die tweede ken ik nog niet maar ik ga maar snel eens een kijkje nemen.

 • Reply
  Sharon
  31 juli 2011 at 20:11

  Ah dankjewel! SUPERlief!

 • Laat een reactie achter